|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dela mi sramoto :(
19.6.2007 7:50:18   
Pipilongstumf
Tko pa sm uceraj spet sla zvecer na sprehod. Tamali je zaspal - po seveda celodnevnem igranju zunaj je bil seveda totalno utrujen. In srecam kolega, ki ga poznam ze od malega, ampak je imel malo slabso preteklost, zdaj pa je cisto drug clovek. Zadnje tedne sva se malo bolj zacela druzit in sm mu marsikej zaupala, kot on tut men. Tle pa je spet problem moja mama, ki seveda ve za njegovo preteklost in ga dobesedno ne mara. Ker sem polnila telefon, me seveda vceraj zvecer ni mogla klicat, je pa tako sla za mano in me nasla v njegovi ulici, kjer sva se seveda kot vedno - POGOVARJALA. Pa je zacela kricat name, da s kom se druzim, da me bo prijavila na socialno, da nism stara 15 in ces da ona more pa celo noc otroka pazit - ura je bila 11 zvecer. In mi je rekla - ces kako se tamal joce, da sm hitr sla gor - pridem v sobo tamal spi kot angelcek - mi je se 2 uri tezila, da ce nimam druge druzbe - kaj bodo pa sosedi rekli s kom se druzim pa se otroka mam, ampak ta moj frend mi full pomeni in nebom pustila da mama unici najino prijateljstvo. Ker mu lahko zaupam - kar njej se zdalec nemorem. user posted image Da ne omenim, da je popoldan, ko smo bili skupaj na igriscu in je v blizino prisel ta kolega, sla gor k sosedi - in cez okno za zaveso gledala dol name, ces s kom se pogovarjam. user posted image Nevem vec, oznacila ga je za slabega in je niti prepricat clovek ne more, ker se drzi tiste njegove preteklosti. Za znoret je. user posted image user posted image user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dela mi sramoto :(
19.6.2007 7:54:40   
Anonimen
js pa ne razumem kako kr samga otroka lahko pustiš v bloku ti greš pa vn? ok tut če je mama not, ampak a ti še ni kapnil da ga ona noče merkat. doker si tm se pač naklepetaj dokler je otrok pokonc. pa nehi računat na mamo. pa čimprej se presel magar v kako varno hišo če nimaš drugam. k če te skos neki verbalno maltretira je to tut nasilje!

(odgovor članu Pipilongstumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 8:36:00   
ZARA
Joj, ta tvoja mati je pa pravi "control freak"!! In sramoto dela sebi, samo oči ji je treba odpret, če je to sploh še mogoče. Srečno!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 8:37:20   
Taula
Lubica čim prej se preseli ker tole ne vodi nikamor. Tvoja mama te nikoli ne bo izpustila iz krempljov, samo slabše bo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2007 8:42:08   
Marogica
Saj smo ti že napisale, da se preseli-očitno je ta tvoja mama malo čudna....Nekaj ukreni, ker jamranje ti ne bo nič pomagalo....UKRENI....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2007 8:52:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Saj smo ti že napisale, da se preseli-očitno je ta tvoja mama malo čudna....Nekaj ukreni, ker jamranje ti ne bo nič pomagalo....UKRENI....

Se podpišem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2007 8:56:48   
Špacka

Boljše ne bo, tako da, nekaj moraš naredit.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2007 9:15:27   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Pipilongstumf

