Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 6:28:02
|
|
|
|
ery
|
Dobro jutro deklice...Jaz sem dans vstala že ob 4.30, saj sem mogla it v službo z mojim :love:, ker imava pol opravke. Tko, da sem eno uro prej v službi...Bo že... Sem pa rekla, da vas bom tukaj vprašala, če ima katera kako idejo za darilo, ker imata starša v torek obletnico poroke. In bi jaz, bratec in :love: nekaj dali. ker pa seveda nismo pri denarju, bi rada nekaj izvirnega, da ni nekaj kar lahko daš vsak dan..in ne drago...toplice ali morej odpadejo... :)- Nekaj sem razmisljala, da bi s kako njuno poročno sliko kaj naredila.... Samo kaj???? Ali ne? Kaj druzga mogoče'?? Upam, da mi boste pomagale...Fora pa je, da se vedno spomnim dost pozno, da pol že hitim...:) papa
|
|
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 6:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Niti ne vem, kje to delajo niti kako, ampak ideja je pa dobra...vsaj meni...Poročno oz. še ostale slike date preslikati na blago in potem lahko iz tega naredite npt. odejo oz. pregrinjalo za posteljo. Cena :zmeden2:
|
|
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 6:30:22
|
|
|
|
ery
|
Še nekrat jaz... Ne vem, ali bi dsla njuno poročno sliko na lonček, kjer pač delajo to. Sam to ni tko uporabno...:zmeden2:
|
|
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 6:31:23
|
|
|
|
ery
|
Ja, al bina dobra ideja, ampak cena je pa vprašljiva...
|
|
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 6:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, bi blo treba kje vprašat, samo kje? :zmeden2: Pojma nimam.
|
|
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 7:45:10
|
|
|
|
ery
|
Joj, punce sori ker težim, samo ali ima katera še kako idejo??? Ali pa kaj uporabnega??
|
|
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 8:06:02
|
|
|
|
tesa
|
Lahko jima naredite album. Notri daste različne slikice in zraven pripišete kakšne domiselne in duhovite pripombe. To smo naredili vnuki za 50.letnico babi in dedku in sta bila zeelllo navdušena.;) Lp:miska:
|
|
|
|
Darilo za 25.obletnico poroke 20.5.2005 9:55:20
|
|
|
|
ery
|
Tesa, album je drugače dobra ideja, samo pri nas ne pride v poštev, ker nič pametnega nista doživela, pa tudi slik ni ne vem kaj :)- Res nimam idej...Kaj bi še lahko, da bi bilo za oba???
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......