|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:05:51   
Bejba
A je običajno, da na lastni poroki kupita darilo eden drugemu tudi nevesta in ženin? Da ne bom kej debelo gledala, če slučajno kej dobim in bom jaz brez :)-.

LP; Bejba :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:08:47   
taška30
Midva si nisva nič (no, pušelc mi je prinesel), pa tud slišala še nisem za to nikol. :zmeden2:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:10:04   
india
Sem še iz stare mode, ne vem nič o tem;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:11:06   
African queen
Jaz to tudi prvič slišim.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:11:38   
Anonimen
Ja, velikokrat slišala za to. Midva sva se odločila, da si ne bova nič kupila, ker je bila taka panika okoli vsega, pa toliko poti in opravkov, da nisva imela časa še za to, pa tudi nobenih idej.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:14:24   
Moyca_
:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:15:15   
Anonimen
Vidite, vidite, babike, kako ne veste nič o tradiciji.:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:15:55   
india
Sorry, Blacky, sem prestara za kaj takega...to si je izmislila mladina:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:17:46   
Anonimen
Ja, ja, ....ti pa stara????? Ne ga sr....:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:18:19   
india
Hvala, Blacky, kaj piješ????:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:18:53   
Anonimen
Vsak sebe drugmu al ni tako :zmeden:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:19:15   
Anonimen
...itak...

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:24:13   
Lauri mauri
Če ti njemu kupiš darilo, bo lahko on brez pa bo njemu nerodno ali obratno.:ups:
Če si želiš kaj, je najbolje, da mu v šali namigneš.:)-
Je pa lepo, da bi si podarila kaj simboličnega, sicer pa saj si bosta prstan izmenjala in to je spomin za vedno.

Midva še pomislila nisva na to, ker je bilo treba toliko postoriti za samo organizacijo poroke.

Srečno :rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:26:43   
Pia73
Jaz tole prvič slišim. Sem tudi izgleda prestara,... :)-

Kaj ni dost, da je mene dobil,... lepšrega :darilo: mu itak ne bi mogla dati!

Čas pa ne bi bil problem jaz namreč nisem komplicirala z organizacijo pa se je vse super izteklo. Sem pa resda človek, ki ima tudi sicer stvari bolj ali manj organizirane. Pa me en tak zalogaj kot je poroka ni spravil s tira.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:48:55   
Lauri mauri
No saj meni bo pa v drugo organizacija poroke tudi mačji kašelj :)-:)-:)-:)-:)-..no no upam da ne ;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 21:50:11   
LARIKA
Sem že slišala za to,ampak midva sva se odločila da se ne bova obdarovala,ker se nama zdi brezveze. Samo je pa lepo kaj dobit,še posebej na poročni dan preden se dokončno posloviš od samskega stanu :)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Darilo eden drugemu
8.7.2005 23:20:13   
soncece24
Kaj ni že dovolj, da se boš pred matičarjem uaobljubila, da mu boš do konca življenja prala, likala in kuhala, pospravljala umazane cotr, ki jih bo po tleh vrgel, vzgajala njegove otroke, predvsem pa da ga boš prenašala, ko bo siten? :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Darilo eden drugemu
9.7.2005 8:40:58   
k1
ja eni si dajo, jaz sem mojega kar vprašala, da ne bi potem kaj čudno izpadlo, pa sma ugotovila, da itak dobi eden drugega :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-, to pa tudi ni kar tak :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

če te skrbi, ali te bo tvoj preseneto, ga kar vprašaj, kaj misli o tem, da ne boš čudna izpadla....

pa vesele priprave:rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......