Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 11:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska O, fak, kakšen kič
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 12:06:17
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina O, fak, kakšen kič Preberi si besedilo in potem povej, če bo še kič - zelena, modra in roza kombinacija , resno sprašujem ali bi zgledalo?
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 12:13:38
|
|
|
|
*alja*
|
po moje te tri barve ne pašejo skup. Kaj pa če modro prebarvaš na rumeno al rdečo?
|
|
RE: Dekoracija in barve otroške sobe za Princ... 4.1.2008 13:54:42
|
|
|
|
ajdaN
|
Če že hočeš roza, potem prebarvaj celo sobo v belo-roza kombinacijo, tele tri barve niti malo ne grejo skupaj . Bi pa jaz pustila modro-zeleno, ker tale sobica na sliki je zame . Ampak moje mnenje je itak bolj tako-tako, ker pocukrane, roza, punčkaste, princeskaste.... zadeve mene na splošno silijo na kozlanje!
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 14:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: al bina O, fak, kakšen kič Preberi si besedilo in potem povej, če bo še kič - zelena, modra in roza kombinacija , resno sprašujem ali bi zgledalo? Bo še kič...še večji.
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 14:07:31
|
|
|
|
Blink1
|
Kaj pa če ne barvaš cele stene? Kupi tale trakec za na steno in tiste nalepke, ki se posamezno lepijo. mi imamo igralnico takole urejeno:
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 15:40:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 5.1.2008 12:17:28
|
|
|
|
Blink1
|
Hvala Bambina... Seveda je vanjo udarila bomba
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 5.1.2008 12:25:44
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Vidim, da pri vas tud Ikea ruls pa puzzli ... itak zakon! Super mate poštiman!! supersupersuper!
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 5.1.2008 13:04:10
|
|
|
|
polona2
|
Joj, meni te bordure nikakor ne sedejo. Niti nalepke in podobno. In roza sobica s princeskami se mi zdi grozljiva, presladka, pocukrana... Všeč mi je Ikein stil dekoracije otroških sob, tak kul se mi zdi. Lepe so njihove uokvirjene slikice, pa blago z otroškimi motivi. Se mi zdi, da lahko sobo lepo zdekoriraš s par malenkostmi, s temi slikami, z lepimi zavesami, blazino, z zanimivim lončkom za barvice in ne da pretiravaš v toni nalepk in v bordurah-te se mi sploh zdijo preveč ameriške in če že, so mi všeč enobarvne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?