|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes, part 37
7.4.2005 7:34:19   
Alja1
Dobro jutro, cukrčke!

Pa sem nas prestavila na 1. stran :bravo:

Obveščam vse, ki ste (smo) bile zainteresirane za današnjo :kava:, da (kar se mene tiče) zadeva odpade (poklicala me je Tomažičeva osebno :bravo:), ker ne grem v LJ. Predvideni "sestanek" imam čez 14 dni (me bo poklicala) in takrat vam sporočim točen datum.

Mogoče bi se nam poleg Tejke in Ajshe (+ :duda:Lučka) ob :kava: pridružile še druge (Medvedki, Kinokija, Katja, Mirna, ...). Kaj pravite? ...

... in kje se potepate, da se nič več ne javite :grrr:

Pa še vprašanje za Karin!
Glede na podatke, ki si nam jih "zaupala" sem razbrala, da si pri 24-ih dobila črpalko! Mi lahko zaupaš kako ti je to uspelo?

Pozdravček vsem!
Alja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes, part 37
7.4.2005 8:42:07   
Karin*
Ja čisto po naključju, saj veš kako pravijo ob pravem času na pravem mestu, čista sreča.
Prišla sem na pregled k Tomažičevi in je rekla, da če želim ima eno kolegico pri Roche Diagnostics in imajo 3 insulinske črpalke kot test pa če bi želela bi me priporočila, rekala sem OK in čez 14dni sem bila že priklopljena. Imam zelo izrazit fenomen zore, zato me je priporočila. Res sreča.
Upam, da jo boš ti tudi kmalu dobila, res je razvada ampak super stvar ko se navadiš.
Priporočam jo vsem sladkim!! :)

Res škoda ker se vam ne morem pridružiti ob :kava:,
upam da bom imela drugič več sreče.

Lepo se imejte!

P.S.:Držite pesti za dobre rezultate na mojem jutrišnjem pregledu:

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes, part 37
7.4.2005 12:55:37   
MIRNA30
Pozdravljene "ta sladke"!

Zadnjih 14 dni sem imela pravo gužvo v službi, tako da mi komaj uspe prebrati, kaj ste napisale, da bi se pa še sama oglasila pa ni šlo.

Najprej seveda dobrodošlica Karin. Upam, da bo v petek Tomažičeva zadovoljna s tvojim HbA1c.
Kar se mene tiče, sem in prvič in drugič do nje prišla, ko sem bila že :nosecka:, pa ni bilo kakšne silne panike glede HbA1c, ki sicer ni bil idealen po njenih besedah (7.6 in 7.8), vendar smo ga hitro spravili v red. Z mano je zdaj zadovoljna, nikoli pa ni bilo govora o tem, da bi morala nosečnost prekiniti, tako da... Aja, tudi s Tio je bilo vse OK, tako da tudi v drugo verjamem, da ne bo težav.

Prejšnjo sredo sem imela PDC, HbA1c je 5,5 tako da se je še poboljšal od prejšnjič, :duda: pa je tudi OK.

Alja, upam da bo razgovor pri Tomažičevi končno dal zeleno luč za :duda: .

Tejka, kako je bilo na PDC včeraj?

Kinokija, midve pa morava imeti PDP zelo blizu, saj si ti tako kot jaz prejšnji teden vstopila v 16. teden. Moj PDP je 15.9., zaenkrat se mi ga še niso spreminjali.

Medvedka, verjetno z :duda: uživate na sončku. Jaz bom drugi teden malo več doma (v službo bom šla le v sredo, če bo vse po planu)in upam, da bo tudi meni vreme naklonjeno.

Lep pozdrav vsem iz vetrovne Ljubljane, kjer se utapljam v delu:( .
:nosecka: Mirna

P.S. Tudi jaz sem za :kava: , ko se boste uspele zmenit.

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes, part 37
7.4.2005 16:22:12   
Kinokija
Ojla, cukrčke :)-

Kako ste. Nekam se vreme kisa, škoda, men je tak lepo po sončku hoditi in gledati, kako trava raste. 8)

Pri meni kaj novega ni, kile gredo gor +4 :ups: , trebušček raste, nič kaj prijetno se ne počutim tako......obilna :pujs: Hb je 5,9, ni ravno briljatno, je pa še ok.
Dajejo me še alergije (kožne), pa mi je tko smotano, k ne smem jesti tablet, potem se pa ponoči nezavedno praskam in zgledam kot en gobavc, s mehurji. Nimam kaj narediti, obkladki, kreme pomagajo bolj tako-tako.

Medi, kako kej mala, povej kej novic, kako je sedaj, ko ste trije. Mene kar malo grabi, ker sva bila do zdej povsod sama, kako se bova znašla s tretjo osebo, mislim, definitivno se spremeni razmerje. Mamice, kaj povedati na to temo?

PDP imam 19.9., torej nas bo proti jeseni kar mladih mamic.

Mirna, si rodila s carskim?

Jaz čas za kavo imam vedno, kako lahko sploh pomislite, da ne. No, edino, če imam kak pregled, potem sem tak crknjena, da se mi ne da.

Alja, vidiš glede na Mirnin Hb bi ti tud že lahk poskušala zanosit, če boš čakala Tomažičko, bo tko-tko. Ona tolk komplicira, komaj čakam, da pridem nazaj na dr. Medveščka.

Katja, kaj zdej, bo Mark edinček ali ne?

Vsem lepo pomlad, pa da se kmalu srečamo, Kinokija.:nosecka:

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?