Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za 1. rojstni dan! 12.12.2005 9:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Zakaj pa ne bi naredila? Če nista pred kratkim naredila odtisov nogic in rokic npr. in dasta v okvir. Moje sive celice so prazne, ne spomnim se nič drugega zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Darilo za 1. rojstni dan! 12.12.2005 9:51:31
|
|
|
|
dejčka2
|
Ja tudi mene to zanima, ker sem boterca, moja krščenka pa za Božič praznuje svoj 1 rojstni dan. Jaz sem imela v mislih zlato zapestnico in lesenega konjička-gugalnik. Pa nekaj za oblečt tudi rabi, drugih idej pa nimam. Igrač že ima, od bratca.Predlogi so dobrodošli.
|
|
|
|
RE: Darilo za 1. rojstni dan! 12.12.2005 10:04:53
|
|
|
|
KODA
|
Naša tašča je vsakemu mojemu otroku,izdelala prav lep okvir za sliko.Oba smo slikali za 1 rojstni dan,ona pa je naredila okvir,po svojih zamislih.Pa prav lepo je naredila,ker ji leži tako ustvarjanje.
|
|
RE: Darilo za 1. rojstni dan! 12.12.2005 10:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljše igrače za Nejca so: žoga takšna in drugačna, sam da je žoga, poganjalček, kosilnica, kocke, ki se sestavljajo, konjiček, ki se gunca, knjigice. Za BOŽIČ bo dobil kmetijo lego duplo al kaj je že. Te igrače rulajo. Mogoče bi kupile kakšno risalno tablo, to bo kmalu prišlo v poštev, stolček in mizico, kjer bo otrokec pisal..nekaj takega. več spet ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?