Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 19.7.2011 15:00:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 19.7.2011 15:43:26
|
|
|
|
mateyka
|
valjda, logično da začneš tam, kjer si zadnjič končal?
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 20.7.2011 14:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka valjda, logično da začneš tam, kjer si zadnjič končal? Zgleda, da enim ni. Sploh pa kakšnim programerjem, ki niso uporabniki. Me pa zanima, če imajo kakšne, ki testirajo uporabo, preden dajo ven. Če bi samo ene par tistih, ki imajo podaljšek RR na nicku, mal preklikal zadeve, bi bilo pol boljše stanje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2011 17:06:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 20.7.2011 17:25:47
|
|
|
|
end1
|
greš na "moja ringaraja", pol na "Forumi" in tam imaš teme, ki jih začenjaš al sodeluješ
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 21.7.2011 7:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 greš na "moja ringaraja", pol na "Forumi" in tam imaš teme, ki jih začenjaš al sodeluješ
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 21.7.2011 7:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop ...tistih, ki imajo podaljšek RR na nicku, mal preklikal zadeve, bi bilo pol boljše stanje. ampak nobeden od doticnih se se ni javil a se še kdaj je kateri? razen pri brisanju reklam...
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 21.7.2011 7:27:53
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: end1 greš na "moja ringaraja", pol na "Forumi" in tam imaš teme, ki jih začenjaš al sodeluješ
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 21.7.2011 7:49:49
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: end1 greš na "moja ringaraja", pol na "Forumi" in tam imaš teme, ki jih začenjaš al sodeluješ oprosti, prehitro berem in nisem opazila, da te muči le ne klik do cilja, upam, da boš uspešna!
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 21.7.2011 13:37:03
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop A ste ukinili tole stran? Zakaj? Tale stran je namreč neuporabna, ker me vrže na prvi post v temi. In če ima tema 150 strani, moram (nepotrebno) še enkrat kliknit, da pridem do zadnjega sporočila. A ni logično, da če sem se oglasila v temi, da me zanima nadaljevanje teme, ne pa ponovno branje začetka. Ista figa je pri debatah, ki jih začnem. Dajte oboje popravit, da skoči na zadnje objavljeno sporočilo. Joj, joj, joj, mizantrop, toliko časa si že na RR, pa še vedno nisi dojela njihove logike? Z vsako prenovo namreč dosežejo, da moraš do želene strani narediti kakšen klik ali dva več. Temu se reče podjetnost, draga moja: več klikov = več reklam = več €
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 21.7.2011 19:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop A ste ukinili tole stran? Zakaj? Tale stran je namreč neuporabna, ker me vrže na prvi post v temi. In če ima tema 150 strani, moram (nepotrebno) še enkrat kliknit, da pridem do zadnjega sporočila. A ni logično, da če sem se oglasila v temi, da me zanima nadaljevanje teme, ne pa ponovno branje začetka. Ista figa je pri debatah, ki jih začnem. Dajte oboje popravit, da skoči na zadnje objavljeno sporočilo. Joj, joj, joj, mizantrop, toliko časa si že na RR, pa še vedno nisi dojela njihove logike? Z vsako prenovo namreč dosežejo, da moraš do želene strani narediti kakšen klik ali dva več. Temu se reče podjetnost, draga moja: več klikov = več reklam = več € phhhhh, imaš prav
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 27.7.2011 6:30:15
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj zdaj? A se bo to uredilo v roku 2-3 let? Jst ne najdem nič več.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2011 7:38:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 27.7.2011 7:59:32
|
|
|
|
mateyka
|
da ne govorim o mojem sesutem okenčku za pisanje in copy/paste (glej spodnjo temo na O portalu)..
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 27.7.2011 14:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kaj zdaj? A se bo to uredilo v roku 2-3 let? Jst ne najdem nič več. ti samo klikaj in skrolaj. kačiiiingggg
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 29.7.2011 6:20:59
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, kako sovražim to neodzivnost. Prav sram me je.
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 29.7.2011 9:19:05
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Joj, kako sovražim to neodzivnost. Prav sram me je. Zara...na reklamah pa so čist odzivni..in me jim še pod nosimo reklame. Kot, da to koga moti.
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 29.7.2011 9:28:10
|
|
|
|
Jerneja_
|
Pozdravljene, predlogi in mnenja so posredovani v razvoj.
|
|
|
|
RE: Debate v katerih sodelujem 29.7.2011 11:28:26
|
|
|
|
Punca iz RRazvoja
|
Ojla punce! Super pripomba in čisto na mestu. Jerneja, hvala, da si me povabila v tole temo Dodam na to-do pa pogledamo, kaj lahko storimo :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2011 11:52:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?