Kinokija
|
Ojla, sladke! Najprej lep pozdravček novim članicam, je fajn občutek, da se še kdo drug ubada s podobnimi problemi kot ti. Glede na temo Diabetes part 34 se bom še jaz predstavila, da se spoznamo. *okolica Ljubljane *1977 *dvojček *poročena *univ. dipl.prav. *sladkorna od 2004, od februarja 05 uporabljam Disetronic črpalko * :nosecka: 13t in 6/7, zredila že 3 kg :ups: ...črpalka je razvada....:ups: Poskušala bom odgovirti na par vprašanja. tejka 24, boluse si dajem cca. 20 min pred obrokom, pa imam občutek, da bo potrebno za zajtrk dati tudi cca. 40 min prej, zato, ker se mi višek cukra in insulina ne ujame najbolje. Alja, pred zanositvijo Hb od 5,7 do 5,1, po parih tednih nosečnosti mi je zbezljal na 6,0, sedaj pričakujem še višjega, ker sem zaradi problemov prešnje tedne totalno padla v motivaciji za urejanje. In Alja, ČESTITAM ZA B!!! :bravo: Zdej pa pomoje res lahko začneš :sloncek: Rezultate hormonskega testa še čakam, držite pestke :miska: Ta teden imam tudi slavni PDC, upajmo na najboljše. Aja, a sem že povedala, da pričakujemo punčko? :roza::roza::roza: Tudi meni trebušček kar raste, ko se gledam v špeglu, me najprej zadane šok, nato se spomnim, da sem noseča in da bi to tko naj zgledalo...Sem skoz mislila, da bom med srečnicami, ki se jim do 6. meseca skor nič ne pozna.... 8) In še eno vpr. Nosečke, kako kaj vaši dopusti? Načrtujete kaj? Jaz imam rok 19.9., če bo vse ok, računam na porod tja okoli 5.9. (tudi zaradi kratkega mat.vratu in predležeče posteljice), tkoooooooooooooooooo rada bi šla v začetku julija mal noge namkat. Saj, šla bi nekam izola, Portorož, tko, da imam cca. 45 min do izolske bolnice. Zanima me samo, takrat bom 7. mesec, kako si kaj fit v tem času? Je sploh smiselno metat denar stran? Ali si še tolk pri sebi, da mal noge namakaš, zvečer mal po promenadi, pa morski zrak... Nisem še bila noseča in ne vem, kako se počutiš dopustniško v 7. mesecu :zmeden: Lep pozdrav vsem, pa se kmalu vidimo na :kava: LP K.
|