|
Diabetes, part 7 23.8.2004 8:42:54
|
|
|
|
Kinokija
|
Pozdravljenje cukrčke :) :torta::darilo::rozica: je bil znak za to, da grem na Gorenjsko feštat, ker je imela bodoča tašča rojstni dan. Medvedka--->uupssssssss, zamešala s Škofjo Loko :( Sorry. Kako kaj tamavček? Že kaj ropota v bušiju?Nasl.teden imaš kontrolo, pliiiiiz boš povedala, a je Primorc al Primorka ....upam, da sem zdej zadela pokrajino :miska: . Držimo pesti za dobre izvide :miska: Alja--->jap, midve sva na isti liniji, kar se tiče ponedeljka :grrr: Če po pravici povem (pa ne me kregat), vsak post, ko preberem ,že kar malo čakam, da bo kaka novica o kaki sladki srečki nosečki, tako da bomo mele zamenjavo za Medvedko. Nuu, dejmo mal :sloncek::sloncek: , da bo veselje. Katja, kdaj pa začneš s službo? Bo to tvoja prva služba? Bo :duda: šel v vrtec? Aisha---->če bo moj :duda: vsaj pol tolk priden, kot je bila Lucija takrat na sestanku, bo kar dobro. No, še malo novic o meni. Priprave na poroko me spominjajo na ogromen vrtiljak, ki se vrti čedalje hitreje, včasih sploh nimam več občutka, koliko časa je še, ponoči ne morem spati, ko premišljujem, da je treba postoriti to in to in to.....Tako, da časa prostega nimam niiiiič 8)8), domov hodim samo spat, likanje bo počakalo na oktober, v službo hodim skoraj v enih cunjah, ker enostavno nimam časa brskat po omari in razmišljat, kera majčka, kero krilo... Še dobro, da bo konec poletja, poln kufer imam hladnih juter in vročih dni. Naj bo mraz cel dan, ali pa vroče cel dan. Potem pa zjutri ne veš, kaj oblečt. Cukr zaenkrat še kar, imam občutek, da meni stres "kuri" mmole, kar je pa edino dobro. Normalno, zaradi prekrškov, kateri bodo v naslednjem mesecu neizbežni, kdaj poskoči, vendar se trudim korigirati z Humalogom. V soboto me je "nategnil" en natakar, ker je obljubil, da je eno naravno skopurcalo od soka brez sladkorja (resnično je bilo kislo), potem sem imela pa čez pol ure nekam preveč blažen zasanjan nasmeh ------->WC------>sladkor 11 :grrr::grrr: Želim vam lep začetek tedna, lepe cukre, pa kaj se javite na RR :metulj: Lp Melita 8)
|
|
|