Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Delati kot zasebna varuška? 7.4.2008 18:51:18
|
|
|
|
ninku
|
Lepo pozdravljene, zadnje čase premišljujem, da bi začela varovati otroke na svojem domu. Ta ideja se mi je porodila, zaradi veselja dela z najmlajšimi. Imam pa pomisleke, ker delam na OŠ. Sem prof. razrednega pouka s strokovnim izpitom iz vzgoje in izobraževanja. Na šoli delam že tretje leto, pred šolo sem 2 leti delala v vrtcu, zato imam kar nekaj izkušenj. Imam veliko prostora, velik vrt, živim pri gozdu, rada zdravo kuham, ustvarjam, zbiram in pišem pravljice.... Torej ne vem, želja me vleče na eno stran in realnost - stalna plača na OŠ v drugo. Kaj menite ve? Naj z drugim šolskim letom kar začnem, bi dobila sploh kakšnega otročka v varstvo ali bi samo izgubila trenutno službo in ostala brez vsega?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2008 19:01:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 7.4.2008 19:59:50
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz tud razmišljam v tej smeri. Izkušnje imam, ker sem delala v vrtcu, zelo rada se ukvarjam z otroki in zelo jih imam rada. Moram še uredit zadeve glede prostora. Lahko pa zdaj odpreš npr. s.p. in se registriraš za varstvo otrok. Vsaj mislim, da je to že možno Vsekakor pa bi imela vedno polno, ker starši vedno iščejo tako obliko varstva. Te lahko vprašam, si kaj razmišljala, koliko otrok bi varovala? In za koliko na mesec?
|
|
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 7.4.2008 20:04:04
|
|
|
|
pikalonca
|
Se mi zdi, da je tvoja velika želja, da bi varovala male pikce, ampak normalno da te je strah, da bi ostala potem brez vsega. Jaz bi na tvojem mestu vseeno poizkusila in sem skoraj prepričana, da boš čez čas morala celo odklanjat ponudbe, ker jih boš imela preveč. Sploh če se boš izkazala in te bodo ljudje spoznali, potem si na konju. Jaz bi tudi full doma mirkala otroke, a žal nimam dovolj prostora, tako da bo to ostala le želja. Ti ji pa le sledi. Če pa bi bila kje blizu nas in če bi bila tvoja cena zmerna, potem bi že lahko računala na moja pikca.
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 7.4.2008 20:18:06
|
|
|
|
*alja*
|
Od kje pa si?
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 7.4.2008 21:41:10
|
|
|
|
tinatona
|
Za uradno privat varstvo rabiš temu primeren prostor. Je že ena enkrat spraševala, pa se ne spomnim katera, se spomnim samo to da moraš imet posebej kuhinjo, pa njim prirejeno kopalnico, pa igralnico in ločen prostor za spanje... LP
|
|
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 7.4.2008 21:44:01
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona ločen prostor za spanje... LP zakaj pa to? tega tudi vrtci nimajo, a če si pa privat moraš met pa tko?
|
|
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 7.4.2008 22:33:22
|
|
|
|
lex
|
Popravek zakona (ta je letos na novo sprejet) in sam zakon o vrtcih Zadnja verzija prečiščenega besedila
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 8.4.2008 12:07:34
|
|
|
|
ninku
|
Lep pozdrav! Naja 5, v bistvu se nisem še toliko poglabljala v to. Verjetno se bi morala najprej pozanimati za ceno drugih zasebnih varušk. V varstvu pa bi imela okoli 4 otroke na dan, odvisno spet od starosti in potreb otrok. Alja, sem iz dolenjskega konca. Celo premišljevala sem o ustanovitvi zasebnega vrtca, vendar je to kar velik finančni zalogaj za začetnika. Tudi kot zasebna varuška bi poskusila izpolniti visoke standarde varovanja, imam kar veliko prostora, ki ga bi preoblikovala v primernega za varovanje otrok, saj se otrok počuti dobro le v zanj prijetnem okolju. Ampak vse je še odprto.
|
|
|
|
RE: Delati kot zasebna varuška? 8.4.2008 12:08:53
|
|
|
|
ninku
|
Pa hvala vsem za vzpodbudne besede.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?