|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depilacija v nosečnosti
25.7.2008 16:18:53   
Majuska
Živjo,

če ima katera več znanja s tega področja, me zanima: preden odidem v porodnišnico, bi z Veetovo peno odstranila poslednje dlačice na nogah, da ne bo zadrege z moje strani. Zanima pa me, ali je to pametno storiti - ne vem, ali so sestavite kaj nevarne za bebico? Bog ve, koliko te kemije se absorbira v kožo ... prosim, naj mi katera pove. Zdrava pamet mi sicer govori, da pretiravam, ampak vseeno me zanimajo še vaša mnenja!

Hvala!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Depilacija v nosečnosti
25.7.2008 16:29:22   
bodoča
Tvojemu user posted image  ne boš škodovala, če si boš par dni pred porodom odstranila dlačice z veetom.

Pa tudi, če si jih ne boš odstranila, te ne rabi bit sram, v porodnišnici jih bo zanimalo vse kaj drugega kot tvoje obrite ali neobrite noge.

jaz sem bila kosmatinec, ker sem že pred porodom ležala v bolnici in se pač nisem mogla na frišno obrit.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2008 16:29:32   
zvesta
pretiravaš... komot se depiliraš...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2008 16:36:20   
Anonimen
Zanima pa me, ali je to pametno storiti - ne vem, ali so sestavite kaj nevarne za bebico?

Pojma nimam. Jaz sem se normalno brila.

Drugace te pa v vecini porodnisnic tudi pobrijejo pred porodom, pa ne samo po nogah, ce ti to kaj pove.

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2008 16:45:39   
Majuska
No saj sem vedela, da bom hecna user posted image

Ma mene je bolj skrbelo zaradi vsebine Veetovih krem user posted image Mič II, za ostalo smo že poskrbeli ... po nogah se pa že težje dosežem user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2008 16:49:06   
Anonimen
Ma mene je bolj skrbelo zaradi vsebine Veetovih krem user posted image

Ma daj povej mi, tako po zdravi pameti, kaj bi lahko bilo narobe?

Saj dihas tudi vsak dan, onesnazen zrak, ogljikove in dusikove izpuste in kaj vem kaj se. Pa se nisem videla nosecnice z masko na glavi.

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2008 17:47:30   
valentina2006
Kr brez skrbi user posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2008 17:59:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ma mene je bolj skrbelo zaradi vsebine Veetovih krem

Ma daj povej mi, tako po zdravi pameti, kaj bi lahko bilo narobe?

Saj dihas tudi vsak dan, onesnazen zrak, ogljikove in dusikove izpuste in kaj vem kaj se. Pa se nisem videla nosecnice z masko na glavi.

Če pomislim, da se v določenih industrijskih panogah uporablja v podoben namen recimo natrijev sulfid in podobne packarije ... potem človeka upravičeno zaskrbi user posted image

Mič ... ne tečnari user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2008 18:33:46   
arabela*
Ja zakaj pa se nebi samo z giletko??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2008 21:36:45   
blaža
Jaz sem prvega šla rodit z neobritimi nogami( je bla zima) In sem si rekla: NIKOLI VEČ!!!
ful sem se pol grozno počutla, ki si po porodu itak malo bogi. Pri drugem sem si želela, da bi šla rodit z umito glavo( si tudi likam lase, ker imam drugače slamo) in da bi imela obrite noge! sem rodila 10 dni prej, ma hvala bogu se mi je želja uresničala. Ti se kar zrihtaj! Se boš boljše počutla!
Lep pozdrav!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2008 21:43:44   
Lunc_a
ma ne, ne smeš.ozrok bo prišel ven čelav in brez dlačicuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2008 22:06:40   
nanč
Kar sem se najbolj bala,da bi se med porodom uresničlo,se mi je..Med nosečnostjo sem mela fuuul mozolje po ta zadni(sem si mislila,samo da mi ne bo treba riti kazat)in res,skoraj cel porod sem stala naslonjena na posteljo in vsi so buljili v njo(vsaj meni se je tako zdelo)Takšne bolečine sem mela,vmes pa cel cajt razmišljala o teh prekl...mozoljih,kako se jim svetijo,bi je bilo zelouser posted image .Ker se mali nikakor ni hotel spustiti dol in je bila grozna sila,mi je všlo nehote(kakec)user posted image .Eh,ko se samo spomnim,pa kaj čem,če bi imela samo kosmate noge,bi še dobro skozi prišlauser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2008 22:14:02   
Anonimen
Jaz sem šla par dni pred rokom k kozmetičarki, pa me je lepo zvoskala po nogah, tako da sem imela gladke še par dni po porodu. user posted image  Pa tudi z Veet-om sem se kdaj pa kdaj.

