|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depresija
14.11.2008 12:35:03   
Anonimen
Pozdravljene!
Moja user posted image  je zamujala 3mesece,zato sem odšla k gin.Tam mi je postavil diagnozo PCO.Nato sem imela nekaj težav,kjer sem odšla na ginekologijo in v enem dnevu so mi postavili tri diagnoze.
Zamenjala sem Gin., in "nova"gin. je ugotovila da sem popolnoma zdrava.Dala mi je tablete Dabroston za sprožitev user posted image .Problem je v tem da sem po njih zelo depresivna.Jemljem jih 4dan.Jemati jih pa moram 3 mesece.Čeprav sva z partnerjem delala na user posted image mi tudi do tega ni več.Čez dan se komaj vstanem iz postelje,kaj šele da bi delala kaj drugega(sem študentka).Rekla sem si da jih bom jemala 10 dni(tako kot morem),nato nič več,ampak potem me skrbi da ne bom dobila user posted image .Zanima me če je imela katera podobne izkušnje?
Upam da sem pisala na pravi forum.Za kakršenkoli nasvet bi bila hvaležna.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Depresija
14.11.2008 12:41:25   
DaisyE
Sicer nimam izkušenj z dabrostonom, ampak po moje je najboljše, da pokličeš "novo" G in ji poveš, kako le-ta vpliva nate. Potem pa skupaj pogruntajta kako in kaj. 

Če ni skrivnost, kaj so pa ugotovili na ginekološki? In kako je "nova" G ugotovila, da je s tabo vse okey? 

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2008 13:18:21   
DannyS
Meni se user posted image  po prenehanju jemanja KT ni pojavila 3 mesece, ginekolog mi je predpisal tablete za sprožitev, žal se ne spomnem več katerih. Jemati sem jih morala mislim da 1 mesec ali celo manj, žal se tudi tega ne spomnem in tudi sama sem imela težave... bila sem zelo potrta, brez volje, po prenehanju jemanja tablet pa je to minilo...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2008 13:24:35   
Anonimen
Bilo je tako:v soboto sem dobila vročino,v pon. me je pa tako bolel levi jajčnik,da sem komaj hodila.Mislila sem da je kakšna povezava med vročino in bolečino,zato sem odšla v torek k os.zd. Dala mi je napotnico za ginekologijo.Tam me je pregledal primarij(brez ultrazvoka)in rekel da sem noseča.Nato mi je neka druga gin.,ki mi je delala ultrazvok rekla da kaj naj gleda,da ona nič ne vidi,da kje imam maternico,da če imam kakšne težave in sem jim povedala da mi je prejšnji gin.rekel da imam pco.Nato je na izvid napisala da imam pco in da vidi miom velik toliko in toliko.Spet sem odšla do primarija in rekel da sumi nosečnost,slik ni niti pogledal o miomu ni bilo govora.Nato sem se 14 dni "žrla"dokler nisem odšla k ta novi gin.Dala sem kri in tam je bilo vse ok( tako ugotovijo če imaš pco),naredila mi je ultrazvok in tudi tam ni videla pco niti mioma.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2008 18:18:07   
zarja1
jaz sem Dabroston jemala enkrat, ko ni bilo ovolacije in je user posted image  zamujala kr dva tedna. Pa tako zelo sem jo čakala, ker bi morala imeti pol ET. Dabroston sem jemala 10 dni in na jutro 11 dne je prišla user posted image  v vsej svoji veličini in moči.

Da Dabroston vpliva na psiho, ja. Skoraj vse punce imamo podobne znake, le ene bolj izražene. Bo minlo, takoj ko pride user posted image , nič bat. Jaz sem bla tolk občutljiva, da sem user posted image  že ob navadni reklami na tv.....

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2008 9:19:55   
bati

poznam eno žensko k mi je pravla da ko je nehala jemati kontracepcijske tablete da po njih ni imela 9m user posted image ....no pol jo je pa dobila....češ naj bi ji jajčniki zaspali......tako so ji baje dohtarji rekli.....

jz bi nehala jemati te tablete če mi ne bi odgovarjale...in bi to povedala ginekologinji kako pa kaj je .....sej so verjetn še kakšne da ti jih zamenja....nima smisla če se ti slabo počutiš....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Otrokov oče
пеперутка16

Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?

Da. (45%)

Ne. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!