|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Datum ovulacije
24.3.2005 14:33:26   
sera
zanima me, tiste ki ste preko testov previrjale ovaulacijo, na kateri dan vam je test pokazal ovulacijo.
Mene me je prav strah da mi ne bo pokazal, ne vem zakaj tak strah.:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Datum ovulacije
24.3.2005 15:22:34   
Anitka
Meni naprimer običajno kaže med 12. in 14. dnem ciklusa (dolžina mojega ciklusa pa je 28-29 dni). Se je pa že tudi zgodidlo, da je bila O malce kasneje, tam nekje okrog 187. dneva.

Uporabljam pa testsforless teste iz ZDA.

:metulj:

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Datum ovulacije
24.3.2005 16:01:53   
Skye
jupiii, jaz sem danes dobila te teste iz Amerike.....sam škoda ko tako pozno v ciklusu.

Če jih naslednji mesec več ne bom rabila.....bog če si kje....usliši me:)...bom jih z veseljem podarila kateri od vam.

Anitka, kako se pa uporabljalo, ko vidim da si že expert?;)

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Datum ovulacije
24.3.2005 18:49:13   
Urska61
Ja, tudi jaz uporabljam te teste in ZDA in so super. Vsak mesec mi pokažejo ovulacijo (nekje 18. dan - imam različno dolge cikluse). Res so zanesljivejši in cenejši od romed testov. Ampak ne smeš testirati z jutranjim urinom.

Urška61:)

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Datum ovulacije
24.3.2005 19:26:10   
Anitka
Skye držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da jih pa morda naslednji mesec že več res ne boš potrebovala.

Jaz jih ponavadi uporabljam nekje popoldne okrog 15. ure, ker naj bi jih uporabljali nekje med 11. in 19. uro. Jih pa začnem uporabljati nekje od 11.-15. dneva, ker moja O ponavadi nastopi nekje 13.dan.

lp,

Anitka:metulj:

P.S. Če rabiš še kak nasvet pa le vprašaj.

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Datum ovulacije
24.3.2005 20:53:56   
Anitka
:ups::ups::ups:Zgoraj sem mislila napisati 18. dneva in ne 187. :ups::ups::ups:

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Datum ovulacije
25.3.2005 7:40:10   
sera
Šele sedaj berem vaše odgovore. Jaz sem naročila kar 50 testov iz Amerike, tako da če mi ta mesec rata, vam jih pošljem gratis-če bo katera hotla. Pa tudi če mi drugi mesec rata, oziroma tako naprej. Če mi bodo ostali (upam da ji bo ostalo čimveč, ha,ha) vam jih podarim. Danes je moj 6.dan po :hudicek: in ni še nič. Sicer pa v navodilih piše, da če imaš ciklus 28dni kot jaz začneš meriti 11.dan. Ker pa jaz ne bi rada da bi mi kakšen dan ušel sem kar začela.
Držite pesti da bo kmalu pokazalo O!:metulj:

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Datum ovulacije
25.3.2005 7:46:19   
Anitka
Sera saj jih še ni treba uporabljat, a če jih želiš pa kar daj. Sicer ti pa itak ne bodo zmanjkali, ker boš prej :nosecka: Lahko jih pa zdaj uporabljaš v začetku npr. na dva dni.

Jaz se orientiram tudi po sluzi.

:metulj:

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Datum ovulacije
25.3.2005 8:38:15   
Bety
Hojla1

Meni so ti ameriški testi kazali O cel teden....naši testi, pa po 18.dnevu...

Ko sem v decembru ostala noseča, sem imela O 22.dan...cikluse pa imam redne, 30-31 dni....

Ti nič ne misli na O....začni redno, enkrat na dan :sloncek::sloncek::sloncek: od 12.dne naprej...tudi prej lahko...

Če ne rata takoj, pač ne rata....bo drugič...Ne smeš pa biti v stresu, ker se poveča baje hormon prolaktin, ki zavira O...

:rozica:

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Datum ovulacije
25.3.2005 9:06:04   
sera
Oktobra sem bila pri G, in ravno 4 ure prej:sloncek:. Sem bila prav v zadregi:zajcek::zajcek:. Sem se opravičila in je rekla da imam o naj kar danes lepo :sloncek::sloncek:. Pa ni bilo nič-še do danes. Kako je ona to videla, in zakaj ni bilo nič. A pregled kaj vpliva na to??:(

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?