|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Devica
19.4.2005 12:15:13   
Čiračara
Pričakujem eno malo devico, pa me zanima kakšni so ti otročki po značaju? Tista, ki ima malo devico bo že vedela povedati:)

Lp:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Devica
19.4.2005 12:22:00   
total
Jaz imam 7 mesečnega sončka,ki je devica,ne vem še kakšen je značaj sam pravijo,da so takšni otročki zelo vredu:bravo:,bom kje prebrala.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Devica
19.4.2005 12:22:41   
teta beta
Tudi naš bo devica in me zato tudi zanima. midva sva namreč oba strelca. sicer pa je devička tudi moja nečakinja (ravno danes ima 7 m) in je zelo živahen otrok, ni niti pol minute pri miru, in bi rekla da je po značaju tudi precej vesela, ni namreč preveč sitna ali nejevoljna.
no, res pa je, da je jaz ne vidim ponoči in čez cel dan... menda pa je bolj jutranji tip, zjutraj je še posebej dobre volje.
kaj nas čaka?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Devica
19.4.2005 12:29:00   
baguSka
No jst nimam devičke, lahko povem kaj je moja mami rekla o men.;) Sm bla pridna, nč jokala, mau trmasta, luškana k pr norch, kamor me je dala tm sm pa bla, pojedla skor vse, če nism hotla pa nikakor ni uspela spravt u mene niti koščka, spala k ubita, edin kr precej bolana :zmeden: Drugač sm mela pa navado pit ostanke alko pijač od obiskov in pohojenih cigaretnih ogorkov..:(

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Devica
19.4.2005 12:44:14   
Eja_1
Jaz imam tud' nečakinjo, devičko. Stara je 1l 7m in 18 dni.
Kot novorojenček je bila zelo pridna, sedaj je pa tudi.
Vedno je dobre volje, nasmejana, polna energije, nabrita za ušpičit kakšno pametno, potrebuje malo spanca, zelo redko oz. nikoli ne joka, do sedaj še ni bila nikoli bolna, samo enkrat prehlajena, ni izbirčna - je vse... mali simpatičen vražiček.... se pa zna že pri teh letih postaviti zase in biti malo trmasta...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Devica
19.4.2005 12:52:10   
baguSka
Jp točno taka je tud od mojga bratranca mala devička :)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Devica
19.4.2005 13:08:10   
Olivija
A veš, da so meni isto rekel glede ostankov alkoholnih pijač in ogorkov, Ati se še zdaj hvali s tem, kako sem takoj preverila, če je kje ostalo kaj vina in konjaka. Zdaj bom pa še res mislila, da je to povezano s horoskopom;).

Pa še vedno razlaga povsod, kako me je povsod lahko sabo vzel, tudi na kakšne sestanek v kakšno restavracijo:zmeden:, pa sem bla zmeraj ful pridna.

Očitno take smo device, se mi je pa potem v srednji šoli mal sfuzlal:bravo:

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Devica
19.4.2005 13:11:50   
Tricia
Jst tud nimam otročka device, sam kakor so govorili zame (sem jst devica) sem baje bila pravi mali :hudicek:. Da sem zahtevala vso pozornost, drugače sem jokala, trmasta kot osel, v hiši nisem hotela jesti - so me morali futrat na zraku, panično sem se bala vode, da me je slišala cela vas ko so me kopali, ponoči sem jokala, podnevi spala :(...in še kaj bi se našlo, pa se zdej ne spomnim.
Pri dveh(?) letih sem baje tako preklinjala, da me je stari oče snemal na kaseto (škoda da sem jo izgubila). Ja in kakor Baguška, tudi jst sem rada posrebala ostanke alkohola, sam moja najljubša pijača je bilo pivo. :ups: Najraje pa sem se družila s fanti in bolj kot sem bila umazana, bolj sem uživala. :)-

Skratka, jst že nisem bila podobna mili devički :)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Devica
19.4.2005 13:17:36   
baguSka
hehe olivija k da bi mojo zgodbo govorila - tud men se je čist odpil'l u SŠ.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Devica
19.4.2005 13:18:32   
baguSka
pa tud jst sm čist povsod s fotrok hodila

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Devica
19.4.2005 13:28:38   
Sara3
Oja, jaz pa imam doma že velikega "devičnika" :)- Moj :love: in od moje kolegice :love:. Sam tako informativno za :modri:, so full pridni, dosti sami postorijo, za modo so totalno anti, npr. srajce so lahko samo v eni barvi, brez črt ipd. Ne prenašajo dretja in so ffffffffuuuuuuullllllll trmasti.
Sam tako v vednost

Lp, :metulj:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Devica
19.4.2005 13:34:12   
baguSka
Hehe glede dretja in trme smo pa tud devičke take.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Devica
19.4.2005 13:34:15   
Olivija
ja smo device očitno bolj očijeve ljubice in še nekaj blazne ljubiteljce vseh malih in velikih živalc (razen pajkov - naj živijo zunaj, ne pa pri meni v hiši).

Sem vidla, da imaš kužka. Mi zdaj hodimo k sosed psa in mačka crkljat, ko bosta pa otroka dovolj razumna, bomo pa tudi mi kakšnega :kuza: k nam vzel, najprej pa še kakšno :muca:.

Zdaj moram samo še mojega fanta prepričat, da je kuža za noter ;), da ne bo imel kakšnih idej o pesjaku.

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Devica
19.4.2005 13:35:49   
baguSka
ja no res bla atijeva lubica mogoče do 5-ga leta, pol pa nč več..:((

glede živalc se pa strinjam ;)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Devica
19.4.2005 16:15:04   
tea01
Moj možek in nečakinja sta devici in zdaj tudi pričakujemo devico. Moram povedati, da so to zelo brihtne, vestne in pridne osebe. Nečakinja bo letos dopolnila 3 leta, pri svojih 2 in pol je že znala šteti do 10.

Lp, T

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Devica
19.4.2005 16:20:05   
tea01
Moj možek in nečakinja sta devici in zdaj tudi pričakujemo devico. Moram povedati, da so to zelo brihtne, vestne in pridne osebe. Nečakinja bo letos dopolnila 3 leta, pri svojih 2 in pol je že znala šteti do 10.

Lp, T

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Devica
19.4.2005 16:21:59   
tea01

Lp, T

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Devica
19.4.2005 16:59:29   
African queen
Jaz imam tudi malega devičnika.Kaj naj rečem:zelo je živahen(se uči od velikega brata)vse ga zelo zanima,rad uboga,čeprav se včasih tudi trmari,v glavnem v primerjavi s prvim je priden otročiček-moj mali mucek:love::love:..

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?