Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Denarna pomoč za alergike 2.6.2007 9:37:39
|
|
|
|
Kalina
|
Mogoce mislis na dodatek za nego otroka?
|
|
RE: Denarna pomoč za alergike 2.6.2007 9:42:16
|
|
|
|
ana b
|
Ja lahko dobiš dodatek za nego. Z dokazili o alergijah se oglasi na CSD, kjer ti potem vse uredijo. Mislim, pa da mora biti več alergij in na osnovne sestavine npr. moka, mleko,.. Pa čimprej na CSD, ker začneš dodatek dobivati od takrat, ko ugodijo in ne dobiš nič za nazaj. O upravičenosti do dodatka pa odloča komisija pediatrične klinike in če imaš papirje načeloma ni nobenega problema. Srečno
|
|
|
|
RE: Denarna pomoč za alergike 2.6.2007 13:28:48
|
|
|
|
nizy
|
Za podaljšano porodnoško moraš na CSD oni imajo vloge ,mislim da so podobne ali iste navadnim vlogam za porodniško. Pridobiti moraš vso zdravniško dokumentacijo,seveda kopije izvidov,pa kar več različnih izvidov ,če ste imeli še kakšne težave s tem otročkom vse kopiraj in priloži zraven.Potem komisija v Izoli ali Kopru odloči ali si upravičena do dodatne nega za otroka, praviloma do 90 koledarskih dni. Želim ti veliko uspeha! Pa še to nam je ratalo smo bili doma zaradi drugih stvari , sem pa imale tudi par izvidov od alergij na KM, jajce-beljak in rumenjak,meso puranje in piščančje ,sadje itd.vendar smo vse dali skoz,zdaj smo brez skrbi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?