|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrke...
8.8.2005 7:46:08   
Anonimen
Kako ste kaj?
Spet smo nekako utihnile...
Jaz imam v četrtek morfologijo in upam, da se bo videlo, kaj bo, :modri: ali :roza:...
Počutim se dobro, tudi bolečine v trtici počasi izginjajo... Uroinfekta menda nimam več, po 10-ih dnevnih jemanja Hiconcyla... Brce že čutim čisto konkretno, vsak dan, moj :love: pa še ne...
Drugače pa še vedno hodim v službo in nameravam do porodniške, dopust je še pred nami...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decembrke...
8.8.2005 9:02:49   
Pajaca
Ja ja me decembrke smo ene fajn lenobice.... pa kaj... jeseni se bomo že razpisala.

Jaz mam jutri morfologijo... pa bomo vidl našga smrkavca kako kaj raste, pa če je že kaj bolj razigran kot na NS, ko ni bil navdušen nad UZjem.

Drgač pa ropota v trebuhu ko zmešan, sploh kadar se začne oglašat tamala, tko da imam stereo... en not en zuni razgrajata.... ja sta se že ujela, ni kaj.

Delo pa ne vem.... želja mi je delat do porodniške, samo so se mi že začele iste težave kot prvič, ko me je cel čas bolelo in špikalo v trebuhu in sem potem ostala doma.... tako da očitno bom kakšen mesec tudi tokrat šla na bolniško... ma pustmo času čas, pa da vidimo kako bo sproti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decembrke...
8.8.2005 9:05:38   
arielca
Pozdravček,

Moj :duda: že en lep čas fino brca, tko da tut moj :love: lahko čuti njegove premike. Očitno je živahen (baje ima to po mami :)).

Morfologijo sem imela prejšnji teden in je bilo vse OK, tut sama sem zaenkrat zdrava. :bravo: Za spol nisva vprašala, pa tut če bi hotela vedet, ne bi blo nič, ker je :duda: držal nogice skupaj.

Na dopustu smo že bili, sredi avgusta nas čaka še slab teden morja, tko da me to malo tolaži. Sem se pa včeraj vrnila z vikend dopusta pa sem bila kar malo žalostna, ker je blo tko slabo vreme (veter pa kapljice dežja :().

Uživajte!!!! :rozica: Aja, pa res bi ble lahko malo manj zaspane ;)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decembrke...
8.8.2005 9:07:55   
Anonimen
Zdravo!

Tudi jaz se dobro počutim in bi rada hodila v službo do konca. Pa še kar precej dopusta imam, tako da bom vseeno malo doma vmes.
V trebuščku je pravi razgrajaček, upam, da se bo do decembra utrudil in potem samo še spal :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decembrke...
8.8.2005 9:21:46   
1304
Lep pozdrav tudi z moje strani.
Me veseli, da nisem edina, ki še čaka na dopust... Letos se mi že kar meša, ker sem tako dolgo v službi.
Pri nas smo pretekli teden dobili rezultat AC in z :love: sva zelo vesela, ker je za enkrat vse OK. Okoli božička bova dobila prvega otročička in to ****.
Počutje je čudovito, le v to nisem sigurna ali res migamo, ali je prebava. Pa za enkrat ni panike, ko se bo odločil, bo že dal pravi znak.
Tudi jaz nameravam biti v službi do porodniške in upam, da mi trebušček ne bo nagajal pri vožnji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Decembrke...
8.8.2005 9:25:24   
Kofi
Lep pozdravček vsem! :metulj:

Jaz mam šele naslednji teden morfologijo. Upam, da bo popke držalo noge narazen, da bomo vidli al je :modri: al :roza:. Sicer pa, saj same veste - glavno da je zdravo in da je vse na svojem mestu. Sicer pa ne vem kako bom zdržala do takrat. Mi gre precej počasi, ko nekaj čakam. (sem v 21T)

