|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dezodoranti v nosečnosti?
23.2.2008 20:53:13   
snezika
Je pametno uporabljati - mislim tiste, ki se jih daje na kožo pod pazduho. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dezodoranti v nosečnosti?
23.2.2008 20:54:19   
Pepita
Zakaj pa ne?user posted image

(odgovor članu snezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2008 20:56:43   
Paštetka
zakaj pa ne user posted image

Laka, za nohte pa res ne uporabljati. Sploh na nogah

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu snezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2008 21:03:35   
vesel
Jaz semga uporabljala pa ni blo nč narobe.Tud lak za nohte sem ampak onega s Kalcijem.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu snezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2008 21:20:59   
taly82
Laka, za nohte pa res ne uporabljati. Sploh na nogah
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zakaj pa NE???

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 21:41:11   
Roberta69
Glede laka za nohte (ga sicer večinoma nimam čas ananesti) samo mi pa ni jasno, zakaj ne user posted image .

Deodoranti; antiperspirante (ki preprečujejo potenje) že na splošno odsvetujejo, čeprav jih uporablja vsaj ene 90% ljudi (tudi jaz do pred recimo dveh let), ker ti mašijo pore itd. Je pa seveda treba nekako poskrbeti za higieno in si nikakor ne želim, da bi ljudje tavali naokoli čisto brez vsega (že tako in tako marsikdaj kakšna neprijetna vonjava zmoti moj nos). Torej, če se želiš odišaviti na bolj zdrav način, naj bo deodorant berz antiperspirantnega delovanaj in čim bolj naraven, recimo kristal je super varianta, drugače je pa na tržišču veliko naravne kozmetike, pa tudi v DM imaš od linije Alverde (brez barvil konzervansov, dišav) en rol on, ki je poceni.

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 21:45:37   
Paštetka
ja, pa šminke tudi, ne. Sploh pa ne senčil. A veste kako tanka je koža na trepalnicah?

Ženske, hecam se. user posted image user posted image
Šminkajte se, dišavite, mažite, lakirajte, farbajte, blajhajte, vesite perilo, obešajte zavese, bodite lepe, srečne nosečke in NE KOMPLICIRAJTE! Imejte se fajn in UŽIVAJTE!

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 21:47:47   
Anonimen
Nosecnost ni bolezen, ne pretiravat pri vsaki stvari. "Skodujejo" nic bolj kot obicajno.

(odgovor članu snezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2008 21:54:12   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Šminkajte se, dišavite, mažite, lakirajte, farbajte, blajhajte, vesite perilo, obešajte zavese, bodite lepe, srečne nosečke in NE KOMPLICIRAJTE! Imejte se fajn in UŽIVAJTE!

Ja, točno tako user posted image , predvsem uživajte v nosečnosti in se ne obremenjujte še s tem.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2008 8:44:20   
jonna
Ampak za neprosojen lak na nogah sem res slišala, da ga odsvetujejo. Če pride do tromboze, pomodrijo nohti na nogah, to se pa skozi barvo laka ne vidi, a ne.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2008 9:17:04   
sayuri
Joj Paštetka, ga pihneš user posted image .

Jaz sedaj v nosečnosti še bolj švicam. In si ne predstavljam, da bi bila brez deodorantov user posted image .

Rodit pa le pejte brez nalakiranih nohtov. Mene so vprašali, če imam nalakirane. Ne vem - če jih imaš - a ti jih on spucajo al kako user posted image

(odgovor članu jonna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2008 14:07:32   
Naja30
Za lak za nohte sem tud jaz slišala, da ni dobro, ker se po nohtih vidi pač nekaj user posted image   user posted image

Drugače pa - uživajte in bodite lepe (in dišeče) user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2008 17:32:43   
Anonimen
Rodit pa le pejte brez nalakiranih nohtov. Mene so vprašali, če imam nalakirane. Ne vem - če jih imaš - a ti jih on spucajo al kako user posted image

Meni jih niso.

Baje se na nohtih nekaj vidi, ce pride do komplikacij, samo ne vem kaj; zato je fajn, da niso nalakirani.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2008 21:02:34   
Zofy
Nalakirane imaš lahko kvečjemu s prozornim lakom. Isto navodilo velja za vse operacije in ker se tudi pri porodu lahko kaj zakomplicira in mora nosečnica v operacijsko sobo  (npr zaradi CR). Zato morajo biti nohti prozorni, saj po barvi kože pod nohti vidijo, če kaj ni ok - če postanejo npr. modri ipd.

IZVIRNO SPORČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2008 12:02:04   
medika1
sem zadnjič pri moji nohtarci srčala zdravnico. Sem jo prav to vprašala kako je z lakom v primeru CR. Je rekla da lahko imam prozoren gel in francosko, da se vidijo spremembe na korenu. V glavnem koren nohta mora biti prozoren gel oz lak kaj pač uporabljate

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.2.2008 11:42:09   
Acjom1
Mene pa zanima, če si lahko pobelim dlake po trebuhu. user posted image

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.2.2008 12:57:31   
izgubljena_ovcka
Jaz sem si jih kar populila ker so bile res neznosne... če so bele se tudi vidijo, vsaj meni se zdi...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.2.2008 13:16:09   
Acjom1
Moje so zaenkrat še tanke in kratke, ampak so postale ful temne, zato sem razmišljala, da bi si jih pobelila, samo me je malo strah, ker peroksid je vseeno zlo agresiven za kožo... No, če ne si jih bom pa tudi jaz populila user posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?