Elli_
|
Živjo punceeee, sem nova tukaj in se vam pridružujem, ker tudi sama pričakujem (verjetno) DECEMBRA. Točen rok mi more potrditi G,čez 3 tedne ko grem zopet na pregled. Na vam samo na hitro zaupam mojo zgodbo :) Stara sem 25 let. Oktrobra sem imela operacijo - odtranitev pregrade. Z mojim sva delala od decembra na bebici...ni bilo nič. Dobila Klomifen, prva runda, ga pojedla...šla na UZ ,kjer je G rekla da ni bilo reakcije in da ovulacije sploh nisem imela. V tem času sem dobila fino služno (zaenkrat preko študenta) in sem se zato odločila, da tudi z bebico malce počakava, da si malo finančno notri pridem itd... No, po klomifenu moje M ni bilo. Naj povdarim še to, da svoje M nisem imela VEČ KOT ENO LETO!! Vmes le 3x-s tabletami CycloProgynova.. G mi je rekla da bo absolutno potrebno v prihodnje po dve, če ne celo po tri tabletke klomifena, in nato sledi laparoskopija, če ne bo nič. No moje M do 47 dneva ciklusa ni bilo, 40.dan sem delala še test, ZA VSAK SLUČAJ, kateri je bil negativen. Od februarja dalje sem pila maco, zadnje 14 dni pa krvmočnico, v upanju, da pa le mogoče dobim svojo M. Katera "je" tudi prišla, prejšni teden. Imela sem jo tri dni, bila je bolj kot nek rjav izcedek, kar nekaj! Jaz sem mislila, da bo zaradi krvomočnice kar teklo od mene... Pa ni bilo tako. Imela se čas in prebrala kar nekaj reči na to temo. No in sem zopeeeet šla po teste, pa sem ga naredila kar v službi (ja, vem :D ) IN KAJ ZAGLEDAM??? Kap me je, res!! Naslednji dan naredila CB - debel plus! :D včeraj sem bila na pregledu in je rekla da je reeees res zgodnja nosečnost, mogoče kakšen 5 petek, da vrečka se vidi, kaj več mi bo pa povedala na pregledu čez 3 tedne. Zdaj pa rečte a se čudeži dogajajo ali ne? :D Jaz se hecam pa rečem mojemu da bo tole borec, ki je premagal medicino :D Ful sem vesela, prvo sem se bala zaradi službe, ampak če se bom na to ozirala, lahko čakam celo življenje na pravi trenutek na Čestitke tudi vsem ostaliiiim :) Kako se počutite?
|