mml
|
Lep pozdrav...dete v mojem trebuhu prav živahno brca in se prekopicuje naokrog, tako da nikoli čisto dobro ne vem, kje bo naslednja brca, moram pa priznati, da je to čisto prijeten občutek :), razen kadar se odloči za kakšen konkreten trenig in traja vse skupaj tam kakšnih 20 minut. Ustvarjat pa zvečer z očkom :love: posebno vez in definitvno začne protestirat, ko je konec božanja trebuha (dete ne očka). Se mi pa v zadnjih dveh tednih trebuh že kar prijetno pozna, pred tem ga skoraj nisem imela, samo še vedno ni toliko očiten, da ga opazil kdo, ki ne ve, da sem noseča. Samo včeraj sem ugotovila, da ne morem več zapret nobenih hlač, še dobro da danes ni več tako mraz in se lahko spet oblečem v poletna oblačila, ki so mi še vedno prav, ampak bo pa treba naslednji teden malo v šoping in kupit kakšne kavbojke in druge nosečniške stvari...Sicer pa v zadnjih tednih uživam v nosečnosti :bravo:, muči me samo lenoba, ampak nisem prepričana, da je to posledica nosečnosti ;) Kar se kilogramov tiče...jah no počasi so se pričeli nabirat, za moje pojme malo prehitro :zmeden2:...pridelala sem 4.5kg glede na stanje pred nosečnostjo. Kakšnih hujših drugih težav pa nimam, le če sem dalj časa na nogah, mi malo otečejo gležnji, ampak hujšega pa ni. No ja včasih moram ponoči kar naprej vstajat in hodit na stranišče, tako da sem zjutraj povsem neprespana. Morfologijo sem imela konec julija in je vse OK 9nebesa, samo naše dete je prav spodobno in je tiščalo spet noge skupaj, ampak G je še vedno prepričana, da bo :roza:, jaz računam s tem tako z 80%. Večina dopusta je že za mano, ker sem bial na dopustu v aprilu, tako da letošnji dopust hranim za dneve pred porodniško, ker imam pa kar nekaj dopusta :)-, sem ravno zadnjič malo poštela in ugotovila, da lahko izginem iz službe najkasneje po 15. septembru :), kar mi čisto ustreza. No tako ful sem se razpisala, me pa veseli, da ste se decembrke le oglasile, ker sem že ugotavljala, da smo precej tihe... Lep dan vsem :nosecka: Prijetne dan vsem
|