|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 8:39:40   
AnBan
Zadnjič ste tle na RR tko hvalile Eucirin kremo za sončenje in ker ima mali miši težave s kožo sem jo nabavla, faktor 40 in vse štima...OK boste rekle, kaj je tu za pomagat...no ko sem prinesla kremo domov, sem jo postavla na omarco in letela na WC....mala žverca jo je pa vzel, odprl:zmeden2: in jo namazal skoraj čez pol dnevne, po vratih, po trenerki (prvič oblečeni:(), čevljih...okrog ust je pa bil kot medo Pu, ki je med:)-:)-...zdaj sem pa trenerko oprala, dodala venišoxiekšn pa še vedno so na njej beli mastni flekci, trenerka je pa temno modra in ful luštna (smajli ki smrka)...kako naj jih spravm dol...hitro z idejami na plan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 8:45:28   
Meggi
Jaz bi te bolj vprašala- a se res krema obnese-(vem na trenirki) ? A so drage te kreme?

Probi,ne vem z opalom- pa v vročo vodo namočit.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 8:47:20   
AnBan
Ja obnese, obnese...nobenih pikic ni, ker po nivei je bil tak, da sem mislila, da ga bom mogla na urgenco peljat:(:(

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 8:50:04   
Lenny
Poskusi trenerko fino namazati s Prilom ali čim podobnim za pranje mastne posode. Pomaga! Vsaj pri namazani kremi za ritko je :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 8:56:50   
Primoza
Poskusite namočiti bele madeže v alkoholnem (brezbarvnem) kisu. Ker če je v kremi toliko cinkovega oksida se zna zgoditi, da vam je oblačila "prebelil".

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 8:59:08   
Žirafca Helena1
Če po pranju fleki ne gredo stran, oblačil ne posuši ampak jih nesi v čistilnico. Pomembno je, da se fleki pred nadaljnjim čiščenjem ne posušijo, ker bi se s tem utrdili v oblačilo.
Drugače pa imaš na tej strani možnost vprašanj glede čiščenja: www.mehurcek.si

:miska:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 9:11:14   
erika
Amway-jev LOC dobro odstrani maščobo. Jaz ga uporabljam v kuhinji in pri pranju, ko se zgodi kakšna podobna nesreča.
Po Nivei je bila pa tudi naša malo čisto flekasta.

Lp

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 9:14:04   
baguSka
Če v nobenem primeru ne gre vn, pa odnes trenirko v čistilnico pobarvat nazaj na modro. Jurja mensezdi košta.:zmeden2:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 9:36:27   
Anonimen
Ja, pa stajico nabavite. Drugič se lahko zgodi še kaj hujšega.

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 9:39:25   
AnBan
:)-Sej jo mamo...pa si ga ne upam več not dat, ker sem ga zadnjič našla na robu, ko je visel in glih da sem ga še ujela...lohk ti ga pa mal posodm, ker ima energije za tri mamice ugnat:)-:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 12:36:38   
puncica
Moj je mojo trenirko tako kr v čistilni bencin vrgel in je šlo vse dol, pol sem jo pa še oprala in je taka kot takrat ko sem jo kupila.:bravo: Ni pa pomagal ma nič, čisto nič kar so tle predlagale za madeže.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 12:39:36   
Anonimen
Kakšno stajico pa imate? Toži proizvajalca!
Drugače pa ne hvala, imam enega doma, ki milo rečeno ni varvno miren in priden...

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 12:42:43   
Anonimen
No, samo da povem, da sem jaz zanč po tejinem nasvetu kupila eucerin 25, in sem z njim zelo zadovoljna. Nisem ga pa še na trenirko nanašala :)-

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 12:54:40   
baguSka
Meta probi boš vidla. Sploh če maš kšno novo trenirko!:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 13:22:12   
AnBan
Pa temno modra naj bo...boš vidla da deluje!:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dejte pomagat plizzz
3.6.2005 13:24:36   
AnBan
Splišni obično stajco, ki jo kupiš v BC...ampak se naša žverca znajde in je iz dekce in igrač kupček naredil, da je potem skušal ven pobegnit:)-:)-:)-...ta je že zdaj tko prefrigan:hudicek:, da ne vem kaj šele bo:)-:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dejte pomagat plizzz
4.6.2005 14:24:27   
VALENTY
Mal pozn pa vseen! Probi s Trimom,pr nas deluje!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?