|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depilacija
18.6.2008 13:50:05   
nanč
je bila katera na voskanju v kozmetičnem studiu?me zanima.če je boleleo?

kaj vse me dandanes čudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Depilacija
18.6.2008 14:48:04   
Anonimen
Na voskanju česa? Kateri del telesa misliš?

Jaz redno hodim v kozmetični salon na voskanje nog. Nič ne boli. Za druge dele telesa pa ne vem.

(odgovor članu nanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 15:15:17   
nanč
ja,ja za noge sem mislila(pardon)!Ko si brijem noge mi drug dan že ven pokukajo,,groza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 15:16:20   
nanč
aja..pa kolko časa ostanejo gladke?

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 15:57:53   
rainbow
Jaz hodim na voskanje. poleti vsaj. mi je dosti boljše od britja. dlake se zagotovo  ne pojavijo kakšna dva do tri tedne, razen tistih, ki so bile ob voskanju čist kratke. pa teh ni veliko. Pazit je edino treba, ko začnejo rast, da se ne vraščajo v kožo. recimo, da greš pred morjem, je super. kar pa ni tak super je, da si jih je treba pusti nekoliko daljše za naslednje voskanje.
aja, če boli?? seveda. Pa tiste pol ure še že zdržišuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 18:20:18   
dulcinea
Jaz hodim na voskanje nog in zadnjič sem probala tudi bikini. Malček zaboli, ko potegne trak dol. Je pa za zdržat.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 19:00:41   
nanč
ok,hvala!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2008 21:28:48   
rainbow
Dulci, kako to misliš, bikini? meni vedno celotne noge zmaltretirauser posted image , torej vse do linije hlačk. A je bikini še kaj več? sn z lune očitnouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2008 22:20:59   
nanč
Bikini je depilacija bikini predela.Sama si ne bi upala,ne zarad bolečin,pa za razgalit se mi ni..

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2008 22:29:12   
ključek
Jaz hodim na voskanje nog in zadnjič sem probala tudi bikini. Malček zaboli, ko potegne trak dol. Je pa za zdržat.

jaz tudi, ampak meni bikini predel ni samo malečk zaboli, ampak ornk zaboli. user posted image  mam nizek prag bolečine, zgleda.
a si brazilsko že probala?? jz še zbiram pogum!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 18.6.2008 22:30:15 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2008 17:22:38   
dulcinea
Jaz sem še malo hlačke odmaknila. Tko je eno mal širšo črtico nardila. Brazilska je pa vse, na golo. To pa še nisem, me pa mika. 

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2008 17:36:33   
pomar*ANČA*
jaz sem lansko poletje hodila na brazilsko in mene je bolelo, ampak se da potrpeti tistih nekaj minut. edino kar je tečno je to, da morajo dlake biti malce daljše da jih lahko lepo populi- da jih ne strga. če ne želiš biti skin ti na brazilki naredi tudi črtico. menda je bistvo brazilke to, da boberejo vse dlake, tudi tiste male ti kozmetičarka pobere z pinceto, kdor želi imeti pa frizurco jo pa naredijo...
noge si pa depiliram sama. 

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.