Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 11.8.2007 23:07:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Lani je bilo vse našteto, tudi slikanica. Ravno dva dni nazaj jo je Kajetan veselo razcotal .
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 11.8.2007 23:10:48
|
|
|
|
žarnica
|
dve leti nazaj sem dobila v ptujski porodnišnico v paketku 3 lumpi pleničke,lumpi mazilo (se mi zdi,da za ritko), 6 kart za kopanje v termah Ptuj,knjigico Oglašanje živali,pa mislim,da je to vse. Če je kaj na novo ,javim drug mesec
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 12.8.2007 4:08:22
|
|
|
|
Suza
|
Pred dobrim mesecem sem rodila v Ptujski porodnišnici in sem polek različnih knjigic z navodili za uspešno dojenje in vajami za poporodno telovadbo podarjeno dobila še: - štiri karte za bazen in fitnes v Termah Ptuj - knjigico MK - Bobek in barčica - darilni bon za Lumpi robčke od "najboljšega soseda" in - vrednostni bon NKBM v primeru sklenitve rentnega varčevanja ali varčevalne knjižice Morem pa tudi dodati na tudi naša občina vsakemu novorojenčku podari vrednostni bon.
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 28.5.2008 8:26:09
|
|
|
|
kati kati
|
v celju pa od februarja ne dajo čisto nič
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 2.6.2008 23:41:58
|
|
|
|
*Junona*
|
Kok pa to?
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 5.6.2008 11:27:07
|
|
|
|
MikyMiska
|
Ja v mariborski porodnišnici dobiš takšen reklamno darilni paketek ob rojstvu otročka. Noter je bilo polno nekih vzorcev in reklam, npr. ena pampers plenička, ena aventova posodica za shranjevanje mleka, neke male kremice od Niveje in nekaj za ritko in tekoče milo od Jonson&jonson, polno nekih brošur in tko malo za dobrodošlico :) Fajn
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 5.6.2008 14:36:43
|
|
|
|
ključek
|
v trbovljah tudi nič ne dobiš. baje?? ali imam napačen podatek?? pa sej............to je dobra volja bolnišnice ali kako??ali občine??
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 5.6.2008 14:46:17
|
|
|
|
luckyy
|
Pred dvema mesecema v mariborski porodnišnici si dobil paket, če si imel srečo. Od nas treh v sobi ga je prejela le ena. To je še najbolj smešno. Če imajo te pakete, bi jih morale dobiti vse ali pa nobena. Odgovor sester pa se je glasil, da jih trenutno ni. Torej ni jih danes, jutri spet so in pojutrišnjem jih spet ni. Malo smešno, ne?
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 7.6.2008 23:38:31
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: MikyMiska Ja v mariborski porodnišnici dobiš takšen reklamno darilni paketek ob rojstvu otročka. Noter je bilo polno nekih vzorcev in reklam, npr. ena pampers plenička, ena aventova posodica za shranjevanje mleka, neke male kremice od Niveje in nekaj za ritko in tekoče milo od Jonson&jonson, polno nekih brošur in tko malo za dobrodošlico :) Fajn Jaz sem februarja rodila in nisem dobila čisto nič tega, samo neko reklamno kremico od johnsona.
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 11.7.2008 7:22:44
|
|
|
|
amaya
|
Izola: nič razen tisti paket od občine (reklamni balast)
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 11.7.2008 14:32:07
|
|
|
|
ksenci
|
še dobr da sm prebrala sestra je maja rodila v mb, pa je tud dobla lepa paketek in moram povedat, da sm študirala kaj bom dobila in se rahlo veselila, ker grem vsak čas rodit. zdaj pa vidim da v celju ne dobiš nič, jz bi pa pričakovala
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 11.7.2008 15:43:21
|
|
|
|
benika
|
Ja v mariborski porodnišnici dobiš takšen reklamno darilni paketek ob rojstvu otročka. Noter je bilo polno nekih vzorcev in reklam, npr. ena pampers plenička, ena aventova posodica za shranjevanje mleka, neke male kremice od Niveje in nekaj za ritko in tekoče milo od Jonson&jonson, polno nekih brošur in tko malo za dobrodošlico :) Nekaj podobnega dobiš tudi v Kranju.
