blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Letos pri nas pol skupine zaključuje z vrtcem in gre v šolo, pol jih ostane v vrtcu. Ali mislite, da je pričakovano oz. se spodobi, da tistih pol, ki gredo, da vzgojiteljicam v zahvalo kakšno darilo? Ja, meni se zdi, da je prav, da nekaj podariš, če tako čutiš. Samo mi smo dali skupinsko, en bon za masažo. To pa je meni brez veze. Jaz raje vidim, da otrok da nekaj iz srca, da skupaj dava, ker je bila vzgojiteljica tako dobra z njim, ga je imela rada in je on njo imel rad. Da skupaj izbereva darilo zanjo, da se ji s tem skupaj zahvalila za toploto in dobroto. Tako da meni je prav bedno, da sem dala tistih 10 evrov ali koliko že in basta. Samno kaj češ, če so ostali pač tako želeli, je tako bilo. Ja sej ti lepo razmišljaš, ma verjami, da se jim take "krame" nabere še preveč npr. v 20 letih jaz tudi za Novo leto kej takega naredim s tamalim, al pa za 8. marec,... na koncu leta, mi je pa fajn, če ni vaza, ali slika, ali kaj takega, ko ne bo mela kam dat, ker dobiva že leta eno te isto. moja sestra tudi dela v vrtcu, sej je vsega vesela, ma vem, da ko dobi dosti tega, niti nima kam dat, čeprav je lep spomin na otroka, ki ga je tisto leto čuvala. meni je kar prav, da se jim kupi nekaj, kar jim bo prav prišlo, čeprav je to težko izbrat. mogoče res kak bon, ali kako dobro knjigo. Jaz sem imela v mislil za letos knjigo Čokolada. je taka z zlatim ovitkom in so vsi recvepti iz čokolade. je bla ena posebna izdaja. Ima pa naša vzgojiteljica baje ful rada čokolado. Smo raziskali.