Tko pa sm uceraj spet sla zvecer na sprehod. Tamali je zaspal - po seveda celodnevnem igranju zunaj je bil seveda totalno utrujen. In srecam kolega, ki ga poznam ze od malega, ampak je imel malo slabso preteklost, zdaj pa je cisto drug clovek. Zadnje tedne sva se malo bolj zacela druzit in sm mu marsikej zaupala, kot on tut men. Tle pa je spet problem moja mama, ki seveda ve za njegovo preteklost in ga dobesedno ne mara. Ker sem polnila telefon, me seveda vceraj zvecer ni mogla klicat, je pa tako sla za mano in me nasla v njegovi ulici, kjer sva se seveda kot vedno - POGOVARJALA. Pa je zacela kricat name, da s kom se druzim, da me bo prijavila na socialno, da nism stara 15 in ces da ona more pa celo noc otroka pazit - ura je bila 11 zvecer. In mi je rekla - ces kako se tamal joce, da sm hitr sla gor - pridem v sobo tamal spi kot angelcek - mi je se 2 uri tezila, da ce nimam druge druzbe - kaj bodo pa sosedi rekli s kom se druzim pa se otroka mam, ampak ta moj frend mi full pomeni in nebom pustila da mama unici najino prijateljstvo. Ker mu lahko zaupam - kar njej se zdalec nemorem. user posted image Da ne omenim, da je popoldan, ko smo bili skupaj na igriscu in je v blizino prisel ta kolega, sla gor k sosedi - in cez okno za zaveso gledala dol name, ces s kom se pogovarjam. user posted image Nevem vec, oznacila ga je za slabega in je niti prepricat clovek ne more, ker se drzi tiste njegove preteklosti. Za znoret je. user posted image user posted image user posted image  

1. ti si ti.. tvoja mama je tvoja mama...
2. otroka lahko pazi tudi kdo drug? imaš svoje življenje.. mama svojega.. zakaj se pustiš sploh **** na tak način?
3. družiš se z ljudmi svojega izbora.. mama s svojimi.. ignoriraj njene pripombe, ker so bolane..
4. čimprej se preseli nekam.. ali pa mami povej, da se umakne v svojo luknjo in ne komentira tebe in tvojih kolegov..

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2007 9:35:33   
živa
Koliko si pa ti sploh stara?

Lp,

živa

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2007 10:38:54   
Pipilongstumf
Stara sm 24 - ja in tako paniko zganja kot da sm 15 user posted image  

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2007 10:40:16   
tanikaa
Punca, spokaj kufre pa otročka pa adijo. Edina rešitev. Druge ni.

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2007 10:42:58   
Mina1
Punca, spokaj kufre pa otročka pa adijo. Edina rešitev. Druge ni.

Ja, samo vsi vemo, da ne gre tako z lahka, to je cela procedura in finančni zalogaj. Jaz sem se tudi MORALA seliti s starši in obema otrokoma v večje stanovanje, so plusi in minusi, včeraj je bila prava mala vojna doma, enkrat tako, drugič drugače.

Jaz bi tudi šla in sopokala, pa ne gre to tako lahko, pa finance, kredit, pa otroka...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2007 10:48:00   
Taula
Jaz bi tudi šla in sopokala, pa ne gre to tako lahko, pa finance, kredit, pa otroka...

Sej to je to. Žal.user posted image

Če bi bila šansa, nihče ne bi živel doma.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.6.2007 10:50:50   
piščanc
1. ignoranca

2. kreg

3. selitev -> v tem zaporedju

pa ne dela tebi sramote, ampak sebi.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.6.2007 12:02:45   
Anonimen
No ja saj če sti ti šla ven in malega dala spat si seveda računala tudi na mamo,da bo mirkala nanj ali ne?Ona pa pride kar za tabo v drugo ulico.A ji ni kapnilo,kaj,če se otroku kaj zgodi ta čas.Ne razumem tebe in ne tvoje mame.Ok saj lahko greš ven,če maš varstvo zagotovljeno tako pa mda pride potem za tabo otrok pa sam????Halo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.6.2007 12:18:33   
pajčolanka
zakaj pa ne greš na malo daljši sprehod in se ti tam pridruži tvoj prijatelj, mali pa je zraven, pač da ne pelješ malega sam 50m pred blok ampak mogoče na malo daljši sprehod. pa mami nebo zganjala, otroka boš mela ti, pa še s prijateljem se boš lahko pogovarjala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.6.2007 12:19:47   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

zakaj pa ne greš na malo daljši sprehod in se ti tam pridruži tvoj prijatelj, mali pa je zraven, pač da ne pelješ malega sam 50m pred blok ampak mogoče na malo daljši sprehod. pa mami nebo zganjala, otroka boš mela ti, pa še s prijateljem se boš lahko pogovarjala. 

zakaj bi se pa skrivala? saj ni stara 12?... vsak dela to kar hoče.. če mamam ni všeč.. naj gledajo Santo Barbaro pa mir..

