Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 17.4.2011 12:20:02
|
|
|
|
divans1
|
Kaj pa balkonske rože? Pa so zmajeva krila za na sonce?
|
|
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 17.4.2011 12:27:51
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Kaj pa balkonske rože? Pa so zmajeva krila za na sonce? zmajeva krila so za balkon in so za na sonce. samo odcveteli cvetovi fuuuul letijo dol, tko da pometanje pod balkonom vsaj 2x dnevno ti ne uide.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 17.4.2011 12:51:53
|
|
|
|
divans1
|
Hm, glede pometanja ni problem, katere se pa bolje obnesejo na soncu, bršljanke ali zmajeva krila, vaše izkušnje? Kaj pa za na okno, zasledila sem sliko milijon zvončki, sam tile so tud viseči tko kot surfinije, ne?
|
|
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 17.4.2011 12:54:41
|
|
|
|
divans1
|
Za na balkon se bom pač morala odločit ali krila ali bršljanke, kaj pa surfinije so tudi za na sonce? Še vedno pa ne vem, katera roža bi bila primerna za na okno, ki bi fjst cvetela in ne bi bila viseča, pa za na sonce bi morala bit?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2011 14:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 17.4.2011 16:14:00
|
|
|
|
Medea10
|
Surfinije so čudovite. Jaz sem jih že posadila. Bomo pač zalivali kot zmešani
|
|
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 17.4.2011 19:38:36
|
|
|
|
divans1
|
Kaj pa uši?
|
|
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 18.4.2011 16:20:23
|
|
|
|
divans1
|
Kaj pa belostebelne bršljanke za na okno? Tile pa ne zrastejo tako dolge, ne? Kako ste zadovoljne z njimi?
|
|
|
|
RE: Dejte kak nasvet prosim...:) 18.4.2011 22:14:44
|
|
|
|
MAŠKA
|
Eno leto sem jih imela. Bile so zelo lepe, so pa občutljive, če so na dežju. V enem deževnem tednu so mi fasale plesen in to točno takrat, ko sem šla rodit. Ko sem prišla domov, me je skoraj kap. Imela sem jih pa na balkonski ograji. So se pa potem, ko sem jih oškropila (mislim da z Antracolom) kar opomogle. Drugače pa tudi cvetje kar precej odpada z njih. Jaz imam še vedno najrajši stoječe pelargonije (ampak tiste bolj nizke).
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.