Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 16:18:53
|
|
|
|
Majuska
|
Živjo, če ima katera več znanja s tega področja, me zanima: preden odidem v porodnišnico, bi z Veetovo peno odstranila poslednje dlačice na nogah, da ne bo zadrege z moje strani. Zanima pa me, ali je to pametno storiti - ne vem, ali so sestavite kaj nevarne za bebico? Bog ve, koliko te kemije se absorbira v kožo ... prosim, naj mi katera pove. Zdrava pamet mi sicer govori, da pretiravam, ampak vseeno me zanimajo še vaša mnenja! Hvala!
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 16:29:22
|
|
|
|
bodoča
|
Tvojemu ne boš škodovala, če si boš par dni pred porodom odstranila dlačice z veetom. Pa tudi, če si jih ne boš odstranila, te ne rabi bit sram, v porodnišnici jih bo zanimalo vse kaj drugega kot tvoje obrite ali neobrite noge. jaz sem bila kosmatinec, ker sem že pred porodom ležala v bolnici in se pač nisem mogla na frišno obrit.
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 16:29:32
|
|
|
|
zvesta
|
pretiravaš... komot se depiliraš...
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 16:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima pa me, ali je to pametno storiti - ne vem, ali so sestavite kaj nevarne za bebico? Pojma nimam. Jaz sem se normalno brila. Drugace te pa v vecini porodnisnic tudi pobrijejo pred porodom, pa ne samo po nogah, ce ti to kaj pove.
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 16:45:39
|
|
|
|
Majuska
|
No saj sem vedela, da bom hecna Ma mene je bolj skrbelo zaradi vsebine Veetovih krem Mič II, za ostalo smo že poskrbeli ... po nogah se pa že težje dosežem
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 16:49:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma mene je bolj skrbelo zaradi vsebine Veetovih krem Ma daj povej mi, tako po zdravi pameti, kaj bi lahko bilo narobe? Saj dihas tudi vsak dan, onesnazen zrak, ogljikove in dusikove izpuste in kaj vem kaj se. Pa se nisem videla nosecnice z masko na glavi.
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 17:47:30
|
|
|
|
valentina2006
|
Kr brez skrbi .
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 17:59:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma mene je bolj skrbelo zaradi vsebine Veetovih krem Ma daj povej mi, tako po zdravi pameti, kaj bi lahko bilo narobe? Saj dihas tudi vsak dan, onesnazen zrak, ogljikove in dusikove izpuste in kaj vem kaj se. Pa se nisem videla nosecnice z masko na glavi. Če pomislim, da se v določenih industrijskih panogah uporablja v podoben namen recimo natrijev sulfid in podobne packarije ... potem človeka upravičeno zaskrbi Mič ... ne tečnari
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 18:33:46
|
|
|
|
arabela*
|
Ja zakaj pa se nebi samo z giletko??
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 21:36:45
|
|
|
|
blaža
|
Jaz sem prvega šla rodit z neobritimi nogami( je bla zima) In sem si rekla: NIKOLI VEČ!!! ful sem se pol grozno počutla, ki si po porodu itak malo bogi. Pri drugem sem si želela, da bi šla rodit z umito glavo( si tudi likam lase, ker imam drugače slamo) in da bi imela obrite noge! sem rodila 10 dni prej, ma hvala bogu se mi je želja uresničala. Ti se kar zrihtaj! Se boš boljše počutla! Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 21:43:44
|
|
|
|
Lunc_a
|
ma ne, ne smeš.ozrok bo prišel ven čelav in brez dlačic
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 22:06:40
|
|
|
|
nanč
|
Kar sem se najbolj bala,da bi se med porodom uresničlo,se mi je..Med nosečnostjo sem mela fuuul mozolje po ta zadni(sem si mislila,samo da mi ne bo treba riti kazat)in res,skoraj cel porod sem stala naslonjena na posteljo in vsi so buljili v njo(vsaj meni se je tako zdelo)Takšne bolečine sem mela,vmes pa cel cajt razmišljala o teh prekl...mozoljih,kako se jim svetijo,bi je bilo zelo .Ker se mali nikakor ni hotel spustiti dol in je bila grozna sila,mi je všlo nehote(kakec) .Eh,ko se samo spomnim,pa kaj čem,če bi imela samo kosmate noge,bi še dobro skozi prišla
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 25.7.2008 22:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šla par dni pred rokom k kozmetičarki, pa me je lepo zvoskala po nogah, tako da sem imela gladke še par dni po porodu. Pa tudi z Veet-om sem se kdaj pa kdaj.
