|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo ob rojstvu otroka
14.10.2005 7:57:11   
Katarina
Prosim, da mi zaupate, kaj je primerno in praktinčno darilo ob rojstvu otroka,
prijateljica je rodila tretjič.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo ob rojstvu otroka
14.10.2005 8:09:07   
muki1
Glede na to, da je rodila tretjič, ima po mojem dovolj oblačilc in praktičnih pripomočkov. Jaz bi ji naprimer darilni bon podarila, pa kakšno igračo za žvečenje, vedno dobrodošle pa so tudi plenice.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2005 8:21:18   
ivana25
Ojla!

Ali pa kakšne blazinice za dojenje, pa kakšno hladilno mazilo za ritko... pač uporabne stvari. Pa tudi ni nujno, da kupiš kaj za dojenčka, lahko tudi kaj samo za mamico- odvisno, kako dobro jo poznaš. Nekatere novopečene mamice so po porodu lahko depresivne in jih zna majhna pozornost spraviti v dobro voljo.
Če pa misliš kaj večjega kupiti, pa jo lahko tudi vprašaš, kaj bi ji prišlo prav- verjemi, da bo vesela, če bo dobila nekaj, kar res rabi. No, vsaj jaz bi bila. user posted image

Pozdravček,
Ivana

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2005 9:21:51   
babylove
Sem mnenja, da mora biti darilo dvojno - zanjo in za malčka.

Za mamico npr. šopek, knjiga o materinstvu, album.
Za malčka igračka ali posteljnina.

Osebno ne maram, da se mojemu otroku kupuje oblačila, ker so okusi različni. Z igračo težje zgrešiš.

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2005 9:32:13   
FRAČAFELA
Jaz sem bila najbolj vesela kakšnih kompletkov oblačil za nekje 4-6  mesecev.
Pa tudi robčkov (mokrih) se nisem naveličala. Pri plenicah pa sem se naučila, da je bolje prej povprašat kot nakupit, če je mala ritka preobčutljva.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2005 10:03:51   
morskadeklica
Definitivno darilni bon (dm, baby center...), ona sama najbolj ve, kaj potrebuje

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu FRAČAFELA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2005 10:21:29   
smeško
Najboljše je darilni bon, razen, če veš kaj potrebuje.Jaz sem prejela zelo lepo darilo od sestre in to je bila knjiga Moj otrok, v katero zapisuje mamica otrokove prve korake, lepi sličice...,to je otrokov lep spomin, ko odraste.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2005 10:46:42   
Anonimen
Jaz sem že večkrat kupila kakšen flisek za od pol do enega leta. Ampak res kakšen dober, npr. Benetton ali Champion ali kaj podobnega. Pa kakšne hlače od trenirke, da zraven pašejo. Pa je še vsakemu prav prišlo. Za mamico pa šopek.

(odgovor članu smeško)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2005 13:27:57   
AishaM
Tudi jaz se strinjam, da naj bo darilce za oba. Za otroka pa morda res ne oblačil, saj jih verjetno ima že kar nekaj. Mogoče res kakšen darilni bon. Zelo zanimivo se me je zdelo darilo, ki ga je dobila prijateljica. Bilo je eno darilo za oba: za mamo in otroka - knjiga pravljic. Notri pa je bilo napisano nekaj v zvezi s skupnimi trenutki... (ne spomnim se več). Zdelo se mi je zelo dobro, čeprav morda ni uporabno že takoj po rojstvu.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2005 14:27:50   
arielca
Lahko jo tudi povprašaš, če kaj potrebuje, sicer je pa po mojem mnenju najboljša rešitev darilni bon. Tako darilo doseže svoj namen...

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2005 15:21:07   
Yasminka
Tudi meni se zdi najboljša ideja darilni bon. Mame imajo ponavadi na začetku že vse pripravljeno, nato pa čez nekaj mesecev zmanjka oblačilc. 

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2005 22:27:59   
janč
ojla
jaz ponavadi vprašam, če mi pa ne pove, kupim kaj za obleči ,ampak malo večje
saj itak je treba te otročke vedno preoblačiti
tudi jaz bom mamica tretjič, pa sem najbolj vesela če mi prinesejo kaj za oblečt, plenice,ali kaj podobnega
igrač imajo pa itak že preveč

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2005 13:12:33   
Srci
Ojla!
Meni se zdi fajno darilo knjigica Moj otrok ali pa To sem jaz. S tem res skoraj ne moreš s falit. No jaz sem tudi rada podarila kako fajno brisačko s kapuco za dojenčka pa s kakim paketom robčkov za zraven. Je pa res verjetno kako blizu si si z obdarjeno mamico. No midva z mojim sva že za poroko dobila zraven večjega darila tudi knjigico Moj otrok in sem je bila prav vesela, ker sva zdaj v pričakovanju naraščaja pa bo še kak prav prišla. So pa ideje različne.

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2005 13:59:06   
alijana

Zdravo. Tukaj je še moj predlog: CD - glasba za dojenčke ali pa knjigiga Moj otrok oz. kakšna podobna, ali pa album Moji prvi koraki - če ga še morda nima. Upam, da sem pomagala. Lp, user posted image

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......