|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes-part 10
14.9.2004 21:52:32   
Medvedka
Ojla!

No, pa imamo že jubilejno, 10. nadaljevanje foruma cukrčk.

Kako ste kaj?

Kinokija, nekaj mi ni čisto jasno... Sem pogledala vaše slikice, res ste pisana druščina, bega pa me to, da je nad tvojo slikico napisano ime Maja in ne Melita... A imaš dve imeni, ali gre za napako, ali kaj?
Sicer pa upam, da gre s pripravami na poroko vse po planu...

Katja, verjamem, da imaš zdaj ogromno dela s službo in družino, torej mi ne ostane drugega kot da ti rečem, veselo na delo, pa srečno!

Ajsha in Katja, a mi lahko povesta, kako je torej to z materinsko šolo, a je v Ljubljanski porodnišnici res treba plačati udeležbo?

Ajsha, upam (pravzaprav ne dvomimi) da uživaš v družinskem življenju...

Alja, upam da čakanje na zagovor ni preveč stresno in da ti cukri ne delajo prevelikih problemov...

Kar se mene zadeva...
Kakšnega pretiranega brcanja še vedno ne čutim, kljub temu, da nekatere pri teh tednih vztrajno pravijo, kako močno da jih brcajo... Jaz sicer vsak dan nekaj malega čutim, se pa s tem ne bi ravno hvalila... No, ravno zdaj je nekaj dogajanja... :sloncek: :sloncek: (po lestvici od ena do pet)
In pa še nekaj, čeprav ne nepomembnega...
Da ne boste mislile, da se 25-ega poroči samo Kinokija... Tudi midva se namreč, le da do sedaj nisem še nič omenjala, ker bo najina poroka pa za 180 stopinj drugačna od Kinokijine... Poročni obred samo v najini prisotnosti in prisotnosti prič s spremljevalci, kosilo s pričami in izlet na Bled (če bo vreme). V nedeljo pa bova povabila na kosilo še starše in brate ter sestre s spremljevalci oziroma družinami. In to bo to. Nama je ful všeč, da bo tako in da nimava pravzaprav nobenih skrbi s predpripravami. Upam le, da ne bova slučajno pozabila iti v soboto tja... ;)

Skratka uživajte, in ne pozabite se ustaviti tam, kjer sije sonce!

Srečno!

Medvedki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes-part 10
14.9.2004 21:59:36   
Anonimen
Sem čakala, da odprete nadaljevanje:)

Medvedka in Kinokija, čestitam obema že zdaj(pa še pol bom;)) Potem se pa priporočam za kakšne slikce(priiiti pliiiiiiz:love::love::love:)

lp,:fis:

(odgovor članu Medvedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes-part 10
15.9.2004 8:24:19   
Kinokija
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Č E S T I T A M !!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem pa ful vesela zate Medvedka. Verjamem, da se boš imela lepo, ker bo to vajin dan. Samo, potem boš pa khm...... gospa Medved 8)

Kdaj sta se pa odločila za poroko? Veš že nekaj časa, ali sta se odločila zadnje čase? Boš imela kako posebno obleko? Če rabiš kak nasvet ali kaj podobnega, ti samo reci.:miska::miska:

Pa še nekaj pomembnega- kako se boš potem pisala, jaz zase namreč še zdej ne vem.

Ja, jaz sem tudi Maja. Dvojčki po horoskopu smo nagnjeni k shizofrenosti.... 8)
resno---namreč ob pomankanju domišljije se nisem tisti moment, ko sem se logirala na drugi forum, spomnila nobenga nicka, čisto nič, svojega imena nisem hotela napisati, pa sem dala Maja.

Moje priprave so pa 8)8)8) Ta petek še dekliščina.....

Pozdrav vsem ostalim, pište kej.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes-part 10
15.9.2004 21:17:20   
Katja*
ojla!

Joj, res sem vesela zate Medi! Hura, poroka!!!!:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:
Čist sem navdušena!!!

En majhen namig: jaz sem obdržala oba priimka. Moja filozofija je namreč taka: ker sem se poročila konec faksa, sem imela že neko "kariero" s svojim imenom. DA bi se pa še enkrat mučila z ustvarjanjem dobrega imena? Ne! Pa sem jasno in glasno povedala, da se svojemu ne odpovem. Čeprav je bil moj dragi nekaj trenutkov razočaran..

Ampak: sedaj imam pa težave, ko se je treba hitro in velikokrat podpisat...;)

Sicer pa: uživam v službi, gospodinji mož, ki je pridno naredil vse izpite, cuker pa trenutno bolj tako - tako. Se bom morala malo vsesti in povečati doze.

Medi, zaradi materinske šole se pa raje pozanimaj na kraju samem. Meni so takrat v porodnišnici rekli, da se plača, zato sva tudi šla drugam. Preveri.