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 26.7.2008 6:33:16
|
|
|
|
anju
|
js sm pa prav pozabla kakšne sem imela noge samo nanč, tebe pa razumem. naredte si dobro počutje pred porodom. lahko je to za vsako neki drugega. se strinjam s tianno, da greš h kozmetičarki, tudi zato, ker boš imela po porodu veliko manj časa za take štose. pa srečno v porodni
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 26.7.2008 8:02:38
|
|
|
|
ana b
|
Jaz sem pa rodila jutro, na dan ko sem bila naročena h kozmetičarki , torej s primerno poraščenimi nogami.
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 26.7.2008 17:19:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja zakaj pa se nebi samo z giletko?? ker po nekaj dneh dlačice prilezejo ven ... jaz pa ne vem, kdaj bom šla res rodit, zato sicer sem pa že zrihtala, kar s kremo ja - glavno da smo zdaj upedenani
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 26.7.2008 17:20:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a ma ne, ne smeš.ozrok bo prišel ven čelav in brez dlačic no to se pa glih ni za bat
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 26.7.2008 17:22:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Kar sem se najbolj bala,da bi se med porodom uresničlo,se mi je..Med nosečnostjo sem mela fuuul mozolje po ta zadni(sem si mislila,samo da mi ne bo treba riti kazat)in res,skoraj cel porod sem stala naslonjena na posteljo in vsi so buljili v njo(vsaj meni se je tako zdelo)Takšne bolečine sem mela,vmes pa cel cajt razmišljala o teh prekl...mozoljih,kako se jim svetijo,bi je bilo zelo .Ker se mali nikakor ni hotel spustiti dol in je bila grozna sila,mi je všlo nehote(kakec) .Eh,ko se samo spomnim,pa kaj čem,če bi imela samo kosmate noge,bi še dobro skozi prišla Čaki ene stvari ne štekam ... a kar z nago ritjo si stala ob steni al kaj? a nimaš ponavadi une spalne srajce na sebi, oz. nekaj podobnega?
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 26.7.2008 17:47:21
|
|
|
|
arabela*
|
Ne vem,čemu strah. Jaz sem tud ,pa se sedaj ko vem,da se bliža porodni dan pač pogosteje brijem.Nekje na štiri dn i.Celotno britje,z giletko.Pa me ne more kar tako presenetit
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 27.7.2008 14:44:41
|
|
|
|
nanč
|
Čaki ene stvari ne štekam ... a kar z nago ritjo si stala ob steni al kaj? a nimaš ponavadi une spalne srajce na sebi, oz. nekaj podobnega? Točno tako z nago rito!Sem mela ja spalno na sebi,oz.do pasa,so mi jo kr tak naštimale,da so imele nadzor nad otrokom,kam je že prispel,ker se ni spuščal in so šarile po meni od spodaj,ma se niti ne želim spominjat
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 27.7.2008 18:17:44
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska preden odidem v porodnišnico, bi z Veetovo peno odstranila poslednje dlačice na nogah, da ne bo zadrege z moje strani. Kaj pa če boš morala v P preden si boš uspela odstranit dlake? se največkrat ne držijo voznega reda... Jaz sem hodila na voskanje...pa ni bilo zadrege...
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 28.7.2008 17:38:57
|
|
|
|
pajčolanka
|
mičken mi je nerodno ampak kako pa si ta malo poštimate? sploh še nimam velikega trebuha, pa mi je že kr malo težko. si pa ne želim it rodit z ravno velikim grmovjem spodaj...
|
|
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 28.7.2008 17:41:55
|
|
|
|
tosja
|
Ko ne moreš več sama naj prevzame
|
|
RE: Depilacija v nosečnosti 28.7.2008 19:09:14
|
|
|
|
arabela*
|
Joj babe,meni je že prav hecno. pa verjetno se hecate nekatere. Ja kaj je buh problem.Enostavno vzameš klingico,pa briješ.Pol pa brobaš,ko več ni nič,pa nehaš .Pa je problem rešem.treba se je znajt
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.