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.6.2007 12:29:57   
Anonimen
Glej, jaz te nočem obsojat, ampak kako lahko v enem stavku napišeš, da ti mama čuva otroka, v drugem pa da ji ne moreš zaupat? Meni to ne gre v glavo, jaz nikoli ne bi svojega otroka pustila osebi ki ji ne zaupam.
Poleg tega tudi ne razumem, kak lahko otroka zvečer pustiš doma in nekam greš-saj je vseeno kam, lahko da te bo potreboval, tebe pa ne bo.

Jaz v glavnem mislim, da če imaš prijatelja ga je treba vključit tudi v otrokovo življenje, ker sta ti in tvoj otrok eno. Če se z prijateljem želiš videvati, se pač dobita čez dan ko je lahko tudi otrok zraven.
Če pa želiš zvečer ven, npr. enkrat na mesec pa si poišči varuško in je to to.

Aja pa tudi jaz mislim da bi morala na svoje če z mamo nimata dobrega odnosa.

Lp

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.6.2007 12:33:19   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Poleg tega tudi ne razumem, kak lahko otroka zvečer pustiš doma in nekam greš-saj je vseeno kam, lahko da te bo potreboval, tebe pa ne bo.

Življenje se z otrokom ne konča. Zakaj pa ti greš v službo? Kaj če te bo otrok potreboval? Mislim, da si ga tukaj redno pihnila.

Jaz v glavnem mislim, da če imaš prijatelja ga je treba vključit tudi v otrokovo življenje, ker sta ti in tvoj otrok eno. Če se z prijateljem želiš videvati, se pač dobita čez dan ko je lahko tudi otrok zraven.

Če pa želiš zvečer ven, npr. enkrat na mesec pa si poišči varuško in je to to.  A v tem primeru pa otrok ne bo brez mame???

Aja pa tudi jaz mislim da bi morala na svoje če z mamo nimata dobrega odnosa.  No, tu pa se strinjam.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.6.2007 12:44:45   
Anonimen
tanikaa jaz še nimam otroka, ga v kratkem načrtujeva in jaz ne bom delala ponoči, bom z otrokom.
Saj ne rečem, da greš VČASIH, mogoče ENKAT NA MESEC nekam da se sprostiš, ampak takrat otroka pustiš osebi ki ji zaupaš, ne pa osebi ki očitno noče pazit otroka in ki ji ne zaupaš. TO me je zelo zmotilo, da je rekla da je otroka pustila mami, v naslednjem stavku pa da ji ne zaupa-to meni enostavno ne gre skupajuser posted image

In vem da se z otrokom življenje ne konča, samo jaz za sebe vem da ga zvečer ne bom puščala doma in nekam šla. Imam veliko prijateljic, sorodnikov ki tudi ne puščajo zvečer otrok doma, ampak raje gredo čez dan nekam brez njih-ampak to se ne dogaja pogosto.

To je seveda moje mnenje, vsak naj dela po svoje...

Jaz v glavnem že zdaj ne hodim zvečer ven, rajši grem ob desetih spatuser posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.6.2007 13:57:28   
Anonimen
Ja, izseli se.. Magari k temu prijatelju... Dokler ti ne boš srečna, tudi otrok ne bo, ker vidva sta sedaj eno! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.6.2007 14:30:09   
Anonimen
S prijateljem se dobivaj podnevi, saj lahko vzameš otroka s sabo, gresta na sprehod in on gre z vama. Ali pa se dobite na kakem otroškem igrišču. Tako si istočasno z otrokom in se lahko pogovarjaš.
Zakaj moraš zvečer ven silit sama in otroka puščat doma z mamo, ki očitno nima vseh vijakov v glavi porihtanih, tudi ne vem....

Potem mi ni jasno kako lahko tvoja mama pusti otroka samega doma in hodi špijonirat za tabouser posted image . Ok, ni njena naloga pazit na otroka, to je tvoja. In če veš da mami ni čisto pri tapravi, pol ne puščaj otroka samega z njo.

Sem mnenja, da se življenje z user posted image  ne konča, in da si moraš najti trenutke tudi sama zase brez user posted image . Samo ga takrat pustiš v urejenem varstvu in ne pri zmešani mami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?