Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dekor za otroško sobico 3.8.2005 16:35:30
|
|
|
|
india
|
Razne šablone dobiš tudi v revijah za ustvarjanje, pa v OBIJU jih imajo, prav luškane, če pa imaš malo daru za risanje, pa si lahko s pomočjo printerja kaj potegneš z neta in potem prerišeš na steno, ali pa sprintaš, izrežeš iz papirja, obrišeš,....:miska:
|
|
|
|
Dekor za otroško sobico 3.8.2005 16:38:14
|
|
|
|
Petra P.
|
Hm, nisem sigurna, ali sem nekaj takega videla v Obiju ali katerem od teh Bau - nekaj. Zdi se mi da v Obiju... Sicer imajo lusne stvari tudi v trgovinici Art (ena je v MB v Europarku / ta ima vec takih stvari, ena pa v Cityparku v LJ / so bolj slikarske zadeve, a se splaca pogledat) pardon ya cudne ynake in crke, ta mali mi je nekaj tolko po tastaturi, pa imam smoren!!! prijetno dekoriranje
|
|
|
|
Dekor za otroško sobico 3.8.2005 16:41:43
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Meggi to sem že jaz par dni nazaj spraševala na sosednjem forumu, pa nič.. :((:((
|
|
|
|
Dekor za otroško sobico 3.8.2005 18:15:15
|
|
|
|
rija
|
jaz sem gromozansko izbiro bordur za otroško sobo videla v HEIM & HAUS v grazu. sem si že zase tudi nagledala.cena za rolo 10 m je nekje 9 eur. http://www.heimundhaus.at/
|
|
|
|
Dekor za otroško sobico 3.8.2005 20:32:46
|
|
|
|
k1
|
mi imamo sobico na roza pobarvano, pa malo likov medvedka Pu-ja na steni zalimano, po stropu pa zvezdice, ki ponoči svetijo. kje drugo leto pa bomo imeli verjetno enake probleme, če se bomo selili v novo hišo. tam pa bo otroška sobica res tako kot ma bit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?