|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Detektiv
28.4.2008 12:55:54   
kity
Naša mala pupa ima namreč bronhitis , in sem sedaj trenutno v bolniško oz . zadnjih par mescev sem bila večkrat v staležu seveda zaradi otroka,  ker se ji bronhitis kar naprej ponavlja. Sedaj me je že v tem tednu oz. v petek in danes obiskal detektiv , da preveri če sem z otrokom doma ( ker ga je firma najela)user posted image h. Sedaj me pa zanima ena stvar, jaz sem zaposlena na 4 ure (do 6. leta starosti otroka) ali sem jaz v staležu 24 ur al kako te stvari potekajo mogoče katera ve . Ker ta detektiv me je v petek obiskal pozno popoldne moj delavnik je namreč od 7-11h. Prosim za odgovore in pojasnila user posted image hvala

< Sporočilo je popravil shorty -- 28.4.2008 19:55:57 >
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DETEKTIV
28.4.2008 13:01:31   
Volga
ali sem jaz v staležu 24 ur

ja.

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2008 13:15:19   
bskrle
Važno,da si bila doma.

Sicer pa svetujem homeopata, če se stanje ne izboljšuje pa 14-21 dni morja.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2008 13:28:54   
kity
ja sej itak da je važn da sem bila doma , ampak user posted image bi bil če bi šla kam v trgovino al pa kam , mislim..............., jutri imam kontrolo pa bom zadevo omenila zdravnici in bom videla kaj se da urediti user posted image mogoče kakšno potrdilo za izhode al pa kaj 

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2008 13:37:00   
kristinaj
zakaj pa ne bi smel v trgovino? za otroka pa ja moreš poskrbeti.

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2008 13:37:33   
Anonimen
mogoče kakšno potrdilo za izhode al pa kaj
¸

Detektiva so poslali. user posted image Za crknit! Poskusi dobiti potrdilo od zdravnice, mislim da je to fajn ideja!

(odgovor članu kity)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2008 13:57:35   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

zakaj pa ne bi smel v trgovino? za otroka pa ja moreš poskrbeti.

Lahko da bo ta detektiv mislil, da je šla kam drugam kot pa samo v trgovino.

Ampak to se dogaja samo za to, ker pač nekateri ljudje vzamejo bolniško, da grejo tudi na morje. Takšne nekatere poznam. Meni je to nesprejemljivo.

Seveda pa to ni letelo nate kity. Saj si bila ti doma zaradi otroka.

Ampak, kaj si vse ne zmislijo, da le lahko preverjajo. Svašta.user posted image

Želim ti, da bi se tvoja pupa čimprej pozdravila.

Lp, hmm...

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2008 18:34:37   
kajajaka
ja, žal velja, da moraš biti doma 24 ur.
Poskusi se pogovorit z zdravnico, da bi ti kaj drugače napisala...

Pa ko se ti pojavi prva priložnost: BRIŠI IZ TAKE FIRME...
(Razen, če imaš 3000€ plače - potem se splača potrpet user posted image )

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2008 18:38:01   
lefairyon
jaz sem bila z malim doma na bolniški, pa sem šla v trgovino, ko je moj domov prišel...problemov ni bilo, pa sem srečala šefico v trgovini...sem ji rekla da sem na hitro skočila pa da je moj  s tamalim in je blo vse ok...ampak sam v trgovino in nazaj domov...čeprav nimamo tolko kontrol, pa prvič sem koristila bolniško, si nisem upala niti ven s tamalim, pa je blo lepo vreme in je bil mišek že dober...sam ni za riskirat...veš kako težko je danes s službami...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?