Ker mi mali princ kriči, da je "kakan" grem na svojo dolžnost!
Uživajte!

KAtja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes-part 10
15.9.2004 21:26:49   
Medvedka
Ojla, cukrčke!

Oh, Kinokija, kako lahko napišeš gospa Medved... :grrr: Še vedno bom Medvedka, gospa sem pa menda itak že od 25-ega leta ali od diplome tudi menda... ;)
Glede poroke sva se odločila pravzaprav že spomladi, le da nisva še točno določila datuma, sva se pa mislila poročiti v bistvu še poleti. POtem je pa presenetila njegova sestra, ko je objavila, da se poroči avgusta in ker nisva imela še nič določenega, sva rekla, da bova pa raje počakala, da gre mimo njena poroka, ker se nama niti tako ne mudi. No, potem sva pa malce pogledala na koledar in nama je bil 25. september najbolj všeč in sva se šla zmeniti.

Glede obleke si ne delam problemov, saj tudi poroka sama ne bo nič posebnega. Pravzaprav greva samo podpisati in si obljubiti zvestobo pred pričami... Je pa res, da sem dala šivilji sešiti krilo in jakno, ker pač ne oblečem več nobene običajne stvari. Sem se pa zmenila, da mi naredi tako, da bo potem lahko zadevo spet zožati (vsaj upam, da bo treba ožati...)

Kako pa to, da se še nisi odločila glede priimka? Kako sta se pa prijavila za poroko - jaz sem morala že ob prijavi poroke tudi povedati, kakšen priimek želim po poroki. Odločila sem se, da obdržim svoj priimek, ker je to vendarle del mene in mojega življenja, zraven pa dam še njegovega. Tako se mi je zdelo najbolj prav...

Jaz zate ne bi ravno rekla, da ti primanjkuje domišljije... Že to, da se ponašaš že kar s tremi imeni... ;)

Ribica, glede slikic bomo pa še videli...

Tokrat sem pisanje namenila Kinokiji, ker se druge cukrčke še niste oglasile, še vedno pa velja, da se vse imejte lepo in dobro skrbite za cukre!

Medvedki

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes-part 10
15.9.2004 21:33:58   
Medvedka
Ojla še enkrat!

Sem videla, da sva s Katjo istočasno pisali na forumu...

Torej Katja, hvala za informacije glede materinske šole... Kam sta pa potem hodila?

Katja, želim ti, da še naprej tako dobro opravljaš svoje materinske, družinske in službene dolžnosti...

Čau!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Diabetes-part 10
16.9.2004 0:20:19   
Katja*
Za Medi:

samo na kratko, preden padem v posteljo: midva sva hodila v ZD Šiška - sva bila zadovoljna. Tudi če ne prideš vsakič, sploh ne komplicirajo glede potrdil za očete.

Dobro spite,
Katja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Diabetes-part 10
16.9.2004 8:15:05   
Kinokija
Podzravljene cukrčke :)

hehe, sem te mal podrezala z gospo Medved :hudicek:

Midva morva it še enkrat na UE (baje je v Lj taka navada), bova šla danes in se danes pove priimek. Še vedno ne vem.:ups:

Imela se boš pomoje ful lepo, pa vreme mora bit lepo !Šopek boš imela?

Pri meni cukri-tak tako. Itak nisem zdele pričakovala ne vem kaj, zato sem šla tudi pre aktivnimi pripravami(beri žurkami) na kontrolo Hba1c -5,7 :bravo: - da ko imam 14.10. kontrolo, to ne bo pomoje realen odraz moje kontrole diabetesa, ker pač, poročiš se sam enkrat. Vsaj tako na veliko, a ne? :hudicek:

Prdite bodite, pa se vidimo oktobra, bomo imeli veliko stavri za predebatirat (diplomo, poroki, Marka, Lučko.....)

Čau, Melita.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Diabetes-part 10
16.9.2004 10:36:47   
Alja1
Kak' ste pridne! Nekaj dni me ni na RR, pa imam ob vrnitvi celo goro za prebrat. Tako je prav! :bravo:

Ja, Medi! Kaj naj ti rečem: "ISKRENE ČESTITKE." No, ja to se baje reče po poroki, pred njo pa: "SREČNO!"

No, tudi jaz sem gospa s svojim in moževim priimkom, tako, da draga Kinokija, pridruži se Katji, Medvedki in meni (za Ajsho ne vem, upam pa, da nam bo zaupala, kako se piše, oz., če je poročena? Čist mi je iz glave padlo :()!

V službi je gužva, popoldnevi so namenjeni pripravam na zagovor (kolikor se mi pač ljubi, ker jaz te stvari ponavadi počnem tik pred zdajci)!

Se še javim!

"Pocukran" pozdravček!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?