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 16.7.2008 22:31:40
|
|
|
|
mami.pami
|
Jaz sem pa mislila, da je paketek enoten za vse in ni odvisen od porodnišnice...
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 17.7.2008 18:48:40
|
|
|
|
frutka_
|
Rodila v SG in sem dobila: - paket Baby (lična, roza škatla z reklamnim materialom)
- pletene copatke (ročno delo)
- vsaka porodnica, ki je tisti dan rodila dobi od kuharic za kosilo posebno sladico (princesko) ampak v obliki laboda. To se mi je zdelo full lepo in izvirno!
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 18.7.2008 9:44:41
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Verjetno je to odvisno od sponzorjev, ki jih ima porodnišnica. Jaz sem dve leti nazaj na Jesenicah dobila veliko škatlo s kupom kozmetike (še pol leta mi ni bilo treba kupiti nič), slinček in žličke so bile notri, slikovni slovar , knjigica o igrah za otroka do 1. leta starosti. Skratka, super stvari. Upam, da bo tudi drugič tako
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 22.7.2008 16:40:26
|
|
|
|
M_mojca
|
ah pa sem že upala da bom dobila tale paketek pa vidim da ne bo nič... tudi če bi se odločila za drugo porodnišnico, ki sem jo imela v izbiri, nebi bilo nič...žal Torej bom ostala pri odločitvi da grem rodit v trbovlje
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 22.7.2008 22:18:46
|
|
|
|
asra
|
Jaz sem nekje (ne vem že kje Mislim, da jo ima sestra ) videla knjižico: KAJ MORA BODOČA MAMICA VEDETI O NOSEČNOSTI IN PORODU. V njej piše, da naj bi pri odhodu iz porodnišnice porodnice prejele drugi del te knjižice in promocijske izdelke Bubchen. In če je kao ne dobimo, da naj (zdaj pa ne vem točno) pokličemo na neko številko ali pišemo na nek naslov....Moram vprašat sestro če sem to pri njej videla!
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 26.7.2008 23:12:48
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ja v mariborski porodnišnici dobiš takšen reklamno darilni paketek ob rojstvu otročka. Noter je bilo polno nekih vzorcev in reklam, npr. ena pampers plenička, ena aventova posodica za shranjevanje mleka, neke male kremice od Niveje in nekaj za ritko in tekoče milo od Jonson&jonson, polno nekih brošur in tko malo za dobrodošlico :) Nekaj podobnega dobiš tudi v Kranju. tudi jaz sem pred dvema mesecema dobila podoben paket v KR, s tem da je bila v njem ena krema cavilon za ritko s PRETEČENIM ROKOM
< Sporočilo je popravil l.daisy -- 26.7.2008 23:13:50 >
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2008 13:12:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 2.8.2008 15:40:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
Isto v Postojni. Noter pa so še Johnson's baby robčki za rito, pa Nivea robčki, pa neki Vichy testerčki pa še kaj bi se našlo...
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 3.8.2008 11:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa v Trbovljah dobiš paket Baby (modro-roza škatla), notri je pa letos: - hippov čaj za dojilje - 5 kom - hippova kašica - niveina kopel - tester - rokavica za umivanje - blazinice za v modrc - CD s pomirjujočo glasbo - pa še neke reklame no, mogoče sem še kaj pozabila Hja, pred enim letom je bil isti paket drugače sestavljen. CDja vem da ni bilo, pa kašice tud ne. Par testerjev za čaj, pa kopel menda, pa hipo šparovček od Hypo banke,...
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 8.8.2008 6:53:14
|
|
|
|
gajka
|
V Celju dobiš samo medenjak v obliki štorklje. Preverjeno julija letos.
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 12.8.2008 10:13:56
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kaj pa porodnišnica LJ?
|
|
|
|
RE: Darilo za novorojenčka v porodnišnici 12.8.2008 13:59:37
|
|
|
|
malimisekk
|
ko prideš na oddelek dobiš od jhonsona eno tako torbico kjer so not robčki pa še nekaj, pa od medele eno torbico malo z nekim malim reklamnim materialom, pa še nekaj v eni mali kartonasti škatlici. potem ko greš pa domov te pa na informacijah čaka paket (baby, kjer je not tud kup reklamnega materiala - nivea - kopalna rokavička, pampers (ena plenička, robčki, knjigica),....)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?