Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 8:09:07
|
|
|
|
muki1
|
Glede na to, da je rodila tretjič, ima po mojem dovolj oblačilc in praktičnih pripomočkov. Jaz bi ji naprimer darilni bon podarila, pa kakšno igračo za žvečenje, vedno dobrodošle pa so tudi plenice.
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 8:21:18
|
|
|
|
ivana25
|
Ojla! Ali pa kakšne blazinice za dojenje, pa kakšno hladilno mazilo za ritko... pač uporabne stvari. Pa tudi ni nujno, da kupiš kaj za dojenčka, lahko tudi kaj samo za mamico- odvisno, kako dobro jo poznaš. Nekatere novopečene mamice so po porodu lahko depresivne in jih zna majhna pozornost spraviti v dobro voljo. Če pa misliš kaj večjega kupiti, pa jo lahko tudi vprašaš, kaj bi ji prišlo prav- verjemi, da bo vesela, če bo dobila nekaj, kar res rabi. No, vsaj jaz bi bila. Pozdravček, Ivana
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 9:21:51
|
|
|
|
babylove
|
Sem mnenja, da mora biti darilo dvojno - zanjo in za malčka. Za mamico npr. šopek, knjiga o materinstvu, album. Za malčka igračka ali posteljnina. Osebno ne maram, da se mojemu otroku kupuje oblačila, ker so okusi različni. Z igračo težje zgrešiš.
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 9:32:13
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Jaz sem bila najbolj vesela kakšnih kompletkov oblačil za nekje 4-6 mesecev. Pa tudi robčkov (mokrih) se nisem naveličala. Pri plenicah pa sem se naučila, da je bolje prej povprašat kot nakupit, če je mala ritka preobčutljva.
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 10:03:51
|
|
|
|
morskadeklica
|
Definitivno darilni bon (dm, baby center...), ona sama najbolj ve, kaj potrebuje
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 10:21:29
|
|
|
|
smeško
|
Najboljše je darilni bon, razen, če veš kaj potrebuje.Jaz sem prejela zelo lepo darilo od sestre in to je bila knjiga Moj otrok, v katero zapisuje mamica otrokove prve korake, lepi sličice...,to je otrokov lep spomin, ko odraste.
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 10:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že večkrat kupila kakšen flisek za od pol do enega leta. Ampak res kakšen dober, npr. Benetton ali Champion ali kaj podobnega. Pa kakšne hlače od trenirke, da zraven pašejo. Pa je še vsakemu prav prišlo. Za mamico pa šopek.
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 13:27:57
|
|
|
|
AishaM
|
Tudi jaz se strinjam, da naj bo darilce za oba. Za otroka pa morda res ne oblačil, saj jih verjetno ima že kar nekaj. Mogoče res kakšen darilni bon. Zelo zanimivo se me je zdelo darilo, ki ga je dobila prijateljica. Bilo je eno darilo za oba: za mamo in otroka - knjiga pravljic. Notri pa je bilo napisano nekaj v zvezi s skupnimi trenutki... (ne spomnim se več). Zdelo se mi je zelo dobro, čeprav morda ni uporabno že takoj po rojstvu.
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 14:27:50
|
|
|
|
arielca
|
Lahko jo tudi povprašaš, če kaj potrebuje, sicer je pa po mojem mnenju najboljša rešitev darilni bon. Tako darilo doseže svoj namen...
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 14.10.2005 15:21:07
|
|
|
|
Yasminka
|
Tudi meni se zdi najboljša ideja darilni bon. Mame imajo ponavadi na začetku že vse pripravljeno, nato pa čez nekaj mesecev zmanjka oblačilc.
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 15.10.2005 22:27:59
|
|
|
|
janč
|
ojla jaz ponavadi vprašam, če mi pa ne pove, kupim kaj za obleči ,ampak malo večje saj itak je treba te otročke vedno preoblačiti tudi jaz bom mamica tretjič, pa sem najbolj vesela če mi prinesejo kaj za oblečt, plenice,ali kaj podobnega igrač imajo pa itak že preveč
|
|
|
|
RE: Darilo ob rojstvu otroka 24.10.2005 13:12:33
|
|
|
|
Srci
|
Ojla! Meni se zdi fajno darilo knjigica Moj otrok ali pa To sem jaz. S tem res skoraj ne moreš s falit. No jaz sem tudi rada podarila kako fajno brisačko s kapuco za dojenčka pa s kakim paketom robčkov za zraven. Je pa res verjetno kako blizu si si z obdarjeno mamico. No midva z mojim sva že za poroko dobila zraven večjega darila tudi knjigico Moj otrok in sem je bila prav vesela, ker sva zdaj v pričakovanju naraščaja pa bo še kak prav prišla. So pa ideje različne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......