|
Diabetes, part 44 22.8.2005 23:13:21
|
|
|
|
Medvedka
|
Ojla, Kinokija, me veseli, da si se oglasila, še preden bi ušla v porodnišnico! :bravo: Imaš pa res ogromne boluse... A potem sploh kaj ješ? A si dajaš boluse s penom? Sicer bi morala sete menjavat vsak dan, a ne... Kakšne pa imaš kaj bazalne odmerke? Tomažičke pa res nikoli ne dobiš, sploh ko jo najbolj potrebuješ... :grrr: Po mojem ti bodo kar kmalu sprožili porod, sploh če imaš probleme s cukri, pa še take odmerke... Ja, črpalko imam še, sem se je kar navadila. Pravzaprav si ne predstavljam, kako bi šla spet nazaj na pene... :zmeden: Baje sem imela ful srečo, da so mi odobrili črpalko še pred sprejetjem novega pravilnika, po tem je vse skupaj postalo menda dosti težje. Jaz sem imela rok 19.1., v porodnišnico pa so me sprejeli 4.1. Brž sem se kar sekirala, ker je izgledalo, da bom kar v brezveze tam, a se je potem Neža baje spustila nekoliko nižje, tako da je Sketljeva po pregledu 6.1. sklenila, da dobim naslednji dan tabletke. (Če se ne bi spustila, Sketljeva ne bi forsirala poroda in bi še počakali.) Res sem proti koncu naslednjega dne, 7.1., tudi rodila. Če je tvoja pikica dovolj velika, te po mojem ne bodo pustili preveč čakati. Kakorkoli že, držim pesti, da postaneš čim prej srečna mamica! Pa sporoči veselo novico. Ostalim nosečkam prav tako želim, da čim prej dočakajo svojega :duda: in pa seveda lepe cukre. Vsem ostalim lepe cukre in veliko lepega! Kdo pa sta Skvo in Urbancek? Občutek imam, da nista diabetičarki... Ali pa se morda motim in sem vaju spregledala v prejšnjih nadaljevanjih? Kakorkoli že, tudi če nista "ta sladki", lepo, da sta se oglasili tudi pri nas... A sem izgledala res tako žalostna? Saj ni bilo take panike... Urbancek, dobiš geslo. Upam, da ti bo medvedkica všeč... Lepo se imejte vse in si pišemo! Medvedka
|
|
|