Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilni paket za enoletnike julij 2011 14.7.2011 7:43:26
|
|
|
|
rozinca33
|
Pozdravljeni! Včeraj sem oddala nekaj glasov k izjavam, danes pa ugotavljam, da niso vsi prikazani. Ko pa želim sedaj oddat glasove, pa mi zraven napiše "error". A je omejitev koliko glasov lahko oddamo, oz. ali je prišlo do napake? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Darilni paket za enoletnike julij 2011 15.7.2011 12:48:56
|
|
|
|
Taychi_
|
Rozinca33 pozdravljena, število glsov ni omejeno. Sem preverila in res ne deluje. Bomo poskušali čimprej urediti. Hvala za obvestilo. Tatjana
|
|
|
|
RE: Darilni paket za enoletnike julij 2011 16.7.2011 13:40:10
|
|
|
|
rozinca33
|
Hvala za vaš odgovor. Upam, da vam res uspe :) nas je kar nekaj brez glasov, pa sem prepričana, da bi jih imele najmanj 10, če bi se dalo glasovati. Lepe poletne dni želim
|
|
|
|
RE: Darilni paket za enoletnike julij 2011 20.7.2011 9:19:10
|
|
|
|
Taychi_
|
Rozinca33 pozdravljena, malo dalj časa je trajalo, ker je šlo za napako v povezavi z aplikacijo Facebook. Glasovanje je sedaj urejeno in lahko glasujete. Hvala za pomoč in veliko sreče pri žrebu! Tatjana
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?