Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Delovni zvezki - nestandardna velikost 7.9.2011 8:21:08
|
|
|
|
Andromeda
|
Včasih je obstajala prozorna samolepilna folija v roli, verjetno jo imajo še dandanes v papirnicah.
|
|
|
|
RE: Delovni zvezki - nestandardna velikost 7.9.2011 8:26:58
|
|
|
|
kajalin*
|
Folija še obstaja,sem pa videla ovitek k se namest zatakne platnica prilepi na platnico,ostanek se odreže.Upam,da si razumela,vpraš v papirnici.
|
|
|
|
RE: Delovni zvezki - nestandardna velikost 7.9.2011 8:29:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mi smo vse del. zvezke zavili v prozorno samolepilno folijo. mi je boljs kot teli plasticni ovitki. dovolj je "močna". dosti bolj od ovitkov. pa lepa, gladka. meni je lepse v folijo zavito.
|
|
RE: Delovni zvezki - nestandardna velikost 7.9.2011 22:21:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem vseeno dala kar v ovitke A4. Naši delovni zvezki niso toliko manjši, da bi bilo to moteče.
|
|
RE: Delovni zvezki - nestandardna velikost 7.9.2011 22:36:31
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Včasih je obstajala prozorna samolepilna folija v roli, verjetno jo imajo še dandanes v papirnicah. ja v šparu so jo imeli, jaz sem za mojo 4to šolko kupila, zadnji teden počitnic,..
|
|
|
|
RE: Delovni zvezki - nestandardna velikost 8.9.2011 8:20:17
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem vseeno dala kar v ovitke A4. Naši delovni zvezki niso toliko manjši, da bi bilo to moteče. No sej jaz sem na konc tud tako naredila, pa mal zataknil in zalepla s selotejpom. Samolepilne folije mi niso všeč, preveč komplicirano zame to. Sem pa misla da obstajao kaki taki nestandardni ovitki. Te tudi poznam, ko so na robovih za zalepit, sam sem videla samo barvne, navadne prozorne ne. A imajo kje navadne prozorne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?