Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Deklaracije na Milupa kašicah 20.8.2006 14:56:15
|
|
|
|
Pobalami
|
Ja muller uvaža iz Nemčije. Na veliko deklaracijah sem opazila napake, v bistvu so bile deklaracije za drug izdelek. Konkretno sem kupila mleko hipp, čisto navadno, na deklaraciji pa piše da je z okusom vanilije.
|
|
|
|
RE: Deklaracije na Milupa kašicah 20.8.2006 19:28:58
|
|
|
|
SašaR
|
Punce, jaz sem pa slišala drugo verzijo. To ni samo na milupinih izdelkih ampak je na vseh izdelkih ki pridejo iz tujine v SLovenijo. Tam imajo drugačen razpored, kdaj lahko otrok je kako stvar kot pri nas. Zato se to na deklaracijah pojavljajo različni meseci. Tako je meni pri pediatru rekla sestra.
|
|
RE: Deklaracije na Milupa kašicah 20.8.2006 22:43:16
|
|
|
|
fici
|
Mene so v muellerju z napačnimi deklaracijami že tako razjezili, da pri njih več ne kupujem otroške hrane. Npr.: začeli so prodajati prilagojeno mleko z novo-spremenjeno formulo, priložili pa stare deklaracije, kar je pomenilo drugačna sestava, drugačno doziranje... Sem jih vprašala kdo je pri njih zadolžen za te zadeve, pa so mi rekli, da imam pri glavnem vhodu knjigo pritožb in naj kar tja notri napišem. Poleg tega mi je prodajalka razložila, da ve da je z deklaracijami velikokrat vse narobe, ampak da tisti v skladišču, ki jih lepijo na izdelke, nočejo nič slišat o tem. Skratka, če kupujete v Muellerju, berite navodila na originalni embalaži.
|
|
|
|
RE: Deklaracije na Milupa kašicah 21.8.2006 15:25:22
|
|
|
|
Tosa
|
Ne morem verjeti, kaj pišete. Najraje bi jih takoj prijavila inšpekciji. Hvala za odgovore in lepo se imejte. Toša in Jaka, ki ima vseeno zelo rad rižolino:))
|
|
|
|
RE: Deklaracije na Milupa kašicah 21.8.2006 23:06:21
|
|
|
|
renata79
|
Mislim,da v samem Millerju niso zadolženi za lepljenje deklaracij.Ozr so v primeru,če so striktno oni uvoznik te hrane! Drugače je pa to ena sama svinjarija kar se dogaja s temi deklaracijami
|
|
RE: Deklaracije na Milupa kašicah 22.8.2006 16:44:14
|
|
|
|
Peli
|
No jaz sm v Mullerju kupila sadno kašico od Nestleja na kateri v prevodu piše da je sadni jogurt?????? Morš kar malo pogledat, so pa tam najcenejše. Drugače pa v Nemčiji uvajajo glutensko hrano pri 4ih mesecih.
|
|
|
|
RE: Deklaracije na Milupa kašicah 22.8.2006 18:51:35
|
|
|
|
Dashenka
|
Pravi razlog je kar ta, ki ga je navedla Saša. Kar je ustrezno za nemške 4m dojenčke, je primerno šele za naše 6m .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?