|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Davcna
28.7.2010 7:46:01   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image user posted image Ze nakazanouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Davcna
28.7.2010 7:50:10   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image user posted image user posted image user posted image Ze nakazanouser posted image user posted image user posted image

In?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2010 7:54:47   
špelin@

Končno user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2010 8:26:08   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

In?

Veseli zaradi euricev,ki bodo prisli prav zraven za dopust user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2010 8:36:02   
ZARA
Ja, saj so rabili cela dva meseca.user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2010 8:50:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ja, saj so rabili cela dva meseca.user posted image

Jp user posted image No, glavno, da je. Nas čaka investicija v novo streho bloka in bo ta denar kot nalašč za to.

Pa danes ima moja mami RD user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2010 9:41:23   
malilump
No super, bo vsaj nekaj € na TRRju user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2010 12:43:54   
darja.mark
hja če ne bi mela že vnaprej 'sprašenega' denarja bi blo ok, da bi si mal prvoščla, tko pa....user posted image   guramo dalje, heh

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2010 12:51:38   
pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

In?

Veseli zaradi euricev,ki bodo prisli prav zraven za dopust user posted image user posted image user posted image

Ko bi ti vedela kako ti šele DURS ploska, ker si jih celo leto brezplačno kreditiralauser posted image . Se tudi jaz ponudim, da ti hranim eno leto kakšnega jurja in ti ga drugo leto brez obresti vrnemuser posted image .

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2010 12:53:27   
Sacherca
pikica se vedno imam raje to,kot lani,ko sva morala placati priblizno tak znesek kot ga zdaj nazaj dobimo...Resnicno imam veliko raje takouser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2010 13:02:04   
Saša27
a je katera v prejšnjem ali tem tednu prejela odločbo DURS-a za davek na premoženje??? Sicer gradiva novo hišo, ni pa še vpisana v ZK, ker še ni gotova in vseljiva, stara hiša pa je res stara in dotrajana pa predvsem majhna. Nimam pojma, zakaj so naju obdavčili???

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2010 16:25:36   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

a je katera v prejšnjem ali tem tednu prejela odločbo DURS-a za davek na premoženje??? Sicer gradiva novo hišo, ni pa še vpisana v ZK, ker še ni gotova in vseljiva, stara hiša pa je res stara in dotrajana pa predvsem majhna. Nimam pojma, zakaj so naju obdavčili???

Jaz sem dobre 3 tedne nazaj prejela od dursa, za davek na zemljišče ali karkoli že je,... Je pa to davek za zemljišče za stanov. hišo ali blok, na katerm stoji. Ah ja saj veste kaj sem hotela povedat,.. user posted image  sem še na morju, pa sem na off.user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.7.2010 8:07:05   
Saša27
ja enea, tole sva mi2 dobila že v maju, no sedaj pa še to.
Banda pokvarjena, ne vejo kje bi še denar pobraliuser posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.7.2010 9:27:13   
valerija77
user posted image user posted image user posted image tud jst sem včeraj dobila nakazano...pa moj tud, ker prejšnje leto sm dobla nazaj pa sva morala še nekaj zravn dodat, da sva mojemu doplačalauser posted image In tokrat je bilo res presenečenje, ker sva dobila še neko nakazilo za nazaj in to nekaj čez 300 euerčkov več kot sva planiralauser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?