|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za vzgojiteljici
28.5.2010 10:09:43   
Julija08
evo še enkrat. Zbirali bom po 5€ za skupno darilo. Torej, kaj lahko dobim za 35€ na osebo. Razmišljala sem o kakšnem šopku, voščilnici in nekem bonu. Ampak kakšen bon sploh lahko dobiš za cca. 20€?

Pa še to: vsaki mislim priložiti še eno voščilnico z zahvalo in s podpisi staršev. Kaj pa naj napišem? Da bo kratko in ne kr neki....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za vzgojiteljici
28.5.2010 10:40:54   
Nika v službi
Manikura, pedikura.... pa zgolj rožica, šopki tako hitro ovenijo, raje dajte več, da se bosta vzgojiteljici lahko malo razvajali.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2010 10:58:11   
end1
raje bon za 35€ pa en šopk domačih rožic, ko pa rože za 15 €!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2010 11:01:43   
Julija08
A če bi ji dali npr. bon za kakšno trgovino z npr. oblačili, ali pa un cekin od Modiane, ko lahko kupiš potem oblačila, parfume, nakit....a bi bilo to glupo?

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2010 11:17:48   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

A če bi ji dali npr. bon za kakšno trgovino z npr. oblačili, ali pa un cekin od Modiane, ko lahko kupiš potem oblačila, parfume, nakit....a bi bilo to glupo?

ni glupo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2010 11:27:06   
Najaa
Ni glupo. Fajn je, ker je uporabno. Raznih slik, okraskov in podobne šare imajo ziher že dosti doma. user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2010 11:34:16   
Julija08
No, super potem bomo pa kaj takega bon ali cekin za 30€, pa eno čestitko pa eno rožico pa je....user posted image user posted image user posted image

zdaj pa še ideje kaj napišemo kot zahvalo na voščilnico.....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2010 11:57:32   
mini86
Doma mama gnezdece toplo nam stke,
vsem nam pa so spletle ga vaše roke!
Toplino, ljubezen dajali ste nam,
oboje od nas zdaj spet vrača se k vam!

Hvala za vse, kar za nas ste storili,
hvala, ker ste za vse nas se trudili,
vzpodbujali nas, da dosegli bi kaj,
da z znanjem bi svoj si ustvarili raj!

Mnogo dobrote naj v vas še nastaja,
ker generacija nova prihaja,
ki črpala bo iz vas znanje, moči...
IME, hvala ti!

Majhno živi v mali šoli:
majhni razredi,
majhni vsevedi,
majhne petice,
majhne tovarišice
in naokoli
majhne stezice,
še manjši mravljinci
in majhne nožice,
še manjši mezinci. Majhno živi v mali šoli. A male glave rastejo vneto,
prerastejo z letom
male rokave,
male težave,
male besede,
male stezice,
male razrede,
tovarišice
in mala šola kot lonec
poči.
Tedaj je majhnega konec.
In napoči
veliko.

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2010 12:19:49   
Julija08
Hvala mini86, ampak nobena od teh ni primerna, ker so otroci v jaslih, niso tako veliki, pa tudi drugo leto gredo skupaj naprej, tako da se ne poslavljajo dokončno...

V bistvu sem mislila kaj kratkega in enostavnega...pa sem res brez idej

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2010 14:20:05   
Julija08
A res nobena nima nobene ideje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2010 14:40:56   
pikapikica83
Kaj pa kaj v smislu: Hvala za vaš trud in vso skrb za naše otroke? ali nakej v tem smislu. Če so otroci tako majhni je še veliko nege in je predvsem to v ospredju. Ko bodo starejši boste pa kaj pesnili.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2010 21:28:31   
ribica.
mi smo zadnje leto tudi zbirali po 5 eurov, in nato smo mamice skupaj kupile obema vzgojiteljicama torbico. Pač mal smo se zorganizirale in šle po štacunah, da smo kupile vsaki tako kot jima je pasalo h karakterju oz. slogu oblačenja. Pa je ful dobro izpadlo.

