Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za krst....stotič... 2.7.2006 19:51:01
|
|
|
|
k1
|
pri nas je tako, da boter prinese svečo in prt (pa navadno še kakšno verižico - vem, da je neka fora, da zlatnina nekaj pomeni, kaj točno pa sem že pozabla).
|
|
|
|
RE: Darilo za krst....stotič... 2.7.2006 20:13:07
|
|
|
|
Udb
|
Midva z možem sva bila v preteklem mesecu 2x botra. Obakrat sva priskrbela sveči (sva se dogovorila s starši, da ne bi imeli potem kup sveč ) in pa seveda darilo. Sveto pismo za otroke + zelo lepo sliko sv.družine in Sveto pismo za otroke + avtosedež (skupaj s prijatelji). Ni potrebno pretiravati, tako da se finančno čim manj obremenjuj. Priporočam obisk kakšne škofijske knjigarne, kjer imajo zelo veliko izbiro daril, ali pa kaj praktičnega.
|
|
|
|
RE: Darilo za krst....stotič... 2.7.2006 20:31:19
|
|
|
|
Mateja82
|
svečo in prtiček, pri nas je navada da boter to kupi, zlato verižco z obeskom potem kakšno knjigico naša je dobila takšno otroško knjigico v kateri so osnovne molitve, sveto pismo kartonka- slikanica je res za čist male, ali pa krstni album, kamor lahko potem starši napšejo kaj o krstu, rojstnih dnevh, družini..itd ..pa par slikic se da tud not nalepit, ali pa kakšno sliko angelčka.
|
|
|
|
RE: Darilo za krst....stotič... 2.7.2006 21:49:46
|
|
|
|
sarazan
|
Moja hčerka je dobila za krstno darilo poleg sveče in prtička še oblekco, album za slike iz krsta, angelčka za nad posteljico in nakit. Žal mi je, da ni dobila svetega pisma za otroke ali kaj podobnega, ampak ji bom že jaz kupila kasneje.
|
|
|
|
RE: Darilo za krst....stotič... 2.7.2006 23:28:16
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Naša punčka je dobila svečko, verižico z angelček obeskom, keramičnega čudovitega angelčka, torto in par oblačilc(to je od botrce). Se pa prej dogovorite da ne boste imeli res dve sveči ali torti.
< Sporočilo je popravil puncica -- 7.7.2006 19:39:45 >
|
|
RE: Darilo za krst....stotič... 3.7.2006 10:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
svečo ponavadi kupi boter.našega malčka je botra oblekla,zlato zapestnico,svečo in prtiček.
|
|
|
|
RE: Darilo za krst....stotič... 7.7.2006 13:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je dobil od obeh botrov denar, ki je šel na njegov bančni račun.
|
|
|
| Stran: [1] |
Imena za PUNČKOJanjikaaaaNeža (
19%)
Larisa (
13%)
Neja (
15%)
Tiana (
16%)
Vanesa (
5%)
Lana (
32%)
Število vseh glasov: 237Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!