|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dash
17.3.2005 23:13:21   
polona2
Naveličana Persila in Ariela se danes kupila Dash Hydractiv, uporabljal naj bi se brez mehčalca, ker sem zaprisežena uporabnica mehčalca in res ne maram "trdega" perila, me zanima če katera od vas uporablja ta, tekoči Dash skupaj z mehčalcem, me skrbi,da ne bo vse v madežih, :ups: lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dash
18.3.2005 6:56:04   
dory
Jest mam dash zmer z mehcalcem...nikol nisem se prala brez mehcalca:zmeden:...kaksni madezi:zmeden:...pr nas nobenega:zmeden:

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dash
18.3.2005 8:36:30   
lol
Jaz zmerm uporabljam mehčalec ne glede na to kakšen imam prašek.Pri dashu pa sem opazila,da uporabljaš tisti mehčalc k je na embalaži napisan(ali leno ali silan).Jaz (se ne spomnim katerega)sem imela problem z mehčalcem,k so mi pol cune smrdele po plesnivem in ne dišale.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dash
18.3.2005 8:52:36   
Anonimen
Jest sem do zdaj prala s tekočim dashem plus mehčalec, je bilo OK, od nedavnega pa brez mehčalca in je tud OK. Madežev ni blo ne prej ne zdej.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dash
18.3.2005 8:52:48   
polona2
Dash z vonjem "Meeresfrische", na etiketi pa piše ;) "2 v 1", torej naj ne bi uporabljali mehčalca, kar je tudi poudarjeno na deklaraciji, oh, jaz ga kar bom :zmeden:, itak se mi že :zmeden: zdi, da kompliciram zaradi pralnega praška :ups:, lp!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dash
18.3.2005 9:35:49   
kofetek2010
Sem še ena, ki tudi pere z Dash-em in mehčalcem. Čeprav zadnje čase raje kupim Frosch (Flüssig Waschmittel ali Citrus Waschmittel), ker ni izdelek, ki bi bil za vzhodno tržišče.;) Od mehčelca pa njraje kupim 750ml Kuschelweich (Sanft & Mild) ;)

lp
jana73

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dash
18.3.2005 10:17:44   
Seven*
Popolnoma bojkotiramo korporacijo P&G zaradi mucenja in testiranja na zivalih, tako da ne kupujemo niti Dash-a niti Ariela in sorodnih produktov.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dash
18.3.2005 10:19:43   
Jančika_
Enako kot Seven.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dash
18.3.2005 10:23:35   
Anonimen
Seven, Jančika, smem vprašat kaj pa vidve uporabljata?

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dash
18.3.2005 10:25:35   
Jančika_
Frosch. Včasih kaj od Henkla.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dash
18.3.2005 10:29:43   
Anonimen
Bom poskusila, sem prepričana, da ne pere nič slabše. Hvala.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dash
18.3.2005 10:34:02   
kofetek2010
Frosch boljše pere, preizkušeno! Sploh citrus. Imaš pa tekočega in praškastega.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dash
18.3.2005 10:36:11   
Ro-La
Aja:zmeden:

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dash
18.3.2005 10:37:37   
Jančika_
Citrus je super. Nekih hudih razlik med praški po moje itak ni. Že sto let se vsi hvalijo, da spravijo ven vse madeže, pa še nisem videla praška, ki bi ven spravil korenček. Še vedno se borimo z istimi madeži kot naše mame, pa so se praški vmes vsaj 1000x izboljšali. Ja ja, pa še kaj....

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dash
18.3.2005 10:38:39   
kofetek2010
Samo ena stvar na svetu odpravi in odstrani vse madeže ...

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dash
18.3.2005 10:39:19   
kofetek2010
... škarje :)-:)-:)-

aja, pa naša mami :bravo: a, ne MS?

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dash
18.3.2005 10:41:43   
Ro-La
Jaz madeže najprej z Meglio-m našpricam, pol pa operem pa gre vsa svinarija dol.

Mami pa je itak zakon;)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dash
18.3.2005 12:05:20   
polona2
Vem, da je že bila ta debata, ampak na živalih preizkušajo tudi izdelke, za katere se nam še sanja ne, da jih, podjetja plačajo drugim podjetjem, da si s tem mažejo roke,
vem, da to kar pišem pač ni noben izgovor,
v nobenem primeru ne podpiram testiranja na živalih,
naslednjič bom kupila Frosch, če bom z njim zadovoljna, bom pri uporabi tega praška tudi ostala, lp!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dash
18.3.2005 13:25:06   
Anonimen
Kje pa prodajajo Frosh? Jaz poznam samo njihovo čistilo za kopalnice. Jaz bi tudi tega, imam rada uboge živalice.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dash
18.3.2005 13:33:37   
Seven*
Frosh ima DM, pa Muller tud.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dash
18.3.2005 13:36:13   
Anonimen
O fino, DM je pa zadnje čase postal moja priljubljena trgovina.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dash
18.3.2005 16:20:12   
polona2
Samo nekaj me še zanima, pa to ni provokacija, da me ne bo kdo napadel,
kaj naredite tisti, ki bojkotirate P&G in Co., ko zbolite, oz. zboli vaš otrok :zmeden:, a se potemtakem ne poslužujete čisto nobenih zdravil, ne jemljete "anti-baby" tabletk :zmeden:???

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dash
18.3.2005 18:06:39   
Jančika_
Zmagati se v bistvu ne da. Izbiram manjše zlo, če lahko tako rečem. Tam, kjer imam možnost izbire, izberem tisto, kar se mi zdi manj oporečno. Drugače bi lahko šla direkt živet v divjino, do tega mi pa ni:). Aja, kontracepcijskih tablet ne jemljem (pa ne iz tega razloga). Je pa razlika med poskusi za zdravila in popolnoma nepotrebnimi za kozmetiko.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dash
19.3.2005 10:53:39   
Seven*
Testiranje na zivalih v namen pridelave zdravil je nekaj povsem drugega kot testiranje na zivalih v kozmeticne namene. Sploh je pa nemarno grdo to, da multikorporacija kot je P&G daje raje denar v reklamne namene, kot pa da bi najela " prostovoljne placance", na katerih bi izvajali dermatoloske teste. P&G vsako leto ubije 50 000 zivali. Sem spadajo znamke: Ariel, Dash, CoverGirl, Pampers, HeadAndShoulders, Max Factor...

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......