(odgovor članu pikapikica83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2010 22:33:55   
Najaa
Kar na simpl neki napiš kot je ena napisala, hvala za skrb in nego naših malih nadebudnežev ali kaj podobnega. Meni meke dolge jare kačesploh ne potegnejo in jih ne morem brat. Nekaj na kratko in jedrnato je veliko lepše.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2010 1:12:02   
Meggi
O tale tema mi je pa tako znana. Še večje pa veselje, če se pripravi kaj kreativnega. user posted image

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Pošpegaj, morda se najde kaj lepega in praktičnega. Za nekaj ustvarjalnih vzgojiteljic že nastaja. Ženske v vrtcu so sploh polne idej zato paše da dobijo kaj takega.

Prijetno izbiro in lep vikend!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2010 21:09:38   
Anonimen
Pri nas zankrat nič ne zbiramo, ne vem če bomo sploh. Sem pa razmišljala, da bi s tamalo kej sami naredili.
Ima katera kakšno idejo kaj?

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2010 11:49:48   
dps1
ne zbiramo, ne kupujemo.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2010 12:22:54   
Zanica
mi smo dali vsak po 10 eur eni mamici, ki je sicer v svetu staršev, kupila je bon od baby centra za 100 EUR in pomožni vzgojiteljici vstopnice za živalski vrt.

Ena mamica iz istega vrtca mi je pristopila in me je vprašala če smo kaj pripravili za vzgojiteljico ki odhaja, ker odhaja še vzgojiteljica iz njihove skupine, pa so jim na enem sestanku omenili da taka darila načeloma niso zaželena. .. Mislim, brezveze. Naša je bila vesela darila, so pripravili tako eno lepo predstavno z otroci, tako da smo se skoraj vsi starši zjokali kako so bili dobri in so vse vedeli.... Mislim da smo vsi bili zadovoljni z njo, prijazna, ljubeča in strokovna oseba si zagotovo zasluži nekakšno pozornost ob odhodu.

Predstavnica staršev je izrekla par besed, čeprav so otroci že postali nestrpni, tako da ji verjamem kako je bilo težko da vsi poslušajo, ampak je bilo lepo.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2010 12:47:24   
muška
A se niste nič zmenili kaj bi bilo priemrno al kaj? Mi v naši skupini smo si enotni, da vsi boni absolutno odpadejo, ker je to eno najbolj glupih kaj jih je lahko. Mislim, saj ne veš kaj neka pedikura/manikura/masaža, nekomu pomeni. Čisto možno je, da bo na ta bon pozabil, ga dal naprej.... Beda.
jaz sem v svojem lifu samo 1x dobila nek bon in pri bogu milem upam, da ga ne bom nikoli v življenju več.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2010 15:01:22   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: muška

A se niste nič zmenili kaj bi bilo priemrno al kaj? Mi v naši skupini smo si enotni, da vsi boni absolutno odpadejo, ker je to eno najbolj glupih kaj jih je lahko. Mislim, saj ne veš kaj neka pedikura/manikura/masaža, nekomu pomeni. Čisto možno je, da bo na ta bon pozabil, ga dal naprej.... Beda.
jaz sem v svojem lifu samo 1x dobila nek bon in pri bogu milem upam, da ga ne bom nikoli v življenju več.

ja pa trideset različnih vazic, al pa okvirčkov ipd. pa vzgojiteljici ki 30 let dela ful pomeni, pa še vsa vesela, je da se ji kje prah nabira.

jaz pa si želim bona, žal ga do zdaj še ni blo junaka; pol pa vazice pa... dobivam za raznorazne priložnosti, pa stran meče, k meni je to sam za prah nabirat.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2010 21:45:07   
katipi
Mi smo lani dali vzgojiteljici enoletno naročnino na eno od revij za ročne spretnosti, podobno kot Unikat, samo se zdaj ne spomnim imena revije, pomočnica pa je dobila bon za wellness. Obe sta bili zeloooo veseli! user posted image  user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko
tinči3

Katero ime je najlepše?

Viktorija (9%)

Lia (27%)

Ema (29%)

Julija (35%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!