|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Deklaracije na Milupa kašicah
20.8.2006 13:10:30   
Tosa
Se opravičujem če je tema že slučajno stara....
A ste opazile napake na deklaracijah- kašico sem kupila v Muellerju.
Na originalu piše po 4. mesecu, na deklaraciji po 6. mesecu, na originalu piše brez glutena na deklaraciji piše z glutenom, na originalu (tudi na internetu) piše 6 žlic, na deklaraciji 7 malih žličk... mislim.. štala no!
Če je na deklaraciji uvoznik Mueller drigerija, izdelka nisem našla na spletni strani od Kolinske, ki je glavni distributer a ne?
Hvala, in lep dan, Toša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Deklaracije na Milupa kašicah
20.8.2006 14:56:15   
Pobalami
Ja muller uvaža iz Nemčije.
Na veliko deklaracijah sem opazila napake, v bistvu so bile deklaracije za drug izdelek. Konkretno sem kupila mleko hipp, čisto navadno, na deklaraciji pa piše da je z okusom vanilije.

(odgovor članu Tosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2006 19:28:58   
SašaR
Punce, jaz sem pa slišala drugo verzijo. To ni samo na milupinih izdelkih ampak je na vseh izdelkih ki pridejo iz tujine v SLovenijo. Tam imajo drugačen razpored, kdaj lahko otrok je kako stvar kot pri nas. Zato se to na deklaracijah pojavljajo različni meseci. Tako je meni pri pediatru rekla sestra.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2006 22:43:16   
fici
Mene so v muellerju z napačnimi deklaracijami že tako razjezili,
da pri njih več ne kupujem otroške hrane.user posted image
Npr.: začeli so prodajati prilagojeno mleko z novo-spremenjeno formulo, priložili
pa stare deklaracije, kar je pomenilo drugačna sestava, drugačno doziranje...
Sem jih vprašala kdo je pri njih zadolžen za te zadeve, pa so mi rekli, da imam pri
glavnem vhodu knjigo pritožb in naj kar tja notri napišem.
Poleg tega mi je prodajalka razložila, da ve da je z deklaracijami velikokrat vse narobe,
ampak da tisti v skladišču, ki jih lepijo na izdelke, nočejo nič slišat o tem.user posted image
Skratka, če kupujete v Muellerju, berite navodila na originalni embalaži.

(odgovor članu Tosa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 15:25:22   
Tosa
Ne morem verjeti, kaj pišete. Najraje bi jih takoj prijavila inšpekciji.
Hvala za odgovore in lepo se imejte.
Toša in Jaka, ki ima vseeno zelo rad rižolino:))

(odgovor članu fici)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 23:06:21   
renata79
Mislim,da v samem Millerju niso zadolženi za lepljenje deklaracij.Ozr so v primeru,če so striktno oni uvoznik te hrane!
Drugače je pa to ena sama svinjarija kar se dogaja s temi deklaracijamiuser posted image

vsi so rekli da sem drugačna.....

(odgovor članu Tosa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2006 16:44:14   
Peli
No jaz sm v Mullerju kupila sadno kašico od Nestleja na kateri v prevodu piše da je sadni jogurt?????? Morš kar malo pogledat, so pa tam najcenejše.
Drugače pa v Nemčiji uvajajo glutensko hrano pri 4ih mesecih.

(odgovor članu renata79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2006 18:51:35   
Dashenka
user posted image user posted image user posted image

Pravi razlog je kar ta, ki ga je navedla Saša.
Kar je ustrezno za nemške 4m dojenčke, je primerno šele za naše 6muser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tosa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2006 21:42:32   
Tosa
Evo sem zvedela, deklaracije lepijo v centralnem skladišču Mullerja v Lj.
Slučajno sem službeno povezana z Nestlejem in so mi zanikali to kar je rekla Saša, no res pa je, da ni nemška firma. Mogoče pa tako dela samo Milupa? Se bom še to pozanimala na firmi.
Fajn bodite!
Lp, Toša in Jaka

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?