Kinokija
|
Ojla, cukrčke :)- Kako ste. Nekam se vreme kisa, škoda, men je tak lepo po sončku hoditi in gledati, kako trava raste. 8) Pri meni kaj novega ni, kile gredo gor +4 :ups: , trebušček raste, nič kaj prijetno se ne počutim tako......obilna :pujs: Hb je 5,9, ni ravno briljatno, je pa še ok. Dajejo me še alergije (kožne), pa mi je tko smotano, k ne smem jesti tablet, potem se pa ponoči nezavedno praskam in zgledam kot en gobavc, s mehurji. Nimam kaj narediti, obkladki, kreme pomagajo bolj tako-tako. Medi, kako kej mala, povej kej novic, kako je sedaj, ko ste trije. Mene kar malo grabi, ker sva bila do zdej povsod sama, kako se bova znašla s tretjo osebo, mislim, definitivno se spremeni razmerje. Mamice, kaj povedati na to temo? PDP imam 19.9., torej nas bo proti jeseni kar mladih mamic. Mirna, si rodila s carskim? Jaz čas za kavo imam vedno, kako lahko sploh pomislite, da ne. No, edino, če imam kak pregled, potem sem tak crknjena, da se mi ne da. Alja, vidiš glede na Mirnin Hb bi ti tud že lahk poskušala zanosit, če boš čakala Tomažičko, bo tko-tko. Ona tolk komplicira, komaj čakam, da pridem nazaj na dr. Medveščka. Katja, kaj zdej, bo Mark edinček ali ne? Vsem lepo pomlad, pa da se kmalu srečamo, Kinokija.:nosecka:
|