Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo občine ob rojstvu 9.11.2010 15:43:18
|
|
|
|
naja17
|
Kolkr sem jest zbrskala, se to ureja na CSD-ju občine. Imaš nek obrazec, pa to se ureja po rojstvu, je treba otroku odpret račun.
|
|
|
|
RE: Darilo občine ob rojstvu 9.11.2010 15:48:02
|
|
|
|
katy83
|
Po rojstvu otroka greš na občino, zraven vzameš kopijo rojstnega lista, dobiš obrazec, ga izpolniš in denar bo nakazan v roku 2 mesecev. Ni potrebno, da ima otrok svoj račun. Vsaj pri meni je bilo tako.
|
|
|
|
RE: Darilo občine ob rojstvu 9.11.2010 15:51:45
|
|
|
|
simonmojca
|
Vse občine, ki dajejo pomoč imajo na internetni strani obrazec/e. Ko se rodi otrok, najlažje da to uredi partner, ko si v porodnišnici, on izpolni, vpišeta datum rojstva in odnese papirje/vlogo na občino. Tako so meni na CSD-ju rekl, da je najbolje da se to ureja ko smo mamice v p.. http://moc.celje.si/vloge http://moc.celje.si/uprava/documents/vloge/DD_2008_vloga_novorojenec.pdf
< Sporočilo je popravil simonmojca -- 9.11.2010 15:55:01 >
|
|
|
|
RE: Darilo občine ob rojstvu 9.11.2010 16:45:02
|
|
|
|
zmajaz
|
Tako je - vloga se odda na občino po rojstvu otroka, ne na CSD (tja se da vloga za paket ali denar - to ni ista zadeva - pa ta se tudi ureja pred rojstvom otroka). Otrok nikakor ne rabi imeti svojega računa za to - je dovolj, če navedeš svojega. Mi smo si vlogo natisnili s spletne strani, jo izpolnili in skupaj s prilogami poslali na občino kar po pošti (za celjsko občino se pošlje na naslov: Oddelek za družbene dejavnosti, Mestna občina Celje, Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje). Dokler je mamica še v porodnišnici pa itak ne moreš še nič urejati, ker moraš kar lepo počakati, da dobiš najprej izpisek iz rojstne matične knjige, na katerem je navedena otrokova matična številka.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 9.11.2010 16:46:08 >
|
|
RE: Darilo občine ob rojstvu 10.11.2010 15:47:36
|
|
|
|
ANITA D.
|
Meni ga je prinesla patronažna sestra,kot pri ta prvi in kot pri ta drugi,zraven sem še dobila knjigico za otroka-kot darilo.
|
|
RE: Darilo občine ob rojstvu 10.11.2010 20:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoce katera ve kako je v Skofji Loki?lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?