Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 23.2.2008 20:54:19
|
|
|
|
Pepita
|
Zakaj pa ne?
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 23.2.2008 21:03:35
|
|
|
|
vesel
|
Jaz semga uporabljala pa ni blo nč narobe.Tud lak za nohte sem ampak onega s Kalcijem.
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 23.2.2008 21:20:59
|
|
|
|
taly82
|
Laka, za nohte pa res ne uporabljati. Sploh na nogah IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zakaj pa NE???
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 23.2.2008 21:41:11
|
|
|
|
Roberta69
|
Glede laka za nohte (ga sicer večinoma nimam čas ananesti) samo mi pa ni jasno, zakaj ne . Deodoranti; antiperspirante (ki preprečujejo potenje) že na splošno odsvetujejo, čeprav jih uporablja vsaj ene 90% ljudi (tudi jaz do pred recimo dveh let), ker ti mašijo pore itd. Je pa seveda treba nekako poskrbeti za higieno in si nikakor ne želim, da bi ljudje tavali naokoli čisto brez vsega (že tako in tako marsikdaj kakšna neprijetna vonjava zmoti moj nos). Torej, če se želiš odišaviti na bolj zdrav način, naj bo deodorant berz antiperspirantnega delovanaj in čim bolj naraven, recimo kristal je super varianta, drugače je pa na tržišču veliko naravne kozmetike, pa tudi v DM imaš od linije Alverde (brez barvil konzervansov, dišav) en rol on, ki je poceni.
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 23.2.2008 21:45:37
|
|
|
|
Paštetka
|
ja, pa šminke tudi, ne. Sploh pa ne senčil. A veste kako tanka je koža na trepalnicah? Ženske, hecam se. Šminkajte se, dišavite, mažite, lakirajte, farbajte, blajhajte, vesite perilo, obešajte zavese, bodite lepe, srečne nosečke in NE KOMPLICIRAJTE! Imejte se fajn in UŽIVAJTE!
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 23.2.2008 21:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Nosecnost ni bolezen, ne pretiravat pri vsaki stvari. "Skodujejo" nic bolj kot obicajno.
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 23.2.2008 21:54:12
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Šminkajte se, dišavite, mažite, lakirajte, farbajte, blajhajte, vesite perilo, obešajte zavese, bodite lepe, srečne nosečke in NE KOMPLICIRAJTE! Imejte se fajn in UŽIVAJTE! Ja, točno tako , predvsem uživajte v nosečnosti in se ne obremenjujte še s tem.
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 24.2.2008 8:44:20
|
|
|
|
jonna
|
Ampak za neprosojen lak na nogah sem res slišala, da ga odsvetujejo. Če pride do tromboze, pomodrijo nohti na nogah, to se pa skozi barvo laka ne vidi, a ne.
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 24.2.2008 9:17:04
|
|
|
|
sayuri
|
Joj Paštetka, ga pihneš . Jaz sedaj v nosečnosti še bolj švicam. In si ne predstavljam, da bi bila brez deodorantov . Rodit pa le pejte brez nalakiranih nohtov. Mene so vprašali, če imam nalakirane. Ne vem - če jih imaš - a ti jih on spucajo al kako
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 24.2.2008 14:07:32
|
|
|
|
Naja30
|
Za lak za nohte sem tud jaz slišala, da ni dobro, ker se po nohtih vidi pač nekaj Drugače pa - uživajte in bodite lepe (in dišeče)
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 24.2.2008 17:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Rodit pa le pejte brez nalakiranih nohtov. Mene so vprašali, če imam nalakirane. Ne vem - če jih imaš - a ti jih on spucajo al kako Meni jih niso. Baje se na nohtih nekaj vidi, ce pride do komplikacij, samo ne vem kaj; zato je fajn, da niso nalakirani.
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 24.2.2008 21:02:34
|
|
|
|
Zofy
|
Nalakirane imaš lahko kvečjemu s prozornim lakom. Isto navodilo velja za vse operacije in ker se tudi pri porodu lahko kaj zakomplicira in mora nosečnica v operacijsko sobo (npr zaradi CR). Zato morajo biti nohti prozorni, saj po barvi kože pod nohti vidijo, če kaj ni ok - če postanejo npr. modri ipd. IZVIRNO SPORČILO: Paštetka Šminkajte se, dišavite, mažite, lakirajte, farbajte, blajhajte, vesite perilo, obešajte zavese, bodite lepe, srečne nosečke in NE KOMPLICIRAJTE! Imejte se fajn in UŽIVAJTE!
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 25.2.2008 12:02:04
|
|
|
|
medika1
|
sem zadnjič pri moji nohtarci srčala zdravnico. Sem jo prav to vprašala kako je z lakom v primeru CR. Je rekla da lahko imam prozoren gel in francosko, da se vidijo spremembe na korenu. V glavnem koren nohta mora biti prozoren gel oz lak kaj pač uporabljate
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 29.2.2008 11:42:09
|
|
|
|
Acjom1
|
Mene pa zanima, če si lahko pobelim dlake po trebuhu.
|
|
|
|
RE: Dezodoranti v nosečnosti? 29.2.2008 12:57:31
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Jaz sem si jih kar populila ker so bile res neznosne... če so bele se tudi vidijo, vsaj meni se zdi...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?