|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrke
9.7.2005 8:21:27   
Anonimen
Kako ste kaj?

Moj :duda: je ta teden začel brcat. :bravo: Sem komaj čakala.

Za en teden se poslavljam, danes je najin dan, upam, da bo vreme zdržalo. Potem pa šibava malo na :morje:, na mini poročno potovanje.
Ko se vrnem, pa vam obljubim par slikic.

Lepo se imejte!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decembrke
9.7.2005 9:20:45   
šnucika
Tudi jaz komaj čakam dopust!!!!!!!!!:morje:
Moj pikec ali pikica:duda: je ta teden bolj miren/a......čeprav sem ga/jo prvič začutila že na koncu 16.tedna.....
V torek imam spet pregled pri G in upam,da bodo že izvidi od THT!!!
Potem pa verjetno čez teden ali dva morfologija....komaj čakam,ker si želim vedeti,kaj ima moj mišek.....ali je lulek ali lulica...;););)
Drugače pa počutje super....alergija počasi,no,res počasi odhaja.....tako,da malo manj kiham in kašljam.
Buši pa vzhaja iz dneva v dan.......:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decembrke
9.7.2005 11:51:47   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem tukaj...!!!
Redim se, redim se, redim se - in VSEENO MI JE !!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Zdi se mi, da sem ga/jo že začutila, kako brca, ampak 100%-no pa še nisem prepričana...

Počutje normalno, zdravstveno stanje tudi, naslednji teden v torek pa 3. predgled... Bom zatežila za izredni ultrazvok, da vidim spol... :)-:)-:)-

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

plenice
Lelly28 RR

Katero znamko plenic ste uporabljali za svojega dojenčka oz. s katero ste bili najbolj zadovoljni?

Pampers (26%)

Spar (8%)

DM (28%)

Mercator (5%)

Muller (13%)

drugo (Lidl, Hofer,...) (21%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!