Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 8:24:09
|
|
|
|
drugi
|
Živijo, jaz sem delala test v ponedeljek (Baby Chek) in sem imela čisto rahlo črtico, danes pa je dan, ko bi naj dobila M. Malo sem po forumu brskala in ugotovila, da je včasih tudi lažni rezultat. Bom pa danes, če je seveda ne bo, poskusila z CB. LP
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 8:25:58
|
|
|
|
tihoupanje
|
Teste lahko delaš kadarkoli hočeš..... Samo vprašanje je, kaj ti bo pokazal test in kaj bi rada izvedela... Lahko ti pokaže že zelo zgodaj rahlo črtico in ta črtica zraste v . So pa tudi druge kombinacije. Če ti pred M pokaže test negativno, to nikakor ni 100%, ker je hormona ßhcg premalo...In potem boš teste delala še naprej, do ali M . Če ti pokaže rahlo črtico tudi ne veš, kako se bo končalo do M...Lahko doživiš zgodnji splav.... In boš skrajnje razočarana in žalostna... To vse sem jaz doživela s testi. Kaj boš naredila?
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 8:30:44
|
|
|
|
MAŠKA
|
Moje mnenje: test pred izostankom ni zanesljiv in je bolje počakati.
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 8:52:35
|
|
|
|
kakteja
|
Pozdravljena! Jaz sem šla tri dni pred pričakovano m naredit odvzem krvi v domači zd in so mi potrdili, da sem noseča. Tudi jaz nisem mogla čakat, tko da te čisto razumem. Mislim, da tes z urinom ni zanesljiv, če ga delaš pred izostankom m. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 8:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tko kot je napisala Kakteja,najbolj točno ti lahko povejo v ZD ko ti vzamejo kri,vendar tud to mislim da je 2.5 dni pred izostankom menstruacije,vsaj tko je Pušenjak napisal tko da on že mora vedet
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 9:07:23
|
|
|
|
Naja30
|
Nazadnje sem delala test preden bi morala dobit M, ker nisem točno vedla, kdaj mora priti. In je bil negativen. Nekaj dni kasneje pa poz. Prej sem pa vedno delala test na dan, ko bi morala dobot M ali kakšen dan izostanka in je tudi pokazalo poz. Tako da, počakaj še malo, da bo ziher.
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 9:17:31
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem delala test (CB) en dan pred M in je bil pozitiven.
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 9:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem delala test dva dni pred M in je bil pozitiven, M pa se ni prikazala od nikoder
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 11:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Test sem delala 3 dni pred izostankom M in je pokazal +in tako je tudi bilo
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 14:02:53
|
|
|
|
drugi
|
Naj se pohvalim... Test sem naredila danes, na dan ko bi naj dobila M in je pozitiven... Lepo popoldne vsem
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 14:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ćestitam iz srca!
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 14:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitam drugi
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 15:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo čestitke še od mene
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 16:08:48
|
|
|
|
ziva1
|
Hoj. Jaz sem delala test 2 dni prej pa je bil negativen. Danes moram dobiti M in ker je še ni, sem delala test in je bil negativen. Verjetno nisem noseča, če ne bi mi verjetno že pokazalo danes nosečnost.
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 12.11.2008 19:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1 Hoj. Jaz sem delala test 2 dni prej pa je bil negativen. Danes moram dobiti M in ker je še ni, sem delala test in je bil negativen. Verjetno nisem noseča, če ne bi mi verjetno že pokazalo danes nosečnost. Moji kolegici še nekaj dni po izostanku M ni pokazal test+,baje zato,ker je imela kasnejšo ovulacijo in s tem seveda oploditev.No tako ji je G razložil
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 13.11.2008 0:00:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Jaz sem delala Viola test iz Mullerja 2 dni pred izostankom M. Pokaže že 10 dni po tistem spolnem odnosu, ki bi lahko bil krivec za zanositev oz. 10 dni po ovulaciji. Kupi pa tistega za zgodnje odkrivanje, ker obstajata 2 različna Viola testa.
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 13.11.2008 8:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Junona. Nisem vedela za ta test. Ali se ga da kupiti še kje drugje kot v Muellerju?
|
|
|
|
RE: Delanje testa pred izostankom menstruacije 13.11.2008 8:27:54
|
|
|
|
tihoupanje
|
V trgovini DM dobiš test Baby C., tudi za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. Dva sta v paketku in cena je nekje okrog 3 eur, ali manj vse skupaj. Ta test zazna že 10 enot hormona v urinu, kar je zeeeelo zgodaj. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
trajanje porodaksenciKako dolgo je trajal 2. porod ?daljši od prvega (
30%)
isto kot prvi (
16%)
krajši od prvega (
54%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!