Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Felo preko Študentskega servisa 27.9.2006 7:58:32
|
|
|
|
NTS
|
Ne ker ti otroški dodatek pripada do tvojega 26.rojstnega dneva, oz. dokler si v šoli. Delo preko študenta pa je "samo" za šolarje tako da nima nobene veze z otr.dod. http://www.mddsz.gov.si/index.php?id=6890&no_cache=1 to pa je stran kjer si lahko te stvari tudi prebereš lp
|
|
RE: Felo preko Študentskega servisa 27.9.2006 8:20:16
|
|
|
|
Ro.Na
|
No NTS to pa ne bo čisto res. Dohodek preko študentskega servisa seveda vpliva na otroški dodatek, saj se ta zaslužek šteje v vse družinske prejemke na podlagi katerih se preračuna višina in upravičenost do otroškega dodatka. Delam na ŠS
|
|
|
|
RE: Felo preko Študentskega servisa 27.9.2006 8:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ukinili ti ga ne bodo. Ti ga pa lahko zmanjšajo ker se delo preko študenta šteje v dohodek. No jaz kar dobro zaslužim preko študenta pa ga še vedno dobivam
|
|
|
|
RE: Felo preko Študentskega servisa 27.9.2006 8:51:00
|
|
|
|
doroteja23
|
Ja ti ga. Lahko ti ga zmanjšajo ali pa celo vzamejo. Odvisno kolko imaš nakazano od študentskega servisa.
|
|
RE: Felo preko Študentskega servisa 27.9.2006 9:35:14
|
|
|
|
soncece24
|
Midve z mamo ga letos ne dobiva več - jaz preveč zaslužim , sicer pa sva lani tudi dobivale oni minimum, ko je nekaj čez 3000, tak da ni ne vem kakšna izguba. Se pa ti ne splača doma sedet zaradi otroškega - boš na boljšem, če greš delat, pa če ti ga celega ukinejo. Jaz se za temi tremi jurji sigurno ne jočem, glavno da mam dovolj dela
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?