|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depilacija
11.6.2009 21:31:44   
ribica5
Živjo!

Jaz imam en problem, kot nas ima verjetno večina žensk. Namreč noge sem si brila z žiletko, kožo pa imam poleti zelo občutljivo, dobim izpuščaje, srbi, peče...
Pol sem pa razmišljala o vosku, da bi poskušala z njim. Pustila sem da rastejo in sem že fajn kosmatauser posted image .
In sicer mene zanima kaj uporabljate tiste, ki uporabljate vosek-kakšen ali so to lističi weet ali kej drugega...pa še kaj po voskanju za nego.
A se prej stuširate, pred uporabo ali pouser posted image user posted image

Jutri bi šla v nabavo voska, pa me zanimajo vaši nasveti in izkušnje.

Najlepša hvala v naprej in lep pozdrav!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Depilacija
11.6.2009 22:02:49   
BabyKitty
Sama uporabljam veet lističe... Prvo naj te opozorim da naj bi bile dlake dolge nekje 5-8 mm ker če so več zna grozno boleti.  Sama se pred voskanjem nič ne pripravim (umivam, mažem ipd.), ker si po voskanju malo pocast in se raje za tem stuširam.  Skupaj z lističi dobiš pa še neke robčke, da ti malo oblažijo tisti začetno "vnetje" in sperejo vosek, ki ga še malo ostane na nogah. Če si bolj poraščena ti priporočam, da kupiš 2 paketka, ker je lističev relativno malo... Mogoče pa bi bilo smiselnejše, glede na to da bi to delala prvič, da greš h kozmetičarki in vidiš kako zadevo "profesionalno" delajo. Cena pa ni bistveno višja, kot če kupiš vosek v trgovini. 

(odgovor članu ribica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2009 22:24:04   
glen
baby Kitty ,ti je zelo dobro napisala,jaz bi samo dodala še to,da bi bilo fajn,(če si boš doma),da ti kaka prijatelca ali mož pomaga,ker je težje sam sebi na hitro listič potegnit,ko te boli, kot če ti to kdo drug naredi ki ne čuti tvoje bolečine

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2009 22:32:08   
ribica5
Hvala punceuser posted image , za tako hiter odgovor...res ste prijazne, sej mi bo ali mož ali pa sestra.
Zanima me pa še kakšne losjone ali pa mleko za telo uporabljate po tem?

LP

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2009 4:13:38   
BabyKitty
IZVIRNO SPOROČILO: ribica5

Hvala punceuser posted image , za tako hiter odgovor...res ste prijazne, sej mi bo ali mož ali pa sestra.
Zanima me pa še kakšne losjone ali pa mleko za telo uporabljate po tem?

LP

Nič, ker te zna pečt ko bo koža razdražena. Zraven veet lističev so robčki, ki naj bi bili namenjeni temu. Pa ne pozabi da moraš vedno potegniti v nasprotni smeri rasti dlak! Prvič bo malo bolj bolelo, ampak bo vsakič bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2009 4:39:05   
ribica5
Aha, hvalauser posted image . Ja to sem tudi sklepala po reklamah, ampak kaj ko meni čudno rastejo dlake. Na sprednji strani nog normalno navzdol, odzadaj pa vse povprekuser posted image .
Ah sej bomo nekako, samo da se jih rešim vsaj za en teden, ker več kot en dan gladkih nog nisem še doživela.
Namreč sem ena od tistih, s katerimi se je mati narava malo "poigrala".

Javim kako je blouser posted image !
LP

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2009 5:55:47   
Anonimen
Toplo priporočam kozmetičarko. Po depilaciji nanese razkužilo in peno proti vraščanju dlak ter losijon za pomiritev vzdražene kože.

Veet sem uporabila samo enkrat po sili razmer (na dopustu stran od civilizacije), tudi mene je depiliral mož, pa lahko rečem, da so ti trakovi res samo za silo. 

Če se boš res odločila to delati doma se po depilaciji stuširaj in namaži z Bepantholom ali Bepanthenom.

(odgovor članu ribica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2009 7:47:23   
pupika
Jaz pa imam aplikator za depilacijo z voskom, isto imajo v kozmetičnih salonih in je fenomenalno, je velika razlika z depilacijo z veet listki. Vse to se lahko kupi v drogeriji estelli. Po depilaciji nanesem olje in balzam ki pomirja kožo. Dlake se mi tudi manj vraščajo kot pa z britvico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2009 13:00:10   
ninocka
Po depilaciji se je najboljs se stusirat s pilingom (zaradi vrascanja dlak), potem pa dat na noge  baby puder, ker ful pomiri in naslednji dan nisi nic vec rdec in pikast. Jst mam tud te listke + silkepil, ampak ponavadi grem kar h kozmeticarki.

IZVIRNO SPOROČILO: glen

baby Kitty ,ti je zelo dobro napisala,jaz bi samo dodala še to,da bi bilo fajn,(če si boš doma),da ti kaka prijatelca ali mož pomaga,ker je težje sam sebi na hitro listič potegnit,ko te boli, kot če ti to kdo drug naredi ki ne čuti tvoje bolečine

No, ko je men enkrat moj "pomagal" in sem mu razlozila, da prime kozo in jo napne in na hitro potegne trak dol, je to vzel tok resno in s tako mocjo in hitrostjo potegnil trak, da je namesto dlak z noge, dol pobral vosek s traku, ki je ostal na moji nogi skupja z dlakami user posted image user posted image user posted image user posted image tko da ...moska pomoc...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?