Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!! 5.11.2004 16:25:58
|
|
|
|
Blink1
|
:bravo::bravo: Super... Ko sem rodila, pa nisem bila študentka...a isto velja??
|
|
|
|
Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!! 5.11.2004 18:13:51
|
|
|
|
Tinkara-3
|
to je pa res neki fajnga...zanima pa me, če to velja tudi za študentke, ki imamo že večje otroke (5 let), pa če morš bit zavarovan pr vzajemni?? že vnaprej hvala za odgovor lp
|
|
|
|
Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!! 5.11.2004 19:08:56
|
|
|
|
Blink1
|
Mislim da to velja za tiste ki bodo rodile od junija 04 do maja 05. Pa zavarovan moraš tud bit:zmeden:
|
|
|
|
Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!! 6.11.2004 10:35:36
|
|
|
|
TIMMI
|
Kaj to velja tudi za dijakinje?
|
|
|
|
Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!! 6.11.2004 19:22:16
|
|
|
|
Dadi
|
No jest tudi čakam na bon.:)- Ti ni treba bit zavarovan pri njih. To darilo se vsako leto obnavlja tako da ni panike. Poslati moraš pa potrdilo za tisto šolsko leto ko se ti je otroček rodil. Jest sem jim poslala za letos potrdilo, pa so me klicali domov in me prosili za lansko potrdilo, ker se je Klara rodila lansko šolsko leto. Za dijakinje pa ne vem. Lahko se vpraša. Pokliči na njihovo številko. Prav bi bilo da bi tudi dijakinjam dali bon.
|
|
|
|
Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!! 8.11.2004 10:10:40
|
|
|
|
žorž
|
Hm, naj vas opozorim, da je treba tole "darilo" vpisat tudi v polo za otroški dodatek in če ste na meji, vam lahko zniža otroški dodatek (to mi je povedala kolegica, ki se ji je zgodilo ravno to!) :zmeden: Kolk je naša država prijazna, a ne?! Druga stvar: od znamke Lumpi kupujte raje samo oblekce in hrano; kozmetika baje vsebuje preveč dišav in je veliko verjetnosti, da bo dražila kožo (besede patronažne). (Pa od Johnsona je tudi slaba kozmetika; pediatri jo baje ful kovnejo, ker je ogromno vnetij kože po njej)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?