|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za Valentinovo
14.2.2006 10:42:18   
nanina
Mojemu možu, ki ravno na današnji dan goduje, sem želela podariti najlepše, težko pričakovano darilo - pozitiven test. Štiri dni pred nepričakovano menstruacijo mi test seveda ni pokazal jasnega odgovora. Približno sedem minut po testiranju se je pojavila čisto nežna obarvanost testne črtice, ki tudi kasneje ni izginila. Sploh ne vem, kako naj si to razložim? Na žalost bom morala še nekaj dni počakati in še enkrat opraviti test, mogoče pa mi bo vendarle pokazal željen pozitiven rezultat in bo moj mož bo dobil darilo z zakasnitvijo.
Lep pozdrav tistim, ki ste že nosečke in tistim, ki bomo to še postale. Lepo praznujte.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za Valentinovo
14.2.2006 10:45:41   
Naja30
po moje je to to user posted image , ampak čez par dni test ponovi

Čestitke vsem Valentinčkom! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2006 11:18:33   
muha1

Jaz mislim, da si srečka user posted image . Pa javi rezultat

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2006 11:19:16   
lucika
4 dni pred m, ciiisto rahla crtica: danes dva dni prej, ciiisto rahla crtica. first sign test. jaz tudi upam da je to to, samo za darilo pa test ravno ni, ker je crtica taaak rahla, da se je mojmu ne bi lublo iskat.:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2006 13:08:03   
zvezdica5
4 dni pred (ne)pričakovano M: test first - čiiiiisto rahla črtica ki se komaj vidi proti svetlobi.
vem da je bilo prehitro. obe z luciko sva spodbujali ena drugo in sedaj sva obe zmedeni. jaz tako močno, da ne vem ali vidim črtico ki obstoji tudi pri novem testu ali vidim črtico, ki je rezultat testa.
zdaj pa vas lepo, lepo prosim, če ima slučajno doma katera še nerabljen test first sign, če lahko pogleda proti svetlobi - ampak res zelo pozorno - in če slučajno vidi obrise črtic?
da se vsaj malo potolažim, prosim, prosim...
novega testa pa ne smem iti kupit, ker bo še danes končal v košu in mi ne bo nič bolj jasno nakazal. moram se malce strpet.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2006 14:14:40   
enia
Ja, mene tud to zanima, ker zdej ne vem, al sem narobe vidla al kaj, ker dons zjutri sem delala BC mini je bil pa negativen user posted image .

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2006 14:35:37   
Monika79
Zvezdica, en predlog mam za tebe, lepo slikaj te teste in jih daj sem na RR v albume, pa bomo punce strokovno preučile user posted image , nimaš kaj izgubiti user posted image user posted image user posted image
Želim ti, da bi ti test pokazal močni user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2006 15:12:39   
lelaval
Jaz tudi mislim, da ga lahko že razveseliš s krasno novico. Pa javi, če si res user posted image . Držim pesti.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2006 15:13:25   
eva1
Pri meni pri omenjenem testu(iz DM) ni bilo nobene nosečniške črtice, tudi ful nežne ne! Sem pa delala test še z baby checkom, pa je bila druga nežna črta, ampak to je bil samo obris, kjer naj bi se ob nosečnosti zarisala user posted image ! Jaz naslednjič delam CB ali pa first sign...se mi zdita še najboljša!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2006 15:22:11   
Naja30
Sploh pa, ko zamuja bo najbolj reslen rezultat. Jah, saj zdaj sem lahko pametna... bomo vidli čez par dni. user posted image
hehe, punce javite, ko boste vedele.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2006 15:55:25   
nanina
Punce tudi jaz sem delala test First sign iz DM. Nekatere imamo isti problem! Naslednjič bom poskusila raje z Baby check-om. Ta naj bi bil bol zanesljiv?! Se beremo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2006 17:09:53   
enia
Ja, očitno ta Dm-ov pokaže rahlo črtico tudi če nisi nosečka, ne. Če se je to večim že zgodilo, je možno, da se nariše, tam kjer naj bi sicer bla. Upam in držim pesti za vas, da ste vseeno srečke user posted image . Javite vaše rezultate.
Moj baby check danes žal negativen in mislim, da je to to. Žal. sprva kar nisem mogla vrjeti, zdej pa nimam druzga kot da se sprijaznim. Najhuje je to, ko sem že misla, da sem zaradi tiste nežne črtice pred enim tednom. user posted image

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.2.2006 17:29:19   
Sisy
moj je pa dubu pa za Valentinovo eno veliiiko,luškano,mehko,kosmato ŽIRAFO S SRČKOM user posted image user posted image user posted image

mal heca mora bit ane punce....user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2006 18:54:36   
buškica
moj je pa dobil pujska s srčkom na gobčku. pa čokoladke v obliki srčka..

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2006 19:24:03   
Andy29
moj pa nivea kremico (ker mu je glih zmanjkala), pa guylian čokoladice in vitaminčke za boljše semenčice user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.2.2006 20:48:14   
gaja*
Jaz pa sem se peljala mojemu user posted image na šiht , na parkirišče in sem mu na avto prilepila "obvestilo valentina" (naredila sem isto kot obvestilo policije, sam da je bilo to rdeče) od znotraj pa sem mu na volan zavezala 3 pentlje, in mu pustila majco z  napisom "a mi daš" user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda sem ga poklicala ob pol treh in ga poslala prej v avto po nekaj drugega, ker če bi sodelavci in sodelavke na parkirišču vidle mojo umetnino na avtu, bi ga na smrt zajebavali user posted image user posted image user posted image . Pa je bil ful user posted image . Doma pa sem ga čakala z njegovim najljubšim kosilom.
Ful sem hilala danes da sem vse skupaj izpeljala, preden je prišel domov user posted image user posted image

LP, gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.2.2006 13:00:16   
enia
Vau, to pa je dobra finta. Si morm zapomnt. user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?