|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembra se lahko začne s postopkom??
25.11.2008 21:13:03   
anja31
Lep dober večer vsem....meni pa user posted image  zamuja že 12 dni ,verjetno zaradi pričakovanja.....dobila sem evidenčno številko za 2 IVF in moram poklicati na 1 dan user posted image ..... Nekako čutim, da je ne bom dobila naslednjih par dni....Pa recimo, če jo dobim 1.12. a mislite, da imam kakšno šanso, da se vsaj špikat začnem v decembru na 22 dan M ??....
Ker če ne, se mi vse spet premakne....ampak verjetno bo tako, a ne?

Pozdravček....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Decembra se lahko začne s postopkom??
26.11.2008 21:01:46   
Sulfinija
Anja zakaj pa ne?Jaz tudi kličem prvi dan user posted image  decembra računam nekje 3-6.12 naj bi prišla in te po dzravila 22.dan M po zdravila če pade na božič ali štefanovo za zdravila dvigniti bom ziher dvignila kak dan prej pa se začnem pikati ali 22.dan decembra ali pa prve dni januarja.Zgleda boma skupaj trepetale.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?