(odgovor članu nanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2008 6:33:16   
anju
js sm pa prav pozabla kakšne sem imela nogeuser posted image samo nanč, tebe pa razumem. naredte si dobro počutje pred porodom. lahko je to za vsako neki drugega. se strinjam s tianno, da greš h kozmetičarki, tudi zato, ker boš imela po porodu veliko manj časa za take štose. pa srečno v porodniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2008 8:02:38   
ana b
Jaz sem pa rodila jutro, na dan ko sem bila naročena h kozmetičarki user posted image , torej s primerno poraščenimi nogami.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2008 17:19:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ja zakaj pa se nebi samo z giletko??

ker po nekaj dneh dlačice prilezejo ven ... jaz pa ne vem, kdaj bom šla res rodit, zato user posted image

sicer sem pa že zrihtala, kar s kremo ja - glavno da smo zdaj upedenani user posted image

08.08.2008

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2008 17:20:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

ma ne, ne smeš.ozrok bo prišel ven čelav in brez dlačic

no to se pa glih ni za bat user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2008 17:22:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Kar sem se najbolj bala,da bi se med porodom uresničlo,se mi je..Med nosečnostjo sem mela fuuul mozolje po ta zadni(sem si mislila,samo da mi ne bo treba riti kazat)in res,skoraj cel porod sem stala naslonjena na posteljo in vsi so buljili v njo(vsaj meni se je tako zdelo)Takšne bolečine sem mela,vmes pa cel cajt razmišljala o teh prekl...mozoljih,kako se jim svetijo,bi je bilo zelo .Ker se mali nikakor ni hotel spustiti dol in je bila grozna sila,mi je všlo nehote(kakec) .Eh,ko se samo spomnim,pa kaj čem,če bi imela samo kosmate noge,bi še dobro skozi prišla

Čaki ene stvari ne štekam ... a kar z nago ritjo si stala ob steni al kaj? a nimaš ponavadi une spalne srajce na sebi, oz. nekaj podobnega? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2008 17:47:21   
arabela*
Ne vem,čemu strah.
Jaz sem tuduser posted image ,pa se sedaj ko vem,da se bliža porodni dan pač pogosteje brijem.Nekje na štiri dn i.Celotno britje,z giletko.Pa me ne more kar tako presenetituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2008 14:44:41   
nanč

Čaki ene stvari ne štekam ... a kar z nago ritjo si stala ob steni al kaj? a nimaš ponavadi une spalne srajce na sebi, oz. nekaj podobnega?
                                                                                                                                                                                  Točno tako z nago rito!Sem mela ja spalno na sebi,oz.do pasa,so mi jo kr tak naštimale,da so imele nadzor nad otrokom,kam je že prispel,ker se ni spuščal in so šarile po meni od spodaj,ma se niti ne želim spominjatuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.7.2008 18:17:44   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

preden odidem v porodnišnico, bi z Veetovo peno odstranila poslednje dlačice na nogah, da ne bo zadrege z moje strani.

Kaj pa če boš morala v P preden si boš uspela odstranit dlake? user posted image
user posted image  se največkrat ne držijo voznega reda... user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem hodila na voskanje...pa ni bilo zadrege...user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.7.2008 17:38:57   
pajčolanka
mičken mi je nerodno ampak kako pa si ta malo poštimate? sploh še nimam velikega trebuha, pa mi je že kr malo težko. si pa ne želim it rodit z ravno velikim grmovjem spodaj...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.7.2008 17:41:55   
tosja
Ko ne moreš več sama naj prevzame user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.7.2008 19:09:14   
arabela*
Joj babe,meni je že prav hecno.
pa verjetno se hecate nekatere.
Ja kaj je buh problem.Enostavno vzameš klingico,pa briješ.Pol pa brobaš,ko več ni nič,pa nehašuser posted image .Pa je problem rešem.treba se je znajt

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.7.2008 21:00:42   
Dadi
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

mičken mi je nerodno ampak kako pa si ta malo poštimate? sploh še nimam velikega trebuha, pa mi je že kr malo težko. si pa ne želim it rodit z ravno velikim grmovjem spodaj...

Tvoj naj te poštima...mene je ko je bilo že težko.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.