|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za 6 letnega fantka
30.1.2009 15:08:12   
aniti
Moj problem ni ravno hudo resen. Prijateljičinemu sinu sem mislila kupiti puzzle z njegovo sliko, ker je neverjetno navdušen nad sestavljanjem puzzlov. Enkrat sem nekje zasledila da se nekje lahko naroči puzzle iz svoje fotografije, pa ne vem več kje je to bilo.
Poleg tega pa tudi nisem čisto prepričana ali je to primerno darilo. Ali mogoče kdo ve kje se to lahko dobi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za 6 letnega fantka
30.1.2009 15:19:17   
romta
 Puzzle so primerno darilo, saj lahko izbiraš med velikostjo in številom koščkov, tako da za mlajšega otroka naročiš manjše število kosov, oz. večje kose. Meni so jih naredili v Kranju, bili so hitriuser posted image , sliko sem jim poslala kar po e-mailu. Tu je njihova tel. št.: 04/236-46-55. Pokliči, jaz sem bila z njimi zelo zadovoljna.

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu aniti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Darilo za 6 letnega fantka
30.1.2009 15:37:08   
aniti
O, hvala. Sem jih klicala. res izdelujejo puzzle. Imajo tudi exstra internetno stran/ puzzle4you.com  /kjer lahko izbiraš velikost in število koščkov in vse živo. Pa lahko izbiraš kje boš prevzel ali pa ti pošljejo po pošti. Upam da bo tudi izdelek tako dober. 

L.p. Anita

(odgovor članu aniti)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.