Drugače se počutim super. Nobenih bolečin, težav ali česarkoli. Le delat se mi ne da! Jaz bi samo na :kava: hodila :)

Uživajte punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Decembrke...
8.8.2005 9:38:22   
Yasminka
Hola!
Tud jez že nekaj časa čutim :duda:. Prejšnji teden pa ga je začutil še :love:.
Imam zelo prijazno G, ki mi vsakič naredi UZ. Mesec nazaj mi je napovedovala :modri:, zdej pa :roza:.
Sicer pa imam "gnezditveni" sindrom - počasi nabiram cunce na kup in gledam za vozički.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Decembrke...
8.8.2005 10:37:29   
mml
Lep pozdrav...dete v mojem trebuhu prav živahno brca in se prekopicuje naokrog, tako da nikoli čisto dobro ne vem, kje bo naslednja brca, moram pa priznati, da je to čisto prijeten občutek :), razen kadar se odloči za kakšen konkreten trenig in traja vse skupaj tam kakšnih 20 minut. Ustvarjat pa zvečer z očkom :love: posebno vez in definitvno začne protestirat, ko je konec božanja trebuha (dete ne očka). Se mi pa v zadnjih dveh tednih trebuh že kar prijetno pozna, pred tem ga skoraj nisem imela, samo še vedno ni toliko očiten, da ga opazil kdo, ki ne ve, da sem noseča. Samo včeraj sem ugotovila, da ne morem več zapret nobenih hlač, še dobro da danes ni več tako mraz in se lahko spet oblečem v poletna oblačila, ki so mi še vedno prav, ampak bo pa treba naslednji teden malo v šoping in kupit kakšne kavbojke in druge nosečniške stvari...Sicer pa v zadnjih tednih uživam v nosečnosti :bravo:, muči me samo lenoba, ampak nisem prepričana, da je to posledica nosečnosti ;)
Kar se kilogramov tiče...jah no počasi so se pričeli nabirat, za moje pojme malo prehitro :zmeden2:...pridelala sem 4.5kg glede na stanje pred nosečnostjo. Kakšnih hujših drugih težav pa nimam, le če sem dalj časa na nogah, mi malo otečejo gležnji, ampak hujšega pa ni. No ja včasih moram ponoči kar naprej vstajat in hodit na stranišče, tako da sem zjutraj povsem neprespana.
Morfologijo sem imela konec julija in je vse OK 9nebesa, samo naše dete je prav spodobno in je tiščalo spet noge skupaj, ampak G je še vedno prepričana, da bo :roza:, jaz računam s tem tako z 80%. Večina dopusta je že za mano, ker sem bial na dopustu v aprilu, tako da letošnji dopust hranim za dneve pred porodniško, ker imam pa kar nekaj dopusta :)-, sem ravno zadnjič malo poštela in ugotovila, da lahko izginem iz službe najkasneje po 15. septembru :), kar mi čisto ustreza.
No tako ful sem se razpisala, me pa veseli, da ste se decembrke le oglasile, ker sem že ugotavljala, da smo precej tihe...
Lep dan vsem :nosecka:

Prijetne dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Decembrke...
8.8.2005 10:50:59   
tinkamiška
Hojla:)

Kerensa, jst imam tudi v četrtek morfologijo in z mojim:love: komaj čakava, tudi upava, da nama bo:duda: pokazal kaj se skriva med njegovimi nogicami:) Danes ponoči sem sanjala, da bo fantek imel je goste črne laske, joj kok je bil luškan:)-:)-:)- bomo vidli kaj bo;)

Brcike tudi že konkretno čutim, tudi moj:love: jih že lahko, če je ravno takrat ob meni. Brca kjer mu paše in je zadnje čase živahen večkrat na dan, pozno zvečer in zgodaj zjutraj.

Počutim se vredu, z izjemo nizkega pritiska, ki me dela včasih omotično in zaspano.

