|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za 7 letnika
17.12.2008 15:23:39   
xerox
Od moje prijateljice 7 letni sin me je povabil na rojstni dan. Vprašala sem ga kaj naj mu prinesem, pa je rekel,da bi rad igračko....
A kaj ko se mi ne sanja kakšnouser posted image  
Jaz sem pa mislila,da se 7 letniki ne igrajo več...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za 7 letnika
17.12.2008 15:26:42   
t5t6
Moj sin bo imel jutri 7 let. Igra se skoraj samo z Lego kockami, po moje s tem ne moreš zgrešit, pa še ogromno izbire imaš v velikem cenovnem razponu. Za to starost so primerne City.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2008 20:55:33   
Janeja
Naš 7 letnik je tudi obseden z Lego kockami. Za božička je bilo samo to na seznamu želja. user posted image Pa res je to ena taka ustvarjalna igrača. Imaš pa vse mogoče komplete, ko pa se sestavljene stvari naveliča pa podre in ustvari novo. Po mojem z Lego kockami res ne moreš zgrešit.

So pa popularne tudi Hot Wheels proge, pa kakšni avtomobili,...

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2008 21:03:10   
Mišni
Pri mojemu bi z lego kockami ful falila.

Če ima rad motorje in avtomobile, potem mu kupi maketo, ki ima zraven izvijač, da se še skupaj sestavi zadeva.

Sem že zadnjič nalepila:

user posted image
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-decke/makete/nr-motor-ducati-casey-stoner-model-za-sesta/430650093577430653

Imajo tudi avtomobile na podobni način, Sem jih videla v Mercatorju. Kot tudi te motorje.

Aja, pa Pokemon ledene lučke, ki se dajo zmrznit, tiste pa obvezno.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2008 22:07:06   
diva 4
Lego racer - avto , ki ga sam sestavi in ima zraven "rampo" .Avto potegneš nazaj in spustiš.Ta se zapelje oz. skoči čez "rampo". Cena 12€.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2008 12:03:47   
Lenny
http://www.revell.de/en/products/model_kits/easykit/carsrallye/index.html?&L=1

Za prve poskuse sestavljanja modelov je to prav luštno. Pa še očki imajo veselje zraven user posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?