|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Delodajalec ne dovoli očetovski dopust
14.12.2005 16:33:09   
mojamura
Pozdravljene!
Moj je zadnjič nesel obrazce ki sva jih dobila na CSD-ju zaradi očetovskega dopusta svojemu delodajalcu, ki mu je rekel, da sicer lahko gre na očetovskega, ampak ko pride nazaj delat ga čaka knjigica!!!user posted image user posted image user posted image  Kaj narediti. Zadeva je taka da ima moj od letošnjega aprila novo zaposlitev, ki mu jo delodajalec podaljšujeje iz meseca v mesec. Vsak mesec se napiše aneks. Poleti mu ni dal dopusta ker je na novo. Zdaj za praznike ga spet ne dobi (reden dopust mislim) pa še očetovskega ne more koristiti!!
Besna sem ko ris, ampak se počutim tako nemočno...a ma kera kak predlog (jaz bi najraje njegovega delodajalca za testise obesilauser posted image ...ampak bojim se da to ni zakonitouser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Delodajalec ne dovoli očetovski dopust
14.12.2005 17:03:30   
soncece24
anonimna prijava na delovno inšpekcijo.... sploh to s vsakomesečnim podaljševanjem garant ni zakonito

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2005 17:08:27   
magnolija
se strinjam s sončecem 24, ampak se bo tak takoj vedlo za koga se gre, zakaj torej anonimno, posledice bodo v vsakem primeru

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 17:12:38   
soncece24
saj menda tudi če ne daš anonimne prijave ne povejo, kdo je prijavu. dopust mu absolutno pripada in je po zakonu do njega upravičen razen v izrednih primerih ti delodaalec ne sme niti oporekati kdaj ga boš koristil

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 17:38:01   
magnolija
hočem povedat, da se takoj ve, kdo koga prijavi, sploh, če je edin, ki ma probleme take vrste.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2005 17:49:37   
bskrle
Pokličite na CSD in vprašajte. Če vas tako izsiljuje, mu lahko poveste, da ga boste prijavili inšpekciji. Ne pustite se mu, ker dopust tako in tako plača država.
Če ima ta delodajalec toliko kosmatih, je prav, da se ga prijavi.
Ej, me take stvari razjezijo.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2005 19:58:16   
mojamura
problem je res v tem, da gre za manjše podjetje, kjer pa je tudi on edini ki je dobil oz. sploh ima otroka. Tako da valda ni delodajalec neumen in bilo bi spet isto, čakala bi ga knjigica....mi pa potrebujemo res krvavo njegovo plačo....se pravi si ne moremo privoščiti, da je ne bi imeli.  potrebujem neko salomonsko rešitevuser posted image ...tako, da bo volk sit in koza cela.

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 20:45:02   
ona
Po mojem se ni dosti za hecat s službo v teh cajtih!user posted image
Če mu je delodajalec tako rekel se bo tega sigurno držal in mu dal knjižico.Pa naj se prova nekako človeško zmenit z njim,da magari če bi ga rabil,da bi prišel delat.čeprav bi bil na očetovskem dopustu.Dejte provat bolj diplomatsko s šefom.Mi smo tud imeli delavca,ki je šel na očetovski dopust in ni bilo problema-smo pač bolj človeški do zaposlenih!Edino je res da odvisno kje dela in koliko bo trpelo delo.če ga ne bo ta dva tedna:res naj se raje pomeni z delodajalcem!Kar se tiče anonimnih prijav pa si boste samo vse poslabšali,ker je edini v firmi ki rabi tak dopust.Upam,da boste uredili kar se da normalno!user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2005 21:16:31   
Evina
En predlog
Glede na to da nima mož čisto nič dopusta bi bilo za delodajalca mogoče zanimivo, če mu predlagaš da vzame mož 14 dni dopusta, ki ga delodajalcu ni treba plačati, mož pa je na dopustu samo 7 dni ostalih 7 dni pa dela, kar pomeni da bi delal 7 dni za delodajalca zastonj. Seveda je to skrajna sila ampak mogoče bi imel vsaj nekaj dopusta.

LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2005 22:06:09   
mojamura
Saj je prvi pristop bil diplomatski in je šefu partner povedal da so mu na CSD rekli da mora očetovskega izkoristiti najkasneje do 7.2.2006, pa se je v tem časovnem okviru probal zmenit. Poleg tega pa se mi zdi da ta šef nima ne vem koliko organizacijskih sposobnosti, da bi organiziral delo tako (kar bi se dalo), da posel ziher ne bi trpel. Žalostno je pa najbolj to, da gre za manjše invalidsko podjetje, kamor določen delež sredstev prispeva tudi država (moj partner je invalid)!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2005 22:14:54   
Anonimen
Žalostno, ampak tako je. V vedno večih firmah. Pri nas še na bolniški ni nihče, če mu najmanj pol prsta ne manjka.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2005 22:22:01   
mojamura
and we can't do a shit abaut it....to me jezi, ker smo nemočni  očetovski dopust je...ampak koristi ga lahko le tisti, ki mu ga blagovoli dati šef...mislim pravica pa taka!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?