Lepo bodite in upam, da boste javile kako je blo na morfologiji:bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Decembrke...
8.8.2005 12:06:39   
BlankaT
Pozdravljene vesele decemberke :sloncek::rozica:.

Mi smo imeli v sredo morfologijo in je bilo vse vredu :bravo::bravo::bravo:. Za spol nismo vprašali, ker nočemo vedeti, se bomo pustili presenetiti :darilo: :bravo:. Nobenega sledu več o kakšni odvečni tekočini v možganih :sloncek:. Tako, da sem tako jezna kot :hudicek: na ginekologa, ki mi je delal zadnji UZ, in mi rekel, da vidi nekaj odvečne tekočine, da bi ga najraje nahrulila.

Berem, da vas je kr nekaj, ki si boste "šele" sedaj nabavile nosečniška oblačila. Jaz jih že nosim skoraj dva meseca. Saj imam trebuh že tako velik, kot sem ga imela pri prvem v 8 mesecu. Tako, da me prav zanima kakšna še bom.

Brca že tudi kr pošteno, tako, da sta ga čutila bratec :bravo: in :love::bravo:. Smo vsi veseli :sloncek::sloncek::sloncek:.

Edino kar pa me muči, pa je to, da mi že kakšen mesec zatekajo roke, tako, da sem dala poročni prstan že dol in na verižico ;).

Na dopust letos ne bomo odšli bolj iz preventive, saj sem že od 6. tedna v bolniški :zmeden: in bom ostala do konca. Pa saj ni tako slabo, čeprav bi raje hodila v slušbo in se družila. Samo saj bo hitro ta veseli december :bravo::sloncek::bravo::sloncek: in bomo našega :duda: držali v naročju.

Vsem želim čim manj zapletov in veliko veselih uric s svojim :duda: v trebuščkih.

Blanka :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Decembrke...
8.8.2005 12:48:29   
micki
No, da se še jst javim! Kak se vidi, da so dopusti, saj se tako malo oglašamo na RR.
Mi tudi čedalje bolj brcamo, tudi moj :love: že čuti brcike. Jutri imam morfologijo in upam, da bom že zvedla kaj bo.
Vam javim!

lp:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Decembrke...
8.8.2005 16:54:13   
ajis
Živjo srečke,
naš baby veselo brca, kupili smo nosečniške hlače, ker nas vse tišči, čeprav imam relativno majhen buši, ker nosim bolj zadaj. Veselimo se našega tretjega otročka, skratka decemra, PDP1.12.
kER imam rizično nosečnost več ali manj počivam, ni mi pa treba stalno mirovati, tako, da ni panike.
Vse naj, Sija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Decembrke...
8.8.2005 19:47:43   
mujcek
Kako ste lahko srečne, da se vam je buši komaj sedaj začel kazat, jaz že lep čas nosim nosečniško opremo! :)-
Mala :zajcek::zajcek: pa veselo skačeta po trebuščku. Moj :love: jidva že nekaj tednov čuti, sedaj pa vedno bolj in se mu čisto utrga, ko imata bebiki žurko :)

Drugače pa še vedno delam in upam, da še dooolgo ne bo težav; z mojim :love: sva začela razmišljati o poroki in selitvi- drugo leto, če bo šlo skozi :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Decembrke...
9.8.2005 9:56:16   
Kofi
Hej Mujcek, da ne boš mislila da si sama ki nosiš oblačila za nosečke. Jaz mam samo enega v bušiju pa mam one velke hlače že kr nekaj časa. Prjatlce mi pravijo, da se mi sicer ne vidi, da sem noseča - da zgleda, kot da sem se zredila. Kar mi pa ne diši preveč. Rada vidim, da sem nosečka! :sloncek::sloncek:

Poroka bo pa tudi pri nama šele čez kako leto ali pa dve. Je treba šparat. Pa tudi - rada bi počakala toliko, da bo najin :duda: mal večji, da ne bova prva šla spat :bravo::bravo:

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?