Medvedka
|
Ojla, ta sladke! Kinokija, ti imaš pa res dobre izjave! :)- Da si mali medo zasluži novo stran... Kaj pa, če bo vendarle medvedka? A nas boš častila? ;) Sej se sam hecam... Komaj že čakam, da izvem, ali bo mali medo ali medvedka... Sploh zdaj, ko boste na novico čakale tudi ve... ;) Se mi zdi, da se spet malce premika... :sloncek: Juhuuuuu! :sloncek: :sloncek: :sloncek: Kinokija, lepo da boš malce skrbela za nečaka... Boš nabirala izkušnje... Upam, da bodo prijetne. Sicer pa so otroci tako srčkani... Po mojem se boš ful ukvarjala z njim, te kar vidim... :) Alja, upam, da danes ni več tako kot v ponedeljek in da je vse lažje in lepše, pa da si uspela odpreti tudi naš part 7, da ne boš več slabe volje. Upam, da je tudi s cukrom kar najbolje. Resnično ti želim, da te čim prej obvestijo o zagovoru in da se končno rešiš tega bremena... Spet! :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: (Po mojem že, no... ;) ) Jaz sem bila včeraj pri Tomažičevi, je bila zadovoljna. GHbA1c sem imela tokrat 5,4%. Naslednjič imam kontrolo kar v porodnišnici, na PDC (Perinatalni dnevni center), kjer mi naredijo vse potrebne preglede glede sladkorne in nosečnosti - prideta najbrž obe pogledati. Baje bom tam od 7.30 do kakih 14h, 15h. In sicer 22.9. Sicer pa me še čaka pregled pri pediatru-kardiologu in morfologija pri Sketljevi, sem že parkrat napisala, da drug teden, 6.9. Glede našega oktoberskega srečanja... Kaj, če se začnemo meniti šele proti koncu septembra, ker zdaj ful ne vem, kaj in kako bo oktobra... MOrda bo oktobra med nami že kaka novopečena nosečka...? :metulj: Lepo se imejte! Medvedka
|