Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 15.12.2009 12:27:13
|
|
|
|
ksenjak
|
Moja otroka vedno prineseta kakšno malenkost. Je pa res, da sta zdaj že tako velika, da ustvarita darilo sama. Mogoče ti je najlažje, da narediš kakšne okraske iz slanega testa, pri oblikovanju in barvanju le teh pa ti tudi mlajši otrok že lahko pomaga. lp
|
|
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 15.12.2009 18:21:13
|
|
|
|
Spark
|
Jaz sem tudi čisto brez ideje, ampak lani sem se odločils, da dam samo kako dobro čokolado n to je to.
|
|
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 15.12.2009 20:04:49
|
|
|
|
bumerang
|
Ja, vsako leto prinesem za vse tri, ki delajo v skupini. Za konec leta, za 8. marec in za konec šolskega leta. Držim se načela, da je za pojest ali pa da je rožica, nobenih kvazi prisrčnih otroških izdelkov, ker mi je to brezveze, kvečjemu kaj za okrasitev paketa.
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 15.12.2009 20:45:42
|
|
|
|
Isabellabina
|
Mi2 s sinom sva lansko leto naredila sama izdelek in sicer snežaka.V trgovini z stvarmi za ročno delo---Prometej...sem kupila dve različni beli krogli iz stiropora,čez sem porinla žico,da je držalo skupaj,potem pa okrasila z vsem kar se poda na snežaka.Sinko pa ga je lepo porisal...izpadlo je prav prisrčno...zraven sem dala še čokolado After eight. Eno leto prej pa sem podarila solno lučko in je bila oz.sta bili tudi ful veseli....
|
|
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 15.12.2009 20:47:55
|
|
|
|
takotako
|
Jaz bom dala-obema. lansko leto sem dala tudi študetnki ki je pomagala. Dala pa bom eno milo iz glicerina in svečko ki je obliki snežaka. Eno darilo me bo prišlo cca.3€. Sam tok za pozornsot.
|
|
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 15.12.2009 20:51:33
|
|
|
|
Najki
|
Mogoce bozicno zvezdo?
|
|
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 15.12.2009 21:01:15
|
|
|
|
Fleka
|
Naša malčka bosta nesla vzgojiteljici in pomočnici(vsak v svojo skupino) božični čaj in skodelico za čaj(v darilni embalaži).
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 19.12.2009 10:48:01
|
|
|
|
bina30
|
Tudi mi bomo vzgojiteljicama nekaj podarili, pa še ne vem kaj. Mogoče je res najboljše kaka čokoladica ali kak izdelek, ki ga bo res lahko uporabila, ker vseh teh ročno izdelanih izdelkov otrok (ki so seveda krasni in pohvale vredni) nimata več kam dajat in na koncu pristanejo v smeteh. Čisto po pravici (pa ne se zdaj nekaj vsajat!!!!), sama delam kot učiteljica in mi otroci tudi vsako leto podarjajo raznorazne reči, ki sem jih res vesela, vendar jih ne nosim domov, ampak okrasim razred ali kaj podobnega, je pa že tudi kaj pristalo v košu in se je zgodilo, da je bol kdo razočaran.
|
|
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 21.12.2009 10:14:11
|
|
|
|
sanelaa
|
Božični čaj in čokolada ali pa čaj + kakšna čajna svečka, dišeča.
|
|
|
|
RE: Darilo vzgojiteljici in varuhinji za Novo... 27.12.2009 9:22:38
|
|
|
|
mala zirafa
|
Me pa sva dobili od enih staršev čok. Baci in ta malo srebrno penino, od drugih staršev pa bonbone v celofanu ter takega visokega šlank božička iz gipsa.Zelo sem bila vesela,šteje pozornost ne darilo.1% se je spomnil.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Spalni položajAdminKako date svojega dojenčka spat?Na trebuh. (
17%)
Na hrbet. (
67%)
Na en bok. (
0%)
Na oba boka menjaje. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!