Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo očetu ki je šel v pokoj 18.2.2011 14:46:15
|
|
|
|
darja.mark
|
Ja je*emu mast a res noben ne ve
|
|
|
|
RE: Darilo očetu ki je šel v pokoj 18.2.2011 14:48:12
|
|
|
|
ZARA
|
Pokoj je samo po sebi darilo.
|
|
RE: Darilo očetu ki je šel v pokoj 18.2.2011 15:45:20
|
|
|
|
jakipaki83
|
Jaz ne bi odnsla nič. Ampak mi smo itak bolj taka familija, ki ne da veliko oz ne da nič na darila. Mogoče edino kaj tako za hec - npr. knjigo o gobarstvu/pletenju/origamijih, ker bo imel zdaj kao dovolj časa za take stvari
|
|
|
|
RE: Darilo očetu ki je šel v pokoj 18.2.2011 17:26:25
|
|
|
|
Klemy82
|
Ja, moj stric je dobil masažni fotelj, smo cela žlahta skup zbrali. Sam itak, kje ima pa cajta sedet not, povsod ga je polno, ima manj cajta kot pred penzijo.
|
|
RE: Darilo očetu ki je šel v pokoj 18.2.2011 18:33:05
|
|
|
|
Freya88
|
Mi smo ponavadi dali kaksno foro...:) ponavadi smo vedeli, kaj je taksna stvar, ki bi jo tista oseba rada delala... pa `nikol ni nasla casa´... sploh kaksno gobarjenje, ki ga je ena prej omenila... al pa ribarjenje.. ipd Potem pa na tisto temo kaksen hec... al torta na to temo... itd
|
|
|
|
RE: Darilo očetu ki je šel v pokoj 18.2.2011 21:19:11
|
|
|
|
Spark
|
Zberite denar za kako potovanje. Do sedaj verjetno ni imel toliko časa za to, sedaj pa lahko kam gre.
|
|
|
|
RE: Darilo očetu ki je šel v pokoj 18.2.2011 21:23:40
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Zberite denar za kako potovanje. Do sedaj verjetno ni imel toliko časa za to, sedaj pa lahko kam gre. Ce pa obstaja se zena... bodite pozorni se na to, ker neki najslabsega je it v pokoj, potem pa lahko gres na pocitnice sam:/
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?